Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Snabbt lån

Ansöker du lån genom Axo Finans så jämför vi snabbt låneerbjudanden från flera långivare. Du kan låna upp till 600 000 kronor till precis det du behövar pengar till.

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

  • Ålder över 20 år
  • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
  • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Snabbt lån hos Sveriges bästa långivare

Är du i behov av att låna pengar snabbt, men vill även få det bästa låneerbjudandet? Axo Finans gör det enkelt för dig! Genom att ansöka via oss, jämför vi låneerbjudanden från många olika banker och långivare.

Du kan låna mellan 5 000 och 600 000 kronor till precis det du kan behöva pengar till. Du får snabbt svar, och om du signerar med BankID så kommer pengarna finnas på ditt konto inom ett par dagar. Vill du veta mer om hur du kan låna pengar snabbt? Då bör du läsa vidare.

Varför behöver man ett snabbt lån?

När du skickar en låneansökan genom Axo Finans, skickar vi ansökan vidare till våra många och säkra samarbetspartners. När du då får svar, kommer du få erbjudande om ett privatlån. Ett privatlån kan på många sätt löna sig och det kan finnas många anledningar till att man vill ansöka om lån snabbt. Det kan vara orsaker som:

Renovering och reparationer

Om din bostad är i behov av renovering, kan detta bidra till att öka värdet vid försäljning eller öka boendekomforten. Eller om något oförutsett sker. Om till exempel bilen, som du är beroende av, måste in på verkstad snabbt eller om tvättmaskinen till en familj på fyra går sönder, är det inte alltid man har sparat ihop tillräckligt med pengar på egen hand för att täcka dessa oförutsedda utgifterna.

Då kan det vara bra att få lån snabbt.

Förverkliga drömmar

En del drömmer om att förverkliga planer som de inte har tillräckligt med pengar till just nu. Men med en smart amorteringsplan och ett privatlån med snabbt svar genom Axo Finans, kommer du kunna få möjlighet att förverkliga till exempel din nästa drömsemester redan i år.

Lösa andra lån och gamla skulder

Andra kan ha behov av att lösa gamla skulder som de kanske har tappat översikten på. Det kan i själva verket vara ganska dyrt att betala av på många lån och kreditkort samtidigt. Detta beror på att smålån och kreditkort ofta har en högre ränta eftersom dessa är avsedda som kortsiktiga lån med en kort amorteringstid.

I de fall man kan låna en högre summa med en längre amorteringsperiod, kommer de flesta långivare erbjuda en lägre ränta. Därför kommer du kunna få en mycket bättre ränta genom att samla allt i ett lån. Om du ansöker genom Axo Finans, kan du kryssa i att du önskar samla lån, så hjälper vi dig med resten.

Låna pengar utan säkerhet snabbt och enkelt

Det kan även finnas andra anledningar till att man behöver låna pengar snabbt, men detta är de vanligaste orsakerna vi ser till att människor behöver låna pengar. När du skickar en låneansökan genom Axo Finans behöver du inte uppge någon särskild anledning till varför du önskar lånet. Du får snabba lån när du behöver det.

Vad är egentligen ett privatlån?

Två personer diskuterar hur man tar ett snabbt lån.

Ett privatlån är oftast ett lån du får utan säkerhet. Det vill säga att långivarna inte kan sätta någon pant i form av värde i din egendom. Om du inte äger något, är detta ett lån som även du kan ansöka om. Därmed behöver du bara uppfylla minimikraven för att ansöka om lån genom oss.

Det är därför en del upptäcker att räntan på privatlån kan vara något högre än vid till exempel ett traditionellt bolån, där långivaren kan ta säkerhet i din bostad. Att ha en lite högre ränta är ett sätt för bankerna att säkra sig i de fall en kund inte skulle betala tillbaka. Räntan fastställs även individuellt utifrån en kreditbedömning.

Kreditkontroll hos UC

Det kan vara viktigt att nämna att det inte är Axo Finans som bestämmer räntan, utan bankerna själva. Detta gör de genom att kontrollera kreditupplysningarna de fått. I tillägg är räntan marknadsstyrd. Det kan även vara tacksamt att veta att vi endast tar en UC på dig, men skickar en kopia med alla upplysningar till våra samarbetspartners.

På detta sätt slipper du bekymra dig över att de olika låneerbjudandena ska ha en påverkan på din kreditvärdighet.

Nominell och effektiv ränta

När vi talar om räntor, talar vi oftast om den nominella och den effektiva räntan. Den årliga nominella räntan är grundräntan på lånet. Den omfattar inte alla kostnaderna vid ett lån. Denna ränta är marknadsbaserad samtidigt som den fastställs utifrån en individuell kreditbedömning utförd av långivarna som bedömer din situation samt ser över dina kreditupplysningar.

Det vill säga att vi inte kan uttala oss om vilken ränta du blir erbjuden förrän du skickat in din låneansökan.

Den effektiva räntan består av den nominella räntan tillsammans med alla övriga avgifter som till exempel avbetalningsavgifter. Det är på grund av den effektiva räntan som du kan komma billigare undan genom att överföra hela kreditskulden till ett samlat lån. På sikt kommer du kunna spara pengar på att samla dina lån eftersom du undviker dyra och onödiga avgifter samt får en bättre nominell och effektiv ränta.

Oberoende av ekonomiska situationer

Ett privatlån är ett lån som du kan använda till vad du vill. Det innebär att när du ansöker genom oss, behöver du inte uppge någon anledning till varför du snabbt vill låna pengar. Undantaget är om du vill samla gamla skulder i ett nytt lån. Då kan du kryssa för att du önskar lösa gamla lån så att vi kan hjälpa dig med resten.

Snabbt lån med snabb låneansökan

En campingbuss står parkerad vid en strand.

Behöver du ett snabbt lån så tar det inte lång tid från att du fyllt i ansökan tills du får ett snabbt svar. Det går även snabbt att fylla i låneansökan som bara består av tre steg och efter att du skickat in din ansökan, skickar vi den till alla våra samarbetspartners. När vi har fått svar från alla, kommer vi återkomma till dig med låneerbjudandet.

Läs mer: Snabb lån

Vårt fokus ligger på att göra ansökningsprocessen enkel för dig. Det innebär att du, genom vårt ansökningsformulär, skickar din ansökan till flera banker och långivare samtidigt. Samtliga behandlar din låneansökan samma dag och besked kommer oftast samma dag.

Ansökningsprocessen är säker, enkel och snabb.

Vem kan få snabbt lån genom Axo Finans?

Alla ska kunna ansöka, men för att få lånet beviljat måste du uppfylla minimikraven:

  • Du måste ha fyllt 20 år
  • Du måste ha en minimiinkomst på 10 000 kr i månaden
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar

När du ansöker om lån, företas en kreditkontroll av dig. Det är denna kreditkontroll som avgör hur mycket du kan få och vilken individuell ränta du kan få. Om du inte har tillräckligt hög årsinkomst, kan det vara en fördel att söka med en medlåntagare.

Vad är fördelarna med att låna genom Axo Finans?

Två glada människor som håller varandra i hand.

Du kan ansöka om lån mellan 5 000 och upp till 600 000 kronor på en gång. Du bestämmer helt själv vad pengarna ska gå till. Men om lånet ska användas för att samla befintliga lån, så kan du bocka av detta i ansökan så hjälper vi dig med att betala av gamla skulder. Vår låneförmedlingstjänst kostar ingenting och tjänsten fungerar på samma sätt som om du själv skulle ha kontaktat alla långivare och banker.

Amorteringsperiod

Du kan välja en amorteringsperiod på upp till 18 år, men du kan när som helst betala tillbaka det utan extra kostnad.

Större risk för långivaren

För långivaren betyder ett lån utan säkerhet en större risk när de lånar ut pengar, eftersom de inte har några värdesaker som kan säljas om lånet inte betalas tillbaka. Detta är orsaken till att banker och långivare tar en högre riskpremie på ett privatlån än ett bolån, och därför är privatlån dyrare.

I gengäld är ett privatlån billigare än att ta mindre summor som smålån, SMS-lån och kreditlån. Om du har tagit smålån och krediter, kan du spara mycket pengar i månaden genom att lösa lånen.

Kreditkontroll hos UC

Vi tar enbart en kreditupplysning från UC. Fördelen med detta är att om en person har många kreditkontroller på sig, så kommer detta påverka framtida ansökningar negativt. Här är fördelen att vi kan skicka en låneansökan till många olika långivare med bara en kreditupplysning.

Läs mer: Snabblån utan UC

Vilka är Axo Finans?

Vi är en av Sveriges bästa lånemäklare och hos oss kan du låna mellan 5 000 och upp till 600 000 kr utan säkerhet. Vi presenterar din låneansökan för flera banker och långivare samtidigt, utan att det görs mer än en UC av dig.

Du slipper själv att förhandla med långivarna. Detta jobb gör vi åt dig. På detta sätt försäkrar du dig om det bästa låneerbjudandet, utan att behöva göra något mer än att fylla i en ansökan.

Ansökan är kostnadsfri och inte heller bindande. Vi gör lån enkelt för dig!

Genom att ansöka hos flera långivare samtidigt, kommer vi kunna jämföra många låneerbjudanden så att du kan välja det som passar bäst för att samla dina lån. Våra samarbetspartners konkurrerar om att få just dig som kund och detta resulterar i lägre ränta.

Därmed kommer du kunna få en bättre ränta genom att ansöka genom oss.

Snabblån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu