bluestep bank logga i svartvit
bluestep bank logga i svartvit

Bluestep Bank

Bluestep är en bank som erbjuder lån och sparande till bra räntor. Du kan även ansöka om att samla lån hos Bluestep.

Bluestep har blivit en marknadsledare inom sin sektor i Sverige, Norge och Finland. Genom att sök lån via Axo Finans kan Bluestep vara en av dem som bedömer din låneansökan.  

Ansök nu

Om Bluestep Bank

Bluestep är en svensk bank som grundades år 2005. Banken har licens från den svenska Finansinspektionen och erbjuder enbart banktjänster till privatmarknaden. Med Bluestep kan du köpa ny bostad, låna pengar på din befintliga bostad, samla lån och krediter eller låna till något annat du behöver.

Bluestep erbjuder:

 • Lån med säkerhet i bostad
 • Samlingslån
 • Sparande

Alla tjänster har några av marknadens mest fördelaktiga villkor.

Bluestep kommunicerar med kunder på över 20 olika språk och värderar individualitet högt, både bland kunder och sina egna medarbetare. Banken vill vara en otraditionell bank, och bland bankens kunder hittar du allt från deltidsanställda till egenföretagare. Idag är banken ledande inom sin sektor.

Bluestep Bank spargris och en hand som sparar pengar
Bluestep Bank spargris och en hand som sparar pengar

Bluestep bank erbjuder lån

Bluestep är banken som hjälper dig att låna pengar till bostad. För att kunna ansöka om lån med bostaden som säkerhet måste du vara minst 18 år och äga en bostad. 

Är du i behov av ett privatlån kan du ansöka om lån via oss på Axo Finans, vi skickar din ansökan till flera långivare. Vi jämför lån med belopp, räntor och villkor.

Skicka in en ansökan om att låna pengar eller samla lån och lösa skulder hos Axo Finans. Tjänsten är gratis.

Ansök nu

Låna och lös skulder med Bluestep

Bluestep erbjuder en rad bankprodukter, däribland samlingslån där du kan samla lån och lösa skulder i ett nytt lån. När du ansöker om att samla lån kommer banken hjälpa dig med utbetalningen av dina skulder. Då kommer du återigen ha ett nytt lån men med bättre lånevillkor och lägre ränta.

Om du har många smålån kan ett samlingslån bespara dig onödiga kostnader och avgifter, samt ge dig en bättre översikt över din ekonomi.

Det kan ge dig fördelar som:

 • Lägre effektiv ränta
 • Bättre lånevillkor
 • Färre kostnader
 • Ekonomisk översikt

Att samla lån kan vara en stor befrielse. Med bara ett lån att förhålla sig till får man en bättre ekonomisk översikt, vilket kan ge motivation att snabbare bli skuldfri. Bluestep upplever ofta att kunderna betalar tillbaka innan den överenskomna avbetalningsperioden när de har ett samlingslån, då det helt enkelt är lättare att betala av lånet.

Bluestep Bank och ungdomar håller om varandra
Bluestep Bank och ungdomar håller om varandra

Låna till vad du vill

Behöver du lite extra pengar under en kortare period och vill ha billiga lån? Axo Finans erbjuder också jämförelse av lån utan säkerhet. Det är lån som inte ställer några krav på säkerhet. Det innebär att du kan ansöka om lån till precis det du vill.

Axo Finans samarbetar med några av de ledande bankerna och långivarna i Skandinavien.

Erfarenhet visar att våra kunder oftast behöver lån till:

 • Att samla lån
 • Renovering
 • Semester
 • Evenemang
 • Oväntade utgifter

Du kan ansöka om att låna upp till 600 000 kronor utan säkerhet eller kontantinsats. Du bestämmer själv avbetalningstiden och kan när som helst återbetala hela beloppet innan den överenskomna perioden. Vår tjänst är helt kostnadsfri, säker att använda och utan förpliktelser.

Ansök

Ansök och samla via Axo finans

Om du vill samla din skuld kan du ansöka om ett samlingslån via Axo Finans. Vi hjälper dig att hitta den bästa långivaren för dig. Fyll i vår låneansökan online med alla nödvändiga uppgifter om dina skulder. När lånet beviljas kommer den bank eller långivare som ger dig det bästa låneerbjudandet att ta sig an att lösa de gamla lånen. Det nya lånet kommer ha bättre lånevillkor, färre avgifter och lägre ränta.

Jämför via Axo Finans

Hos Axo Finans vill vi hjälpa våra kunder att hitta det bästa låneerbjudandet för dem. Vi jämför erbjudanden från våra samarbetspartners. Så får du det bästa lånet. När du har fått ett låneerbjudande kommer du få en betänketid på 30 dagar. Du kan både ansöka och skriva under online med BankID.

Vår kundservice är tillmötesgående och väldigt hjälpsam. Vi hjälper dig med alla frågor du kan tänkas ha. Ta gärna kontakt om det är något du funderar på. Vi har tusentals bra kunderfarenheter och har högt betyg i kategorin finansiella tjänster på omdömesplattformen Trustpilot.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök här

16589 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning