BRA bank


Brabank-Logo_Standard Created with Sketch.

Privatlån till privatpersoner är en av BRAbanks fokusprodukter, ansök via Axo Finans och få chansen att låna upp till 500 000 kronor hos BRAbank.

Ansök nu

Är du ute efter ett privatlån men är osäker på vilken bank du ska vända dig till? Då kan du skicka in en ansökan via Axo Finans och få den granskad av över 30 banker och långivare. Sedan får du erbjudanden från vardera bank och du kan själv välja vilket erbjudande som passar dig bäst.

Exempel på ett erbjudande från BRAbank:

BRAbank applicerar individuella räntekostnader mellan 5,9% - 19,9%. Uppläggningsavgift tillkommer samt en aviseringsavgift på 25 kr. Om du vill exempelvis låna 100 000 kr och väljer en återbetalningstid på 60 månader kommer den nominella räntan att ligga på 9.9% och den effektiva räntan på 11.01%. Det innebär att din månadskostnad blir då 2 153 kr och du kommer att totalt behöva återbetala 129 183 kronor inklusive alla avgifter.

Nya BRAbank - En ledande digital bank i norden

Privatlån hos BRAbank, Lån utan säkerhet hos BRAbank

Nya BRAbank är en etablerad digital bank som grundades 2003 i Norge med det dåvarande namnet Verdibanken ASA. Bankens fokus låg på finansieringsprodukter till privatpersoner och lån till olika verksamheter och större organisationer. Efter ett ägarbyte 2016 bytte banken namn till Easybank ASA och år 2020 slogs de ihop med Monobank ASA för att bilda den nya nordiska giganten BRAbank.

BRAbank sträcker sig över hela norden och även stora delar av Europa. På inlåningssidan har banken etablerat sig i länder som Frankrike, Spanien och Tyskland och erbjuder lockande produkter som består av lån utan säkerhet till privatpersoner samt kreditkortslösningar som Mono Pay och Monocard. Du är alltså i goda händer när du blir kund hos BRAbank.

Villkor för att bli beviljad ett lån hos BRAbank

För att bli beviljad ett privatlån hos BRAbank måste du uppfylla vissa villkor. Du behöver först och främst vara mellan 23 och 70 år och ha bott i Sverige i minst 3 år. Du måste ha en månadsinkomst på minimum 15 000 kronor och inga betalningsanmärkningar eller utmätningsskulder.

Ifall du uppfyller dessa krav och vi bedömer att du har en tillräckligt god återbetalningsförmåga kan du bli beviljad ett lån på upp till 500 000 kronor från BRAbank.

Säker ansökan med BankID

Om du vill samla din skuld kan du ansöka om ett samlingslån via Axo Finans. Vi hjälper dig att hitta den bästa långivaren för dig.

Fyll i vår låneansökan online med alla nödvändiga uppgifter om dina skulder. När lånet beviljas kommer den bank eller långivare som ger dig det bästa låneerbjudandet att ta sig an att lösa de gamla lånen. Det nya lånet kommer ha bättre lånevillkor, färre avgifter och lägre ränta.

Samla dina lån

Ibland kan det vara svårt att hålla koll på sin lånesituation, speciellt om man har krediter och smålån som har ackumulerats över tid. För att inte hamna i en sådan situation kan man istället samla sina lån. Genom att samla lån sparar man pengar och slipper onödig stress. Läs mer om hur du samlar lån här.

Ansök om privatlån hos BRAbank via Axo Finans

Privatlån hos BRAbank, Lån utan säkerhet hos BRAbank

BRAbank är en av samarbetspartnerna till Axo Finans. Genom att ansöka om privatlån via oss, kan BRAbank vara en av bankerna som behandlar din ansökan. Du lämnas aldrig ensam när du ansöker via Axo Finans.

Vi har hjälpt tusentals nöjda kunder med sina låneansökningar. Vi erbjuder personlig uppföljning och hjälp till alla som behöver det. Våra serviceinriktade medarbetare står redo att besvara alla frågor du kan tänkas ha. När du accepterar ett lån från en av våra samarbetspartners så övergår kontakten till banken i frågan men du kan fortfarande nå ut till oss om det skulle behövas.