Om Axo Finans

Axo Finans är en av Nordens snabbast växande låneförmedlare och vårt mål är att göra processen för dig som vill låna pengar så enkel som möjligt. Vi hjälper dig som behöver ett nytt privatlån eller vill omförhandla och samla dyra smålån och krediter.

Exempel på banker som behandlar din ansökan

Sök lån hos oss - det lönar sig!

  • Endast en kreditupplysning
  • Helt kostnadsfritt

Fyll i formuläret eller ring oss på 0771 323400

Bästa företag i kategorin Bank

Om Axo

Axo Finans är en oberoende låneförmedlare som förmedlar lån till Sveriges ledande låneinstitut och banker. Vi är en nordisk aktör som har funnits sedan 2009 och här i Sverige har vi vårt huvudkontor i Göteborg. Vi skickar din ansökan till de banker vi samarbetar med, vilket gör det enklare för oss att hitta ett privatlån som är anpassat efter dina behov. Vi samarbetar med flera banker vilket innebär att vi får flera låneerbjudande. Därefter kontaktar vi dig för att presentera det bästa erbjudandet.

Vi tycker att det är viktigt med personlig kontakt och du är alltid välkommen att ringa vår kundtjänst för att få hjälp med din låneansökan av våra erfarna lånehandläggare. Som låneförmedlare har vi valt att samarbeta med de banker och låneinstitut som kan erbjuda konkurrenskraftiga låneerbjudande. För dig som kund innebär det att du kan få ett eller flera låneerbjudanden med bra villkor. Vi är snabba och flexibla i behandlingen av din låneansökan eftersom vi jobbar tätt med våra utvalda bankpartners. Idag samarbetar vi bl.a. med Marginalen Bank, Sevenday Finans, Santander BankSpring Finance, Collector BankFrogtail, Bluestep, FOREX Bank, Wasa Kredit, Lendify och Nordax Bank.

Vi har tillstånd som låneförmedlare enligt lagen (2014:275) om viss verksamhet med konsumentkrediter av Finansinspektionen. Vår låneförmedlartjänst är helt kostnadsfri och när du ansöker via oss registreras endast en kreditupplysning på dig.

Axo Finans finns både i Sverige och i Norge. Vi är bland de ledande låneförmedlarna i Norge och där erbjuder vi forbrukslån i samarbete med Norges ledande banker. Ansök om privatlån genom Axo Finans. Vi gör allt vi kan för att du ska få ett låneerbjudande som passar dig!

Exempel på banker som behandlar din ansökan

    Sök lån hos oss - det lönar sig!

  • Enkelt att ansöka
  • En kreditupplysning
  • Helt kostnadsfritt
  • Vi jobbar för dig mot bankerna

Läs här vad våra kunder tycker om oss