Brixo

Brixo erbjuder privatlån och kontokrediter till privatpersoner i Sverige. Brixo strävar efter att förenkla och förbättra marknaden för finansieringstjänster genom innovativa kreditprodukter, noggranna kreditprövningar och transparenta villkor. 

Bolaget lägger stor vikt vid att erbjuda en smidig användarupplevelse med fokus på hög kundnöjdhet, från ansökan till återbetalning. Genom bolagets fyra varumärken (Brixo, Flexkontot, Merax & Kontantfinans) erbjuds privatlån upp till 75 000 kr och kontokrediter upp till 50 000 kr.


Låna med betalningsanmärkning och utan UC 

Hos Brixo lånar du enkelt och effektivt utifrån dina behov, oavsett historik. Brixo fokuserar inte på tidigare misstag utan mer på din betalningsförmåga här och nu. Därför accepterar Brixo betalningsanmärkningar (förutsatt att du inte har ett aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden).

I samband med en ansökan tas även en kreditupplysning hos Dun & Bradstreet, vilket innebär att du lånar utan att behöva påverka din kreditvärdighet hos UC.

 

Flexibel kontokredit

Med en kontokredit hos Brixo ansöker du enkelt om en kreditgräns upp till 50 000 kr och lånar flexibelt utefter dina behov. Fördelen med en kontokredit hos Brixo är att du endast betalar ränta på pengarna du tar ut – inga andra avgifter tillkommer.

 

Privatlån 

Om du behöver ansöka om ett större privatlån, så kan du låna upp till 75 000 kr med Brixos privatlån. Förutom ett högre belopp, så är en annan fördel med privatlånet att du betalar samma summa varje månad. På så sätt kan du planera din ekonomi och utgifter på ett enkelt sätt.

 

Vad kan jag använda Brixos lån till?

Både privatlånet och kontokrediten är lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver binda upp något som säkerhet och du väljer själv vad du önskar göra med lånet. Oavsett om du behöver täcka oväntade utgifter, tandläkarbesök eller planerar en renovering, är du välkommen att ansöka om lån hos Brixo.

 

Krav för att låna hos Brixo

För att kunna låna behöver du uppfylla dessa krav:

  • Du är över 18 år
  • Du är folkbokförd i Sverige
  • Du har ett svenskt personnummer
  • Du har ett svenskt bankkonto och fungerande BankID
  • Du har minst 180 000 kronor i årsinkomst
  • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos KronofogdenIntro Brixo

Brixo är ett svenskt fintechbolag som sedan starten 2014 utmanat det traditionella banksystemet. Med innovativa kreditprodukter och transparenta villkor vill Brixo tillgängliggöra krediter för en bredare allmänhet. För Brixo är kundnöjdhet ett ledord och det syns på det utmärkta betyget hos Trustpilot (4,6/5). Hos Brixo kan du ansöka om privatlån upp till 75 000 kr och kontokrediter upp till 50 000 kr.