Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Snabbt lån

Ansöker du lån genom Axo Finans så jämför vi snabbt låneerbjudanden från flera långivare. Du kan låna upp till 600 000 kronor till precis det du behövar pengar till.

  • Din ansökan är inte bindande
  • Få besked om ditt lån idag
  • Hög poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

TrustScore 9.3|1057 omdömen

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Några skäl till varför en del behöver låna pengar snabbt?

När du skickar en låneansökan genom Axo Finans, skickar vi din ansökan vidare till våra många och säkra samarbetspartners. När du får svar, kommer du få erbjudande om ett privatlån. Ett privatlån kan på många sätt löna sig och det kan finnas många anledningar till att man vill ansöka om lån snabbt. Det kan vara orsaker som:

  • Renovering: Om din bostad behöver renoveras, kan detta bidra till att öka värdet vid försäljning eller öka livskvalitén.
  • När något oförutsett inträffar: Om bilen du är beroende av måste in på verkstad snabbt eller om diskmaskinen går sönder, kan du ha behov av snabba pengar.
  • Förverkliga drömmar och planer: Många går runt med orealiserade idéer och drömmar på grund av att de inte har tillräckligt med pengar för att genomföra dem. Med en smart amorteringsplan och ett bra privatlån med snabbt svar genom Axo Finans, kommer du kunna få möjlighet att förverkliga din nästa drömresa redan i år.
  • Lösa gamla lån och krediter: För många kan det vara stressande att ha många olika lån och krediter som man inte har full översikt över. Dessutom kan det vara ganska dyrt att betala av på många olika lån samtidigt. Det beror på att smålån och kreditkort ofta har en högre ränta, då dessa är avsedda som kortsiktiga lån med en kort amorteringstid. I de fall man kan låna en högre summa med en längre amorteringsperiod, kommer man kunna få erbjudande om bättre ränta. Därför kommer du kunna få en mycket bättre ränta genom att samla allt i ett enda lån. Om du ansöker genom Axo Finans, kan du kryssa i att du önskar att samla lån, så hjälper vi dig med resten.

Det kan även finnas andra anledningar till att man behöver låna pengar snabbt, men detta är de vanligaste orsakerna vi ser till att människor behöver låna pengar. När du skickar en låneansökan genom Axo Finans behöver du inte uppge någon särskild anledning till varför du behöver lånet.

Vad är egentligen ett privatlån?

men talking

Ett privatlån är oftast ett lån du får utan krav på säkerhet. Det vill säga att bankerna och långivarna inte tar någon pant i form av värde i din egendom. Om du inte äger något, är detta ett lån som du kan ansöka om. Därmed behöver du bara uppfylla minimikraven för att söka lån genom oss.

Det är därför räntan på privatlån kan vara något högre än vid till exempel ett traditionellt bolån, där banken eller långivaren tar säkerhet i din bostad. Att ha en lite högre ränta är ett sätt för långivarna att försäkra sig i de fall en kund inte skulle betala tillbaka. Räntan fastställs även individuellt utifrån en kreditbedömning som banken eller långivaren du får låneerbjudandet har utfört.

Det är inte Axo Finans som bestämmer räntan på lånet, utan långivarna själva. Detta gör de bland annat genom att kontrollera kreditupplysningarna de tar. Dessutom är räntan marknadsstyrd. Det kan även vara bra att veta att det endast tas en UC på dig, en kopia av den skickas till alla våra samarbetspartners. På detta sätt slipper du bekymra dig över att de olika låneerbjudandena ska ha en påverkan på din kreditvärdighet.

När vi talar om räntor, talar vi oftast om den nominella och den effektiva räntan. Den årliga nominella räntan är grundräntan på lånet. Den omfattar inte alla kostnaderna vid ett lån. Denna ränta är marknadsbaserad samtidigt som den fastställs utifrån en individuell kreditbedömning utförd av bankerna och långivarna som bedömer din situation bland annat utifrån kreditupplysningen. Det vill säga att vi inte kan uttala oss om vilken ränta du blir erbjuden förrän du skickat in din låneansökan.

Den effektiva räntan består av den nominella räntan tillsammans med alla övriga avgifter som till exempel avbetalningsavgifter. Det är på grund av den effektiva räntan som du kan komma billigare undan genom att överföra hela kreditskulden till ett samlat lån. På sikt kommer du kunna spara pengar på att samla dina lån eftersom du undviker dyra och onödiga avgifter samt får en bättre nominell och effektiv ränta.

Ett privatlån är ett lån som du kan använda till vad du vill. Det innebär att när du ansöker genom oss, behöver du inte uppge någon anledning till varför du snabbt vill låna pengar. Undantaget är om du vill samla gamla skulder i ett nytt lån. Då kan du kryssa för att du önskar lösa gamla lån så att vi kan hjälpa dig med resten.

Snabb låneansökan

old van at beach

Behöver du ett snabbt lån så tar det inte lång tid från att du fyllt i ansökan till dess du får ett svar. Det går även kvickt att fylla i låneansökan som bara består av tre steg och efter att du skickat in din ansökan, skickar vi den till alla våra samarbetspartners. När vi har fått svar från alla, återkommer vi till dig med det bästa låneerbjudandet.

Vårt fokus ligger på att göra ansökningsprocessen enkel för dig. Det innebär att du, via oss, skickar din ansökan till flera banker och långivare samtidigt. Samtliga behandlar din låneansökan direkt och besked kommer oftast samma dag.

Ansökningsprocessen är säker, enkel och snabb.

Vem kan få snabbt lån genom Axo Finans?

Alla kan ansöka men för att få lånet beviljat måste du ha fyllt 20 år, ha en fast minimiinkomst på 10 000 kr i månaden.

När du ansöker om lån, görs en kreditkontroll av dig. Det är denna kreditkontroll som avgör hur mycket du kan få och vilken individuell ränta du kan få. Om du inte har tillräckligt hög årsinkomst, kan det vara en fördel att söka med en medlåntagare. Anledningen till att detta lönar sig, kan du läsa mer om här.

Vad är fördelarna med att låna genom Axo Finans?

couple holding hands

Du kan ansöka om lån mellan 10 000 kr och upp till 600 000 kr på en gång. Du bestämmer helt själv vad pengarna ska gå till. Men om lånet ska användas för att samla befintliga lån, så kan du kryssa för detta i ansökan, så hjälper vi dig med att betala av gamla skulder. Vår låneförmedlingstjänst kostar ingenting och tjänsten fungerar på samma sätt som om du själv skulle ha kontaktat alla långivare och banker.

Du kan välja en amorteringsperiod på upp till 15 år, men du kan när som helst betala tillbaka det utan extra kostnad.

Vi tar enbart en kreditupplysning från UC. Nackdelen om en person har många kreditupplysningar tagna, så påverkar det framtida möjligheter till att få lån negativt. Här är fördelen att vi kan skicka en låneansökan till många olika banker, med bara en kreditupplysning.

Många krediter och snabba lån har en ränta som är mycket högre än vad våra samarbetsbanker erbjuder och redan här kommer du kunna spara mycket.

Genom att ansöka hos flera banker samtidigt, kommer vi kunna jämföra många låneerbjudanden så att du kan välja det som passar bäst för att samla dina lån. Våra samarbetspartners konkurrerar om att få just dig som kund och detta resulterar oftast i lägre ränta. Därmed kommer du sannolikt få en bättre ränta genom att ansöka genom oss.

Vilka är Axo Finans?

Vi är en av Sveriges bästa lånemäklare och hos oss kan du låna mellan 10 000 och upp till 600 000 kr utan säkerhet. Vi presenterar din låneansökan för flera banker och långivare samtidigt, utan att det tas mer än en UC på dig. Du slipper själv att förhandla med bankerna. Detta jobb gör vi åt dig. På detta sätt försäkrar du dig om det bästa låneerbjudandet, utan att behöva göra något mer än att fylla i en ansökan.

Ansökan är kostnadsfri och inte heller bindande. Vi gör lån enkelt för dig!

Har du frågor om hur du kan samla lån? Då kan du kontakta oss per telefon 0771 323 400 eller ta kontakt via vårt kontaktformulär idag.

TrustScore 9.3|1057 omdömen
Snabblån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu