Våra samarbetspartners


För att vi ska kunna vara den ledande låneförmedlaren inom privatlån i Norden är det nödvändigt att vi samarbetar med de ledande bankerna och långivarna i branschen. Nedanför kan du se och läsa om vilka långivare som behandlar din låneansökan efter att du har skickat in den till oss.

preserveAspectRatio="xMinYMid" style="max-height:70px;"> Bank Norwegian logo

Bank Norwegian är en internetbank för privatmarknaden. Banken säljer enkla, standardiserade inlåning- och utlåningsprodukter via internet. De ska, med hjälp av teknologi och innovation, förse deras kunder med de bästa lösningarna för köp och användning av finansiella tjänster över internet. Bank Norwegian AS är ett dotterbolag helägt av Norwegian Finans Holding ASA.

Läs mer om Bank Norwegian

Santander Consumer Bank logo

Santander Consumer Bank är en del av den globala bankkoncernen Banco Santander, och är en av de största bankerna i världen med flera miljoner kunder i över 40 länder. I Europa är de en av de ledande aktörerna inom kreditkort, privatlån och bilfinansiering.

Läs mer om Santander Consumer Bank

Nordax Bank logo

Nordax Bank har över 200 anställda och hela verksamheten bedrivs från Stockholm. Nordax är verksamma i de fyra nordiska länderna, Sverige, Norge, Finland och Danmark samt i Tyskland. Förutom att tillhandahålla lån utan säkerhet kan kunderna även öppna ett sparkonto eller kapitalkonto.

Läs mer om Nordax Bank

Collector Bank grundades av Lena Apler och Johan Möller i Sverige 1999, och har under den korta tid de varit verksamma blivit en stor aktör inom finanslösningar till privatpersoner och företag. Under 2008 utvidgade de sin verksamhet till Norge och Finland och under 2015 blev företaget introducerat på Stockholmsbörsen och ändrade namnet till Collector Bank.

Läs mer om Collector Bank

BlueStep Bank grundades i Sverige 2005 och har inom en kort tid blivit en specialist på lån till dem som av olika orsaker har problem att få lån genom de traditionella bankerna. Det kan vara allt ifrån bolån till refinansiering av befintliga krediter. Under 2010 öppnade BlueStep ett kontor i Oslo, i hela koncernen arbetar det omkring 200 människor.

Läs mer om Bluestep Bank

SevenDay Bank ingår i den franska koncernen BNP Paribas Personal Finance Group med 17 500 anställda i mer än 30 länder. SevenDay Bank är ett helägt dotterbolag till danska Express Bank A/S. SevenDay Bank affärsidé är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga produkter.

Läs mer om SevenDay Bank

Marginalen Bank bildades under 2010 i samband med att Marginalen AB förvärvade Citibank men har sina rötter ända tillbaka till 1979. Banken har omkring 300.000 kunder och 300 medarbetare. För privatpersoner finns tjänster som omfattar lån, kort, konton samt försäkringar. Marginalen Bank strävar efter att alltid kunna erbjuda konkurrenskraftiga tjänster.

Läs mer om Marginalen Bank

Frogtail logo

Frogtail är ett finans- och kreditbolag som ingår i Folkefinansgruppen som grundades under 2006. Frogtail strävar efter att ha en enkel och smidig process och i vardaglig mening är lånet till för personer som behöver ett kapitaltillskott för speciella inköp.

Läs mer om Frogtail

Svea logo

Svea Bank erbjuder sedan 2004 lån till sina kunder, de är har över 30 års erfarenhet av finansiering och krediter för företagare. Svea Bank tillämpar en individuell räntesättning utifrån din kreditupplysning. Bolaget har huvudkontor i Solna och bedriver, förutom i Sverige, även verksamhet i Finland och Norge.

Läs mer om Svea Bank

Komplett Bank SE logo

Komplett Bank är en norsk bank som erbjuder konsumentkredit- och refinansieringstjänster utan säkerhet och på gynnsamma villkor. Komplett Bank grundades 2014 med koncession från finansinspektionen. De samarbetar med Komplett Group som står bakom flera ledande nätbutiker i Norge och Skandinavien. Komplett Banks största delägare är Canica Invest som förövrigt äger majoriteten av Komplett Group.

Läs mer om Komplett Bank

Re:member logo

EnterCard står bakom varumärket re:member. EnterCard är ett samarbete mellan Swedbank och den brittiska banken Barclays Bank. Barclays bank är Europas största kreditkortsföretag, med ett stort kunnande om kreditkortsmarknaden och olika kreditkortstjänster. EnterCard är verksamt på svenska, norska och danska marknaden. Varumärket re:member finns förutom i Sverige, även i Norge och Danmark.

Läs mer om re:member

Lunar (tidigare under varumärket Lendify) är en av de mest kundorienterade bankerna och har vunnit pris från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) både 2019, 2020 och 2021 för Sveriges nöjdaste privatlånekunder. Lunar utmanar de traditionella bankerna och vill genom användandet av data och teknik effektivisera lånemarknaden och erbjuda sina kunder bättre villkor. Lunar erbjuder ett unikt lojalitetsprogram där du som kund har möjlighet att sänka din ränta varje månad genom att betala dina räkningar i tid. Lunar är helt digitala vilket innebär att låneprocessen sker online och du kan ha pengarna på ditt konto inom ett par timmar med hjälp av direktutbetalning.

Läs mer om Lunar

Wasa Kredit logo

Wasa Kredit är ett finansbolag som erbjuder leasing- och avbetalningsfinansiering, lån och kortkrediter till privatpersoner och företag. Wasa Kredit är helägt av Länsförsäkringar Bank och skall bidra till ett starkt kunderbjudande för Länsförsäkringar. Bolaget finns över hela landet.

Läs mer om Wasa Kredit

Avida logo

Avida Finans är ett kreditmarknadsbolag som sedan starten 1983 erbjuder finansiella lösningar och tjänster för privatpersoner och företag i Sverige, Norge och Finland. Avida Finans står under tillsyn av Finansinspektionen och har tillstånd att bedriva finansiell verksamhet såsom in- och utlåning. Bolaget vill skapa nöjda kunder genom innovativt tänkande, tekniskt kunnande i framkant, samt inte minst engagerade, kompetenta och erfarna medarbetare.

Läs mer om Avida Finans

Nstart är ett finansbolag som erbjuder sina kunder Nystartlånet – ett samlingslån utan säkerhet. Innan du får lån hos Nstart går de tillsammans igenom din Bank, kreditvärdighet och betalningsförmåga för att säkerställa din Bankska situation. Deras bedömning baseras på en mängd fakta och uppgifter och till skillnad från många andra aktörer hänger de sig inte upp på om du skulle ha någon betalningsanmärkning eller många förfrågningar i din kreditupplysning.

Läs mer om Nstart

Resurs Bank logo

Resurs Bank. Resurskoncernen finns i hela Norden och består av Resurs Bank, Solid Försäkring och yA Bank. De jobbar med att skapa smarta betal- och finansieringslösningar för både konsumenter och företag. De har över 5,7 miljoner kunder.

Läs mer om Resurs Bank

Instabank är intresserade av att göra sina kunders vardag enklare. De är en ny digital bank som erbjuder lån. Instabank jobbar hela tiden med att utveckla nya produkter som förenklar din relation till banktjänster.

Läs mer om Instabank

MedMera Bank erbjuder tjänster som betal-och kreditkort, privatlån, inköpskort och sparande till privatpersoner. Coop ingår i bolagskoncernen KF (Kooperativa Förbundet) som bildades 1899. Kreditgivare är Coops systerbolag MedMera Bank AB, som har bedrivit bankverksamhet sedan 2007.

Läs mer om MedMera Bank

Brocc logo

Brocc är ett svenskägt företag lanserat 2016. De är en digital marknadsplats där konsumenter kan mötas direkt och utbyta finansiella tjänster utan dyra mellanhänder. Brocc är en enkel, trygg och smart lösning som skapar bättre och mer rättvisa villkor. Brocc är registrerat som Betalningsinstitut med tillstånd från Finansinspektionen att förmedla krediter och betalningar.

Läs mer om Brocc

Thorn PrivatFinans logo

Thorn PrivatFinans har sedan 1970 arbetat för att deras kunder ska kunna finansiera det som betyder något för dem.. Ända sedan dess har det varit viktigt för dem att ge sina kunder seriös och personlig service. Detta gäller fortfarande – De är idag 35 medarbetare på deras kontor i Stockholm.

Läs mer om Thorn PrivatFinans

Friia är ett svenskt konsumentkreditinstitut som ägs av 4finance Group. Friia erbjuder lån med en individuell prissättning som baseras på din kreditupplysning. 4finance är en global ledare inom digital konsumentfinansiering som finns i 13 länder och startade sin verksamhet i Sverige år 2009. I hela koncernen arbetar det drygt 3 000 människor och i norden bedriver de verksamhet, förutom i Sverige, även i Danmark och Finland. Friia förmedlar lån till sina kunder på ett snabbt och bekvämt sätt som passar in i den moderna livsstilen.

Läs mer om Friia

Nordnet logo

Nordnet grundades 1996 med en stark drivkraft att utmana och omdefiniera finansbranschen. Nordnet är en digital bank för sparande, investeringar och lån. Med användarvänlighet, tillgänglighet, ett brett utbud och låga priser ger de sina kunder möjlighet att nå deras ambitioner som sparare. Nordnet har 600 anställda och de finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Läs mer om Nordnet

preserveAspectRatio="xMidYMid" > Konsument kredit logo

Konsumentkredits mål är att göra det enkelt och tryggt för dig som privatperson att låna pengar utan säkerhet. Konsumentkredit i Sverige är del av Nordnet. Nordnet är en digital bank för sparande och investeringar som finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Läs mer om Konsumentkredit

Lån&Spar Bank logo

Lån & Spar Bank är den digitala banken för dig som vill ha en enkel och smidig bankvardag. Lån & Spar Bank grundades i Danmark 1880. Sedan 2006 har Lån & Spar Bank bedrivit verksamhet på den svenska privatmarknaden. Lån & Spar Bank erbjuder bland annat lån, kreditkort och sparkonto.

Läs mer om Lån & Spar Bank

preserveAspectRatio="xMidYMid" > TF Bank logo

TF Bank AB är en internetbaserad nischbank. TF Bank grundades i Borås 1987 och bedriver in- och utlåningsverksamhet för konsumenter i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tyskland och Österrike via dotterbolag, filial eller gränsöverskridande av banktillståndet. Inom segmentet Ecommerce Solutions erbjuder TF Bank nästa generations betal- och utcheckningslösningar för e-handlare i Norden, Estland och Polen, samt kreditkort i Norge och Tyskland.

Läs mer om TF Bank AB

Credento logo

Saknas den sista pusselbiten? Credento ger dig möjlighet att täcka upp för den saknade pusselbiten i din privatBank. Credento Privatlån har inga avgifter såsom uppläggningsavgift eller aviseringsavgifter. Det enda du betalar är årsräntan. Bolaget som står bakom Credento Privatlån heter TF Bank och grundades 1987 i Borås.

Läs mer om Credento

Ikano Bank startade i de småländska skogarna för att ge de "många människorna" ett bra alternativ i vardagen. Vi slog upp dörrarna 1995 och har under åren som gått vuxit till en bank för livets alla skeden. Vi erbjuder lån med schyssta villkor och bjuder alltid på uppläggningsavgiften. Du kan låna upp till 350 000 kr. Du kan även ansöka om att samla dina lån och krediter hos oss, och ofta kan vi hjälpa dig att sänka din månadskostnad.

Läs mer om Ikano Bank

Moank logo

Moank erbjuder lån och försäkringar anpassade efter dina behov. Moank´s mål är att genom tekniska lösningar, personlig kontakt och ansvarsfull utlåning erbjuda hållbara produkter och tjänster som främjar en långsiktig och sund privatBank. Med hjälp av lyhördhet för dina behov skräddarsys lånen efter varje individ eftersom att allas Bankska situation ser olika ut.

Läs mer om Moank

Tryggkredit är en finansiell plattform med fokus på finansiell teknik och moderna lösningar. Bolaget startades 2011 och har sedan verksamhetens start lånat ut pengar till över 50 000 privatpersoner.

Läs mer om Tryggkredit

Wästgöta Finans är ett dotterbolag till Jula AB. Precis som Jula är vårat mål på Wästgöta Finans att underlätta vardagen för vanligt folk. Det tar sig uttryck i våra ledord folklighet, smidighet och hygglighet. Vi hoppas att du ska känna igen dig i detta i din vidare kontakt med oss.

Läs mer om Wästgöta Finans

MoneyGo grundades 2010 i Helsingborg och är ett finansbolag med fokus på den svenska marknaden. MoneyGo jobbar med olika finansiella tjänster och produkter både till privatpersoner och företag i hela Sverige. MoneyGo har två huvudsakliga affärsområden, Privatlån och Säljfinans. Inom Privatlån är MoneyGo specialister på lån upp till 200 000 kr. MoneyGo har ett flexibelt system och arbetar för att ge sina kunder bra service och smarta lösningar.

Läs mer om MoneyGo

Northmill Kontokredit tidigare Credway, är en del av Northmill Bank AB som sedan 2006 förenklat vardagsBankn och hjälpt över 200 000 konsumenter. Northmill Kontokredit är en svensk långivare som inledde sin verksamhet i slutet på 2015 och har över 350 000 nordiska kunder. Det som kännetecknar dem är att de som företag tidigt såg möjligheterna i att kombinera ny teknik med finans, så kallad ”fintech”. Deras kärnverksamhet bygger också just på detta genom exempelvis kredit -och långivande. De erbjuder idag sina kunder konsumtions lån av olika storlek och de kan erbjuda lån trots att du har betalningsanmärkningar.

Läs mer om NorthMill Kontokredit

Northmill Privatlån tidigare Credway, är en del av Northmill Bank AB som sedan 2006 förenklat vardagsBankn och hjälpt över 200 000 konsumenter. Northmill Privatlån är en svensk långivare som inledde sin verksamhet i slutet på 2015 och har över 350 000 nordiska kunder. Det som kännetecknar dem är att de som företag tidigt såg möjligheterna i att kombinera ny teknik med finans, så kallad ”fintech”. Deras kärnverksamhet bygger också just på detta genom exempelvis kredit -och långivande. De erbjuder idag sina kunder konsumtions lån av olika storlek och de kan erbjuda lån trots att du har betalningsanmärkningar.

Läs mer om Northmill Privatlån

Brabank-Logo_Standard Created with Sketch.

BRAbank är en heldigital bank som erbjuder privatlån utan säkerhet och högräntekonton. BRAbank har haft banklicens sedan 2003 och finns idag på den svenska, norska och finska marknaden och har sitt huvudkontor i norska Bergen. BRAbank vill leverera innovativa och användarvänliga lösningar för finansiering, betalning och sparande och har som motto att ge sina kunder den bästa bankupplevelsen.

Läs mer om BRABank

Cashbuddy har varit verksamma med sina finansiella tjänster i Sverige och i Finland sedan 2006 och har sitt huvudkontor i Varberg. Ägs av JSM Financial Group. Företaget är specialiserat på privatlån och lägger allt fokus på kundens framtida betalningsförmåga istället för hur kundens ekonomiska situation har varit tidigare.

Läs mer om Cashbuddy

Kontakta oss på Axo Finans idag och få din låneansökan behandlad av våra samarbetspartners.
Vi gör lån enkelt!

Gå till låneansökan »