Avida Finans


Avida logo

Avida Finans vill göra sina kunder nöjda genom att tänka innovativt, ha tekniskt kunnande och med erfarna medarbetare.

Ansök nu

Avida Finans etablerades år 1983. Ända sedan dess har kreditmarknadsbolagen erbjudit finansiella lösningar och tjänster för privatpersoner och företag. De håller till i Sverige, Finland och Norge.

Ränteexempel från Avida Finans

Du vill låna 100 000 kr, och lägga 5 år på att betala av det. Exempelräntan är på 9,9 % och du betalar 179 kr. i uppläggningsavgift och 10 kr i aviavgift. Det ger en effektiv ränta på 10,67 %. Du betalar totalt 127 800 kr, med ett månadsbelopp på 2 130 kr.

Bolaget står under tillsyn av Finansinspektionen. De omfattas av den statliga insättningsgarantin, precis som andra banker och kreditmarknadsbolag i Sverige.

Via Axo Finans kan du få lån hos Avida Finans. Om du accepterar ett låneerbjudande från dem, tar Avida Finans kontakt med dig.

Det här är Avida Finans

Privatlån hos Avida Finans, Lån utan säkerhet hos Avida Finans

Avida Finans erbjuder något som heter AvidaLånet. Med det kan du låna upp till 500 000 kr. Du kan välja att betala av det på upp till 15 år.

Detta är ett så kallat annuitetslån. Det betyder att du betalar samma belopp varje månad. Beloppet bestäms utifrån olika faktorer, såsom lånets storlek och hur lång avbetalning du vill ha. Längre avbetalning ger ett lägre månadsbelopp.

Du måste ha fyllt 20 år för att ansöka. Du måste även tjäna minst 150 000 om året och får inte ha några betalningsanmärkningar.

Avida Finans ränta

Med AvidaLånet kan räntan variera mellan 6,95 och 21,95 %. Det gäller om du inte har några betalningsanmärkningar. Om du har det, och vill ta upp ett lån, har företaget något som de kallar AvidaKrediten.

Andra tjänster

Företaget arbetar inte bara med lån och kredit. De erbjuder även AvidaSpar, ett sparkonto. Här får kunder bland annat fria uttag och en hög sparränta på 0,75 %.

Jämför lån hos Axo Finans

Axo Finans är en låneförmedlare som förmedlar privatlån. Om du vill låna pengar bör du använda oss. Vi jämför lån åt dig. Då slipper du göra det själv och du får samtidigt det bästa möjliga erbjudandet för dig.

Varför får du det bästa erbjudandet med Axo Finans?

Vi samarbetar med ledande banker och långivare. När du ansöker om lån via oss, ansöker du hos alla våra 35 samarbetspartners. Då kommer flera leverantörer att bedöma din ansökan samtidigt, vilket besparar dig mycket besvär och tidskrävande efterforskning.

Ännu viktigare: Våra partners konkurrerar om att få dig som kund. Det innebär att de går långt för att ge dig ett bra erbjudande. Hos oss får du således det bästa erbjudandet för dig och din ekonomi.

Lån utan säkerhet, vad är det?

Vi förmedlar privatlån. Det är lån utan säkerhet. Ett sådant lån kräver inte säkerhet i bostad eller liknande. Pengarna du lånar kan användas till precis vad du vill, renovering, bil, båt eller resa.

När blir lånet utbetalt?

Beroende på vilken bank eller låneinstitut du väljer så kan det ta olika lång tid för dig att få ditt lån utbetalt. Vissa av de banker och långivare vi samarbetar med skickar skuldebrev per post och med andra kan du välja att signera online med bank-id.

Skickas skuldebrevet per post så betalas lånet ut efter 2-5 dagar efter att långivaren mottagit ditt skuldebrev. Bank-id går snabbast då du redan samma dag kan gå in och signera låneavtalet. Om utbetalningen mot förmodan tar längre tid än väntat så ring oss.

Samla lån och krediter via Axo Finans

Privatlån hos Avida Finans, Lån utan säkerhet hos Avida Finans

Har du flera olika smålån och krediter? Dessa har ofta hög ränta, och bör betalas av snabbt. Det är dock inte alltid möjligt. Då kan det sluta med att du betalar extra mycket för relativt små belopp.

Det vill ingen göra. Därför erbjuder Axo Finans sina kunder att samla lån och krediter. Denna lösning innebär att du tar ett nytt lån hos en av långivarna vi samarbetar med. Genom att samla dina lån kan du få lägre ränta, längre avbetalningstid och lägre månadsbelopp.

På så sätt kan du spara pengar på det nya lånet. Det ger dig även bättre översikt, eftersom du bara kommer ha ett enda lån att förhålla dig till.

Skicka in en ansökan via Axo Finans idag!