Brabank logga i svarvit
Brabank logga i svarvit

BRA bank

Bra bank har bytt namn till Lea Bank. Privatlån till privatpersoner är en av Lea Banks fokusprodukter. Behöver du ett lån kan du ansöka via Axo Finans och få chansen att låna 500 000 kronor eller mer. Är du ute efter ett mindre lån kan du exempelvis välja att låna 10 000 kronor eller låna 5000 kronor. Är du ute efter ett privatlån men är osäker på vilken bank du ska vända dig till? Då kan du skicka in en ansökan via Axo Finans och få den granskad av över 36 banker och långivare. Sedan får du erbjudanden från vardera bank och du kan själv välja vilket erbjudande som passar dig bäst.

Ansök nu

BRAbank byter namn till Lea Bank

BRAbank som nu heter Lea bank är en etablerad digital bank som grundades 2003 i Norge med det dåvarande namnet Verdibanken ASA. Bankens fokus låg på finansieringsprodukter till privatpersoner och lån till olika verksamheter och större organisationer. Efter ett ägarbyte 2016 bytte banken namn till Easybank ASA och år 2020 slogs de ihop med Monobank ASA för att bilda den nya nordiska giganten BRAbank. Nu har BRAbank  bytt namn och heter från och med nu Lea bank istället.

BRAbank sträcker sig över hela norden och även stora delar av Europa. På inlåningssidan har banken etablerat sig i länder som Frankrike, Spanien och Tyskland och erbjuder lockande produkter som består av lån utan säkerhet till privatpersoner samt kreditkortslösningar som Mono Pay och Monocard. Du är alltså i goda händer när du blir kund hos BRAbank.

kvinna skriver avtal med brabank
kvinna skriver avtal med brabank

Villkor för att bli beviljad ett lån hos BRAbank

För att låna pengar och bli beviljad ett privatlån måste du uppfylla vissa villkor. Du behöver först och främst vara mellan 23 och 70 år och ha bott i Sverige i minst 3 år. Du måste ha en månadsinkomst på minimum 15 000 kronor och inga betalningsanmärkningar eller utmätningsskulder.

Ifall du uppfyller dessa krav och vi bedömer att du har en tillräckligt god återbetalningsförmåga kan du bli beviljad ett lån.

Säker ansökan med BankID

Om du vill samla lån och andra skulder kan du ansöka om ett samlingslån via Axo Finans. Vi hjälper dig att hitta den bästa långivaren för dig.

sök lån via att fylla i vår låneansökan online med alla nödvändiga uppgifter om dina skulder. När lånet beviljas kommer den bank eller långivare som ger dig det bästa låneerbjudandet att ta sig an att lösa de gamla lånen. Det nya lånet kommer ha bättre lånevillkor, färre avgifter och lägre ränta.

kvinna ler efter avtal med brabank
kvinna ler efter avtal med brabank

Jämför med Axo Finans

Genom att ansöka om privatlån via oss på Axo Finans, kan flera av bankerna behandla din ansökan. Det ökar dina möjligheter att hitta bra och billiga lån när du vill låna pengar. Vi jämför lån och erbjudanden. Du lämnas aldrig ensam när du ansöker via Axo Finans. Ibland kan det vara svårt att hålla koll på sin lånesituation, speciellt om man har krediter och smålån som har ackumulerats över tid. För att inte hamna i en sådan situation kan man istället samla sina lån. Genom att samla lån sparar man pengar och slipper onödig stress. Läs mer om hur du samlar lån här.

Vi har hjälpt tusentals nöjda kunder med sina låneansökningar. Vi erbjuder personlig uppföljning och hjälp till alla som behöver det. Våra serviceinriktade medarbetare står redo att besvara alla frågor du kan tänkas ha. När du accepterar ett lån från en av våra samarbetspartners så övergår kontakten till banken i frågan men du kan fortfarande nå ut till oss om det skulle behövas. 

Ansök

15582 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning