Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Lösa lån

Har du flera dyra lån eller krediter så kan du spara tusentals kronor. Vi hjälper dig hitta ett privatlån med bra ränta.

  • Ansökan om lån skickas till flera banker
  • Endast en kreditupplysning
  • Helt kostnadsfritt

Fyll i formuläret eller ring oss på 0771 323400

Läs här vad våra kunder tycker om oss

Bästa företag i kategorin Bank

Banker som behandlar din ansökan om att lösa lån:

Lös in flera lån till ett enda lån

Alla lån du tar har någon form av ränta som ska betalas. Ibland finns det även avgifter som också bidrar till kostnaden. Vissa lån har högre ränta och avgifter än andra lån. När du ska lösa lån så innebär det att du ska betala av hela lånet direkt. Ett smart sätt att göra detta på är genom att ta ett lån med bra ränta och villkor som kan täcka de mindre lånen. Skillnaden i ränta gör att du kan spara in en hel del pengar.

Spara pengar - Sänk dina lånekostnader

Gör som många andra och låt oss på Axo Finans hjälpa dig sänka dina lånekostnader redan idag. Vi hjälper dig att lösa lån, vilket gör att du kan spara tusentals kronor varje månad. Många som löser sina lån och sänker sina månadskostnader väljer att använda de extra pengarna till att förbättra sin ekonomi. Genom att öka sitt sparande eller betala av sina befintliga skulder fortare får de snabbt en bättre finansiell situation. Vi hjälper dig genom hela processen och det kostar dig ingenting.

Att lösa lån kan förbättra din kreditvärdighet

Din kreditvärdighet är ett betyg som anger hur väl du har skött din kredit och din ekonomi. Den är baserat på flera saker som bland annat din livssituation, inkomst och hur dina krediter ser ut just nu. Har du tagit flera lån så blir din kreditvärdighet sämre. Genom att lösa alla lån med hjälp av ett större privatlån kan du förbättra din kreditvärdighet, både kortsiktigt och långsiktigt. Det beror framförallt på att du får bättre möjligheter att betala av dina lån när du slipper betala dyra räntor och avgifter.

Fyll i ansökan om att lösa lån och sänk dina lånekostnader redan i dag. Har du frågor så kan du kontakta vårt kundcenter och tala med någon av våra kunniga handläggare.
Frågor och svar om lösa lån

Hur kan ni sänka mina lånekostnader?
Genom att lösa lån och ge dig bättre lånevillkor kan vi sänka dina lånekostnader, ofta med flera tusen kronor.

Kan jag lösa lån trots betalningsanmärkningar?
Det är möjligt att lösa lån med betalningsanmärkningar, men det är inte lika stor sannolikhet att en långivare eller en bank ger dig de bästa villkoren på ett lån när du har betalningsanmärkningar.

Är ni godkända av Finansinspektionen?
Ja, vi är godkända av Finansinspektionen att förmedla och lösa lån. Vi hjälper dig ansöka och hitta ett bra lån helt kostnadsfri.

Måste jag ha en inkomst för att lösa lån?
Ja, du behöver en inkomst för att lösa lån. Utan inkomst kommer du inte att få ett privatlån med bra villkor beviljat och det blir även svårt för dig att återbetala dina befintliga lån.

Lösa lån
Snabb låneansökan - Upp till 500 000 kr Låna nu