se Ansök om lån på upp till 600 000 kr | Axo Finans
Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Ansök om lån

Genom att ansöka via Axo Finans, skickar vi din ansökan till alla våra samarbetspartners. På så sätt får du det bästa låneerbjudandet anpassat efter din ekonomi.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

 • Ålder över 20 år
 • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
 • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Money in hand

Kunder fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Bluestep
Brocc
Collector
Euroloan
Forex
Frogtail
Instabank
Komplett
Lendify
Nordax
Norwegian
Nystart Finans
remember
Sevendays
Wasa
coop
Santander
marginalen
resursbank
balanzia
svea
avida

Ansök inte om lån utan att veta vilka låneerbjudanden du kan få

Om du vill ansöka om lån men är osäker på vilken bank eller långivare du kan få bäst erbjudande hos, kan vår låneförmedlingstjänst vara något för dig.

Genom att ansöka via Axo Finans, skickar vi din ansökan till alla våra samarbetspartners. Det innebär att du får det bästa låneerbjudandet bland flera banker och långivare, och vi gör hela jobbet åt dig. Det enda du behöver göra är att fylla i en ansökan, så ordnar vi resten. Därefter skickar vi din låneansökan vidare, och du får svar inom kort.

Bra anledningar till att ansöka om lån

Ett skrattande par sitter på en åker.

Folk väljer att ansöka om privatlån av olika anledningar. Orsaker kan vara att renovera bostaden för att öka värdet vid försäljning, eller så kan det vara att uppnå planer som bröllop, semester eller andra omständigheter. Oavsett vad du behöver låna pengar till, så behöver du inte uppge någon orsak när du fyller i din låneansökan.

Vi har även hjälpt många av våra kunder att samla lån för att få bättre villkor. Om du har många smålån och kreditskulder, kommer du genom att samla allt kunna få sänkta räntor samtidigt som du minskar andra kostnader. Vill du veta mer om varför det kan vara bra att samla lån? Då bör du läsa vidare.

Uppfyller du kraven?

Alla är välkomna att ansöka, men för att få ett låneerbjudande beviljat, har vi några minimikrav som du måste uppfylla. Du måste:

 • Ha fyllt 20 år 
 • Ha en lägsta inkomst på 10 000 kr i månaden
 • Vara fast anställd, ha ett vikariat eller vara pensionerad

Detta tittar långivarna på i din låneansökan

En person ansöker om lån.

När banken eller långivaren får din ansökan, kommer de kontrollera dina kredituppgifter för att bedöma din betalningsförmåga. Det gör dem för att kunna försäkra sig om vilka kunder som har bra betalningsförmåga, och därmed försäkra sig mot eventuella förluster.

Det är anledningen till att långivarna vill inhämta kredituppgifter från UC, och även anledningen till att du bör ha så få UC-kontroller som möjligt i dina kreditupplysningar. För många sådana kan vara en indikation på att en kund inte har bra betalningsförmåga. Eftersom det nödvändigtvis inte är sant, bör du undvika för många kreditupplysningar. Samtidigt resulterar det, av den anledningen, i att det blir svårare att jämföra låneerbjudanden från flera banker och långivare, om du vill få reda på var du kan få bäst erbjudande.

Detta har vi på Axo Finans ordnat åt dig. Genom att använda vår låneförmedlingstjänst, får du möjlighet att jämföra erbjudanden från flera långivare med endast en UC-kontroll. På så vis kan du jämföra flera låneerbjudanden, utan att det går ut över din kredithistorik.

När du ansöker om lån, vill långivarna titta på kreditupplysningar som:

 • Ålder 
 • Jobbstatus (Månadsinkomst och tjänst) 
 • Betalningsförmåga (betalar du före eller efter förfallodatum o.s.v.)
 • Civilstatus
 • Och andra uppgifter som kan avslöja något om din betalningsförmåga

Alla ovan nämnda uppgifter ger långivaren en indikation på hur du är som kund. Om du fått avslag när du ansökt om lån, kan en förändring i någon av ovanstående punkter ha en inverkan på din kommande låneansökan.

Om du inte får lånet beviljat på grund av för låg inkomst, kan en medsökande medverka till att öka dina chanser för att få ett högre belopp beviljat. Då är det totalinkomsten för båda som gäller.

Det betyder räntorna

Undrar du hur du kan få den lägsta räntan när du ansöker om lån? Vilken ränta du får är helt individuellt. Även här ser långivarna över dina kreditupplysningar för att bedöma din betalningsförmåga, och på bakgrund av detta sätts din individuella ränta. Banker och långivare vill veta hur riskfyllt det är att bevilja lån till dig. Om dina kreditupplysningar visar att det är en låg risk att bevilja din låneansökan, kommer du även kunna få den lägsta nominella räntan. Om risken är något högre, kommer du även få en något högre ränta. Det är för att försäkra att du klarar att upprätthålla alla ordinarie hushållskostnader samt avbetala ett lån.

Det finns två sorters räntor du bör förhålla dig till när du ska bedöma ett låneerbjudande. De är:

Den nominella räntan: Den nominella räntan är baserad på marknaden samt en individuell bedömning av kunden, som nämnts ovan. Den här räntan är grundräntan på lånet, men den visar inte vad lånets totalkostnader blir.

Den effektiva räntan: Den effektiva räntan visar dig de totala kostnaderna för lånet. Den här räntan innehåller grundräntan, eller den nominella räntan, samt alla avgifter. Om du ska jämföra låneerbjudanden när du ansöker om lån, bör du förhålla dig till den effektiva räntan.

Ansök om lån för att samla dina gamla skulder

En man i blå skjorta ansöker om lån.

Om du har många dyra smålån och kreditskulder, kan det vara lönsamt att samla alla lån i ett lån. Detta kommer förbättra dina villkor samt ge dig en ekonomisk översikt. Många upplever att de klarar av att betala av skulden snabbare genom att bara ha ett lån att förhålla sig till. Du blir inte av med din skuld genom att ta ett nytt lån för att betala av de gamla, men du får endast en faktura att förhålla dig till samt en lägre ränta och färre avgifter. Därmed får du möjlighet att spara mycket pengar samt att använda kortare tid för att betala av lånet. 

Att betala av dyra smålån var för sig, innebär att du betalar:

 • Onödiga avgifter 
 • Flera olika räntesatser 
 • Högre räntesatser, då mindre lån ofta har högre ränta

Om du ansöker om lån via Axo Finans, kan du kryssa för att du vill lösa dyra smålån i ansökan. På det sättet hjälper vi dig att hitta det bästa låneerbjudandet, anpassat till din livssituation. I ansökan kan du även välja önskad avbetalningstid och du kan när som helst avbetala hela beloppet om du vill använda en kortare avbetalningstid än den du uppgett.

Ett privatlån innebär följande

Ett privatlån är ett lån som du kan använda till precis vad du vill, något som betyder att du inte behöver uppge någon anledning till varför du behöver lånet när du skickar in en ansökan. Du kan låna utan säkerhet, vilket innebär att banken eller långivaren inte kräver någon säkerhet i något du äger.

När långivarna tar säkerhet i tillgångar, så är det för att försäkra sig mot eventuella förluster. Vid privatlån har de inte möjlighet till det. Därmed kan även du, som inte äger så mycket, ansöka om privatlån.

Genom att ansöka via Axo Finans, kommer du få erbjudande om ett privatlån med bra villkor.

Ansök om lån via Axo Finans

En person letar efter privatlån för att köpa ny båt.

Det finns många olika anledningar till att ansöka om lån. Hos oss kan du ansöka om lån mellan 5 000 kr och upp till 600 000 kr oavsett vad du ska använda pengarna till. Våra kompetenta handläggare förhandlar med långivarna åt dig och vi samarbetar med flera banker och långivare. Din ansökan blir behandlad och värderad av alla, vi återkommer till dig så fort vi har ett eller flera låneerbjudanden att delge dig.

Våra samarbetspartners konkurrerar om att få just dig som kund, därför kommer du även kunna få en lägre ränta genom att ansöka via oss. Våra samarbetspartners kommer att presentera sitt bästa låneerbjudande för dig, för att du ska välja just dem.

Vanligtvis kommer du få svar på din ansökan inom kort. Om du behöver lite betänketid för att bestämma dig för vilket låneerbjudande som passar dig bäst, kommer erbjudandena att vara giltiga i trettio dagar. Inom den tidsperioden kan du bestämma dig i lugn och ro.

Så ansöker du

Vill du ta lån via Axo Finans? Om du uppfyller alla minimikraven, är det väldigt enkelt att skicka in en ansökan. Du fyller i ansökningsformuläret, där du ska ange hur mycket du vill låna och hur lång avbetalningstid du vill ha.

Därefter kan du kryssa för om du vill lösa gamla lån, samt om ni är två som ansöker. Fyll då i telefonnummer och e-post. Vi rekommenderar även att du läser vår dataskyddspolicy innan du går vidare till nästa steg.

Fyll i ansökningsformuläret idag för att ta ett lån så fort som möjligt. Vi handlägger din ansökan fortlöpande, och så fort du får ett lån beviljat kommer pengarna att finnas tillgängliga på ditt konto inom ett par dagar. Det går snabbt att låna via oss!

Vilka är Axo Finans?

Axo Finans är en av de ledande låneförmedlarna i Sverige. Vi har höga poäng på Trustpilot, och gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska få en bra upplevelse.

Det enda du behöver göra för att starta din låneprocess med oss, är att fylla i vårt ansökningsformulär. Därefter skickar vi din ansökan vidare till alla våra samarbetspartners. När alla banker och långivare har behandlat din ansökan presenterar vi det bästa erbjudandet för dig.

Vi samarbetar med flera ledande banker och långivare, och ser därmed till att du får ett låneerbjudande från de bästa långivarna. Vill du veta mer om vilka vi samarbetar med, och varför vi gör det, kan du läsa mer här.

Vill du komma i kontakt med oss, kan du fylla i vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss på 0771 323400.

Ansök om lån
Jag förstår
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu
Jag förstår