Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB

Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB är en digital bank för privatmarknaden. Via Axo Finans kan du ansöka om privatlån hos Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB. När du ansöker om att låna pengar eller samla lån via Axo Finans kan Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB vara en av långivarna som behandlar din ansökan och kommer med ett erbjudande. Banken arbetar för att kunna erbjuda några av marknadens bästa villkor till sina kunder.

Ansök nu

Det här är Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB

Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB startade ursprungligen som en stödplattform till Norwegian Air Shuttles förmånsprogram Norwegian Reward i Norge år 2007. I september samma år fick de licens att driva bankverksamhet av Finansinspektionen, och har sedan expanderat i hela Norden och i Spanien och Tyskland.

De har idag över 1,5 miljoner unika kunder som använder deras tjänster. Företaget har som mål att vara en renodlad digital och flexibel bank, och att på så sätt stärka och förbättra kundupplevelsen. Faktum är att de är extra kända för sitt kreditkort som de givit ut, då den används av över 1,2 miljoner kunder. Kreditkortet har vid flertalet gånger utsetts till det bästa resekortet på marknaden. Som en norsk filial av svenska NOBA Bank Group står Bank Norwegian både under den norska och svenska finansinspektionen.

Ansök här
ett kärlekspar som lånat hos Bank Norwegian
ett kärlekspar som lånat hos Bank Norwegian

Låg ränta på lånet

Genom att ansöka om lån utan säkerhet hos Axo Finans kan Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB vara en av de långivare som tar emot din ansökan. Axo Finans samarbetar med några av de bästa bankerna och långivarna på marknaden, så att du kan vara säker på att du får ett bra erbjudande. Räntan presenteras först efter att du skickat in en ansökan.

Står du mellan att ta ett privatlån eller att använda kreditkort? I de allra flesta fall är det bästa då att ta ett privatlån, som har lägre ränta än kreditkort.

Om du redan har använd kreditkortet kan du kapa räntekostnaderna genom att samla flera lån och krediter. Vi har sett exempel på kunder som har sparat betydliga summor varenda månad, bara genom att samla dyra lån och krediter.

Låna och samla

Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB erbjuder lån utan säkerhet från 5 000 till 600 000 kronorMed ett privatlån kan du använda pengarna till vad du vill. Ansök om lån via Axo Finans om du vill få ett låneerbjudande från Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB redan idag.  Har du lån sedan tidigare kan du även välja att samla lån, vilket kan förbättra din ränta på dina nuvarande lån och bidra till att du kan spara pengar. Behöver du samla lån och kredit, erbjuder Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB samlingslån upp till 600 000 kr. Hitta lägre månadskostnad, färre avgifter och få bättre kontroll över utgifterna idag. Det betyder att du kan sparar mycket pengar på att samla dina befintliga lån och krediter.

Om du skickar in en ansökan idag, hör vi av oss med ett bra erbjudande inom kort. Axo Finans är låneförmedlaren för vanligt folk. Om du så är i behov av att låna 75 000 kronor eller låna 400 000 kronor eller mer så kan vi hjälpa dig. 

Några fördelar med privatlån hos Bank Norwegian – en filial av NOBA Bank Group:

• Lån från 5 000 till 600 000 SEK
• Låg etableringsavgift från 0 till 399 SEK
• Full översikt i appen
• Betala av lånet i förtid – utan extra kostnad


Några fördelar med att samla lån hos Bank Norwegian – en filial av NOBA Bank Group:

• Lån från 5 000 till 600 000 SEK
• Få upp till 15 års återbetalningstid
• Full överblick i appen
• Betala av lånet i förtid – utan extra kostnad

Erfarenheter från andra kunder

Axo Finans vill ge dig som låntagare bästa möjliga upplevelse när du ansöker om lån utan säkerhet. Vi arbetar för att det ska vara enkelt och intuitivt, och att hela processen ska kännas smidig för våra kunder. Därför väljer vi att samarbeta med samarbetspartners som har samma värderingar som vi.

Vi har hjälpt många nöjda kunder med jämföra lån och har ett högt betyg på TrustPilot i kategorin Finansiella tjänster. Det uppnår vi genom att erbjuda personlig service till dem som behöver det. Våra trevliga och serviceinriktade medarbetare står redo att besvara alla de frågor du kan tänkas ha – det är bara att kontakta dem.

kvinna som kramar hund efter lån hos Bank Norwegian
kvinna som kramar hund efter lån hos Bank Norwegian

Vår lånekalkylator

Vi erbjuder en smidig lånekalkylator till våra kunder. Det är ett digitalt verktyg som ger en indikation på vad lånet kommer att kosta både i månadsutgifter och totalt sett. Det ger dig en bra översikt över kostnaderna som är kopplade till ditt lån, så att du kan planera avbetalningen vid sidan av dina vanliga utgifter.

Använd lånekalkylatorn för att se vad lånet kommer kosta dig.

Lånekalkylator

Ansök om att låna via Axo Finans

Sök lån hos Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB genom oss på Axo Finans idag, och få ansökan bedömd av några av Sveriges ledande banker och långivare. Alla våra samarbetspartners vet att de konkurrerar om att få samma kund, och de kommer därför gå extra långt för att ge ett bra erbjudande. Varje erbjudande är personligt och baserat på den individ som söker. Därför måste du skicka in en ansökan innan vi kan veta vilken ränta du kan erbjudas.

Erbjudandet är giltigt i 30 dagar och är ej bindande.

Som förmedlare av privatlån har Axo Finans bara rätt att ta emot ersättning från de banker och långivare vi samarbetar med. Om du tackar ja till ett erbjudande från Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB, är det således de som betalar oss. För dig som kund innebär det att våra tjänster är helt gratis.

När du accepterat ett låneerbjudande, går kundförhållandet vidare till den långivare som du har fått erbjudandet av. Du är självklart ändå välkommen att ta kontakt med oss om du skulle ha frågor vid en senare tidpunkt.

Ansök nu

16589 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning