Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Lånekalkyl

En lånekalkylator hjälper dig räkna ut hur ditt eventuella lån kommer att se ut. Genom att föra in rätt belopp kan du snabbt se viktigt information, som exempelvis hur månadskostnaden blir.

  • Lånekalkyl med endast en kreditupplysning
  • Vi jobbar för dig mot bankerna
  • Du gör en lånekalkyl helt kostnadsfritt

Fyll i formuläret eller ring oss på 0771 323400

Bästa företag i kategorin Bank

Läs här vad våra kunder tycker om oss

Banker som behandlar din lånekalkyl:

Lånekostnader

Ett annuitetslån innebär att du betalar samma belopp varje månad. Fördelningen mellan ränta och amortering förändras efter varje inbetalning utan att det påverkar månadskostnaden. Med hjälp av en lånekalkyl kan du snabbt se hur mycket du ska betala varje månad.

Ränta

Ibland så händer det att räntan på ditt lån förändras. Detta kan påverka din månadskostnad eller lånets återbetalningstid beroende på vad som står angivet på avtalet. När den förändrade räntan leder till att du får en höjd eller sänkt annuitet utan att det påverkar återbetalningstiden så kallas detta för äkta annuitet. När långivaren använder äkta annuitet så innebär det att lånets löptid alltid kommer att hållas. Så är inte fallet när långivaren använder sig av falsk annuitet.

Amortering

När annuiteten inte förändras trots att räntan har förändrats så kallas detta för falsk annuitet. Det innebär att månadskostnaden förblir densamma men att fördelningen mellan ränta och amortering ser annorlunda ut. Om räntan har höjts så innebär det att amorteringen sänks, vilket leder till att lånet tar längre tid att återbetala. Du fortsätter med andra ord att betala samma månadskostnad men kan behöva betala under en längre period än vad du hade planerat.

Använd vår lånekalkylator

Med hjälp av vår lånekalkylator kan du ta reda på hur din månadskostnad kommer att se ut baserat på hur stort lån du vill ha, typ av amortering, återbetalningstid och ränta. Du får även möjlighet att se vad den totala kostnaden för lånet blir när allt är återbetalt. En lånekalkylator är ett ovärderligt hjälpmedel när du ska ta ett lån. Den ger dig möjlighet att planera hur du ska lägga upp återbetalningen på ett sätt som passar just din situation.

Få låneerbjudanden snabbt

Använd vår lånekalkyl och se över hur månadskostnaden kommer att bli vid ett eventuellt lån. Märker du att det inte är några problem så kan du snabbt skicka iväg en låneansökan genom oss. Om du skickar din ansökan under en vardag så kan du få svar redan samma dag!
Frågor och svar om vår lånekalkyl

Är det gratis att göra en lånekalkyl hos er?
Ja, det är helt kostnadsfritt att göra en lånekalkyl hos oss.

Om jag väljer att acceptera ett lån från banken via er tjänst - kostar det pengar då?
Vi som låneförmedlare tar ingen avgift för att hjälpa dig hitta bästa möjliga lån. Väljer du att acceptera ett lån tar banken ut vissa avgifter som till exempel uppläggningsavgift.

Hur lång tid tar det innan jag för svar från banken?
Det går fort! Skickar du din ansökan under en vardag så får du oftast svar samma dag.

Lånekalkyl
Snabb låneansökan - Upp till 500 000 kr Låna nu