avida bank logga med färg
avida bank logga med färg

Avida Finans

Avida Finans vill göra sina kunder nöjda genom att tänka innovativt, ha tekniskt kunnande och med erfarna medarbetare.

Avida Finans etablerades år 1983. Ända sedan dess har kreditmarknadsbolagen erbjudit finansiella lösningar och tjänster för privatpersoner och företag. De håller till i Sverige, Finland och Norge.

Ansök nu

Det här är Avida Finans

Avida Finans erbjuder något som heter AvidaLånet. Med det kan du låna upp till 500 000 kr. Du kan välja att betala av det på upp till 15 år.

Detta är ett så kallat annuitetslån. Det betyder att du betalar samma belopp varje månad. Beloppet bestäms utifrån olika faktorer, såsom lånets storlek och hur lång avbetalning du vill ha. Längre avbetalning ger ett lägre månadsbelopp.

Du måste ha fyllt 20 år för att ansöka. Du måste även tjäna minst 150 000 om året och får inte ha några betalningsanmärkningar.

kvinna hälsar på långivare avida
kvinna hälsar på långivare avida

Avida Finans ränta

Avida erbjuder lån, och som hos de flesta andra långivare varierar räntan beroende på vad du har för ekonomiska förutsättningar när du ska låna pengar

Jämför lån hos Axo Finans

Axo Finans är en låneförmedlare som förmedlar privatlån. Om du vill låna pengar bör du använda oss. Vi jämför lån åt dig. Då slipper du göra det själv och du får samtidigt det bästa möjliga erbjudandet för dig. 

Två pennor på gul bakgrund som räknar avida ränta
Två pennor på gul bakgrund som räknar avida ränta

Varför får du det bästa erbjudandet med Axo Finans?

Vi samarbetar med ledande banker och långivare. När du ansöker om lån via oss, ansöker du hos alla våra samarbetspartners. Då kommer flera leverantörer att bedöma din ansökan samtidigt, vilket besparar dig mycket besvär och tidskrävande efterforskning.

Ännu viktigare: Våra partners konkurrerar om att få dig som kund. Det innebär att de går långt för att ge dig ett bra erbjudande. Hos oss får du således det bästa erbjudandet för dig och din ekonomi.

Lån utan säkerhet, vad är det?

Vi förmedlar privatlån. Det är lån utan säkerhet. Ett sådant lån kräver inte säkerhet i bostad eller liknande. Pengarna du lånar kan användas till precis vad du vill, renovering, bil, båt eller resa.

När blir lånet utbetalt?

Beroende på vilken bank eller låneinstitut du väljer så kan det ta olika lång tid för dig att få ditt lån utbetalt. Vissa av de banker och långivare vi samarbetar med skickar skuldebrev per post och med andra kan du välja att signera online med bank-id.

Skickas skuldebrevet per post så betalas lånet ut efter 2-5 dagar efter att långivaren mottagit ditt skuldebrev. Bank-id går snabbast då du redan samma dag kan gå in och signera låneavtalet. Om utbetalningen mot förmodan tar längre tid än väntat så ring oss.

skrivbord med ett utbetalat lån från avida
skrivbord med ett utbetalat lån från avida

Har du flera olika smålån och krediter? Dessa har ofta hög ränta, och bör betalas av snabbt. Det är dock inte alltid möjligt. Då kan det sluta med att du betalar extra mycket för relativt små belopp.

Det vill ingen göra. Därför erbjuder Axo Finans sina kunder att samla lån och krediter. Denna lösning innebär att du tar ett nytt lån hos en av långivarna vi samarbetar med. Genom att samla dina lån kan du få lägre ränta, längre avbetalningstid och lägre månadsbelopp.

På så sätt kan du spara pengar på det nya lånet. Det ger dig även bättre översikt, eftersom du bara kommer ha ett enda lån att förhålla dig till.

Skicka in en ansökan via Axo Finans idag!

Ansök nu

16589 kunder fick hjälp förra månaden

Helt kostnadsfritt

Säkert och tryggt

Endast 1 kreditupplysning