Brocc


Brocc logo

Brocc är en digital marknadsplats. Här kan konsumenter mötas direkt och utbyta finansiella tjänster utan dyra mellanhänder.

Ansök nu

Brocc är svenskägt och lanserades år 2016. Den digitala marknadsplatsen tar bort dyra mellanhänder, och har en säker och smart lösning som skapar bättre villkor.

Ränteexempel från Brocc

Du lånar 100 000 kr till 4,45 % nominell ränta. Det ger ett månadsbelopp på 1 417 kr. Effektiv ränta är då 5,35 %. Totalt betalar du således 119 002 kr. Totalen och den effektiva räntan inkluderar 500 kr i uppläggningsavgift, och därutöver en administrationskostnad på 29 kr.

Brocc är registrerat som ett betalningsinstitut. De har tillstånd från Finansinspektionen som gör att de kan förmedla krediter och betalningar.

Via Axo Finans kan du få lån hos Brocc. Om du får ett låneerbjudande från dem, tar Brocc kontakt med dig. Vi samarbetar med ledande banker och långivare för att ge dig det bästa möjliga erbjudandet.

Det här är Brocc

Privatlån hos Brocc, Lån utan säkerhet hos Brocc

Brocc lanserades år 2016. Sedan dess har de lyckats få flera nöjda kunder, och rankats som Utmärkt på Trustpilot. Den sidan låter kunderna bedöma företag, vars tjänster de använder sig av.

För den som vill låna pengar erbjuder Brocc privatlån. Du kan låna från 10 000 till 300 000 kr. Avbetalningen är från 6 månader till 15 år. Storleken på lånet, längden på avbetalningsperioden och räntan du får kommer påverka ditt månadsbelopp.

Som tur är för dig som kund, har Brocc låg ränta på sina lån. Hos Brocc får du en ränta som är rörlig och individuell, baserat på din ekonomiska situation. Räntan kommer vara mellan 3,25 % och 24,99 %.

Betalfri månad

Detta är ett bra erbjudande om något oväntat skulle hända. Kanske har du extra höga kostnader under en period? Eller lägre inkomst? Då kan du ansöka om en betalfri månad hos Brocc.

Det erbjudandet kan du använda dig av fyra gånger per år, alltså en gång i kvartalet. Du måste ha betalat dina avier i tid under 6 månader. Du måste även kunna uppge en godtagbar anledning. Man tar kontakt via e-post (help@brocc.se) för att be om en betalfri månad.

Pengar tillbaka varje månad

Brocc vill att det ska löna sig att vara kund hos dem. Därför får du pengarna tillbaka på den ränta du betalar. Brocc har nämligen ett unikt lojalitetsprogram för både nya och gamla kunder.

Det ger dig hela 5 % tillbaka varje månad. Du kan se hur den totala potten växer genom att logga in på ”Mina sidor”. När du har fått tillbaka 1500 kr kan du få de utbetalda, använda dem till andra lån eller ge det till välgörande ändamål.

Jämför lån via Axo Finans

Privatlån hos Brocc, Lån utan säkerhet hos Brocc

Om du vill låna pengar, bör du använda dig av Axo Finans. Vi jämför olika långivare som erbjuder privatlån för att du ska få det bästa erbjudandet. Axo Finans hittar ett lån som passar dig och din ekonomiska situation.

Vi jämför lån åt dig

Det är inte alltid lätt att veta vilket lån som är bäst för dig. Hos oss slipper du jämföra lån på egen hand. Axo Finans jämför lån åt dig.

Du ansöker hos flera långivare på samma ställe

Våra samarbetspartners är ledande banker och långivare. Hos oss är det som om du går till flera aktörer samtidigt. Bankerna och långivarna kommer att konkurrera om att kunna erbjuda dig lån. Därför får du det bästa erbjudandet via Axo Finans.

Du kommer bli bedömd som om du besökte långivarna på egen hand. Enda skillnaden är att du slipper söka lån hos varje enskild bank och långivare.

Låneerbjudandet är gratis och utan förpliktelser

Du behöver inte godkänna ett låneerbjudande du får genom oss. Det är helt upp till dig om du tackar ja eller nej. En ansökan via oss är utan förpliktelser, och är dessutom giltig i 30 dagar. Tänk på vad som passar dig bäst.

Våra tjänster är helt gratis för dig som kund. Vi får nämligen betalt i provision av våra samarbetspartners och behöver därför inte någon betalning från dig.

Lån utan säkerhet

Axo Finans förmedlar privatlån, som är så kallade lån utan säkerhet. Det betyder att vi inte kräver säkerhet i till exempel bostad.

Pengarna kan du använda till vad du vill. Kanske behöver du hjälp att finansiera bilen? Eller har du länge drömt om att renovera din bostad? Sådana önskningar kan bli möjliga att genomföra med ett privatlån.

Samla lån och krediter via Axo Finans

Har du lån sedan tidigare? Eller har du kanske något på kredit som fortfarande betalar av på? Kreditkort och smålån har ofta höga räntor och bör betalas av snabbt. Det är dock inte alltid det är möjligt.

Via Axo Finans kan du samla lån och krediter. Man tar då ett nytt lån som används till att samla lånen du har sedan tidigare.

Det här kan ge dig som kund bättre villkor. Du kan få längre avbetalning, lägre ränta och andra villkor. Om du får ett erbjudande från Brocc kan du till exempel använda dig av tjänsterna som beskrivits ovan. Genom att samla lån kan du spara pengar på det nya lånet och få översikt över lånet och din ekonomi.

Ansök om lån via Axo Finans idag. Vi jämför flera långivare åt dig. Kanske får du ett erbjudande från Brocc?