Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Snabblån

Hos oss kan du låna mellan 10 000 och upp till 600 000 kronor utan säkerhet. Din ansökan blir behandlad av alla våra långivare redan samma dag.

 • Din ansökan är inte bindande
 • Få besked om ditt lån idag
 • Hög poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

TrustScore 9.3|1057 omdömen

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Vad är ett snabblån?

Ett snabblån betyder inte nödvändigtvis att du får ett lån på dagen, utan snarare att du får svar snabbt. Ett snabblån är oftast också ett privatlån eller ett lån utan säkerhet.

Har du behov av att låna med snabbt svar, men vill samtidigt få det bästa låneerbjudandet? Axo Finans gör det enkelt för dig. Vi jämför låneerbjudanden från många olika banker och långivare. Du kan låna till precis det du behöver pengar till. Du kommer få snabbt svar och signerar du med BankID kommer pengarna finnas på ditt konto inom loppet av ett par dagar. Önskar du att få veta mer om snabblån? Då bör du läsa vidare.

Detta innebär privatlån

smiling woman with phone

Ett privatlån är oftast ett lån du får utan säkerhet. Det vill säga att bankerna och långivarna inte behöver sätta pant i någon form av värde i din egendom. Om du inte äger något, är detta ett lån som du kan ansöka om. Därmed behöver du bara uppfylla minimikraven för att ansöka om lån genom oss.

Det är därför en del uppmärksammar att räntan på ett privatlån kan vara något högre än vid exempelvis ett traditionellt bolån där banken och långivaren tar en del i din bostad som säkerhet. För att försäkra sig mot eventuella förluster om en kund inte återbetalar på lånet, tar långivarna en något högre ränta. Räntan sätts ändå individuellt utifrån en kreditbedömning utförd av banken eller långivaren du får låneerbjudandet av.

Det kan vara viktigt att nämna att det inte är Axo Finans som sätter räntan, utan långivarna själva. Detta gör de genom att se över kreditupplysningarna de fått. Dessutom är räntan marknadsstyrd. Det kan även vara bra att känna till att vi bara tar en UC på dig, men skickar kopia av kreditupplysningen till alla våra samarbetspartners. På detta sätt slipper du bekymra dig över att de olika låneerbjudandena ska påverka din kreditvärdighet negativt.

När vi talar om räntor, talar vi oftast om den nominella och den effektiva räntan. Den årliga nominella räntan är grundräntan på lånet. Den omfattar inte alla kostnader för ett lån. Denna ränta är marknadsbaserad samtidigt som den sätts utifrån en individuell kreditbedömning utförd av bankerna och långivarna, som bedömer din situation bland annat utifrån kreditupplysningen som tas på dig. Det vill säga att vi inte kan uttala oss om vilken ränta du blir erbjuden innan du har skickat in din låneansökan.

Den effektiva räntan består av den nominella räntan tillsammans med alla andra avgifter, som till exempel fakturaavgifter. Det är på grund av den effektiva räntan som du kan komma billigare undan genom att samla hela din kreditskuld i ett lån. På sikt kommer du kunna spara pengar på att samla dina lån eftersom du undviker dyra och onödiga avgifter och får en bättre nominell och effektiv ränta.

Ett privatlån är ett lån du kan använda till vad du vill. Det vill säga att när du ansöker genom oss, behöver du inte uppge någon anledning till varför du önskar att låna pengar snabbt. Undantaget är om du vill samla gamla skulder i ett lån. Då kan du kryssa av att du önskar lösa gamla lån så att vi kan hjälpa dig med resten.

Bra skäl till att ta snabblån

Det finns många anledningar till att ansöka om snabblån. Det kan till exempel vara:

Om din bostad är i behov av renovering, kan detta bidra till att öka värdet vid försäljning eller öka boendekomforten.

Eller om något oförutsett sker. Om till exempel bilen, som du är beroende av, måste in på verkstad snabbt eller om tvättmaskinen hos en familj på fyra går sönder, är det inte alltid man har sparat ihop tillräckligt med pengar på egen hand för att täcka dessa oförutsedda utgifter.

En del drömmer om att förverkliga drömmar och planer som de inte har tillräckligt med pengar till just nu. Men med en smart amorteringsplan och ett privatlån med snabbt svar genom Axo Finans, kommer du kunna få möjlighet att förverkliga till exempel din nästa drömsemester redan i år.

Andra kan ha behov av att lösa gamla skulder som de kanske har tappat kontrollen över. Det kan i själva verket vara ganska dyrt att betala av på många lån och kreditkort samtidigt. Detta beror på att smålån och kreditkort ofta har en högre ränta eftersom dessa är avsedda som kortsiktiga lån med en kort amorteringstid. I de fall man kan låna en högre summa med en längre amorteringsperiod, kommer man kunna få erbjudande om en bättre ränta. Därför kommer du kunna få en mycket bättre ränta genom att samla allt i ett lån. Om du ansöker genom Axo Finans, kan du kryssa i att du önskar samla lån, så hjälper vi dig med resten.

Vill du ha ett snabblån utan att behöva uppge någon orsak? När du skickar en låneansökan genom Axo Finans behöver du inte uppge någon särskild anledning till att du vill ta lånet.

Privatlån med snabb låneansökan

smiling couple

Om du är i behov av snabblån går det snabbt från den tidpunkt då du fyllt i ansökan tills du får svar. Det går även snabbt att fylla i låneansökan som bara består av tre steg och efter att du har skickat in din ansökan, skickar vi den till alla våra samarbetspartners. När vi har fått svar från samtliga, kommer vi återkomma till dig med låneerbjudandet.

Ansökningsprocessen är säker, enkel och snabb.

Vem kan få snabblån genom Axo Finans?

Alla kan ansöka, men för att få lånet beviljat måste du uppfylla minimikraven:

 • Du måste ha fyllt 20 år
 • Du måste ha en minimiinkomst på 10 000 kr i månaden
 • Du ska ha fast anställning eller ha vikariat, vara egen företagare eller pensionär
 • När du ansöker om privatlån för att samla lån, görs det en kreditkontroll av dig. Det är denna kreditkontroll som avgör hur mycket du kan låna. Om du inte har tillräckligt hög årsinkomst, kan det vara en fördel att ansöka med en medsökande. Anledningen till att detta lönar sig, kan du läsa mer om här.

  Hur snabbt behandlas min ansökan av bankerna och långivarna?

  Vårt fokus ligger på att göra ansökningsprocessen enkel för dig. Det innebär att du genom vårt ansökningsformulär skickar din ansökan till flera banker och långivare samtidigt. Samtliga behandlar din låneansökan samma dag och besked sker oftast samma dag.

  Hur kan Axo Finans hjälpa dig med snabblån

  smiling woman with phone

  Du kan ansöka om lån mellan 10 000 kr och upp till 600 000 kr på en gång. Du bestämmer helt själv vad pengarna ska gå till. Men om lånet ska användas till att samla befintliga lån, kan du kryssa för detta i ansökan, så hjälper vi dig med att betala ut gamla skulder. Vår låneförmedlingstjänst kostar ingenting och tjänsten fungerar på samma sätt som om du själv skulle ha kontaktat alla långivare och banker.

  Du kan välja en amorteringsperiod på upp till 15 år, men du kan när som helst betala tillbaka utan extra kostnader.

  Vi tar bara en kreditupplysning från UC. Nackdelen om en person har många kreditkontroller på sig, så påverkar det framtida låneansökningar negativt. Här är fördelen att vi kan skicka en låneansökan till många olika banker och långivare, med bara en kreditupplysning.

  Många kreditkort och smålån har en ränta som är mycket högre än vad våra samarbetspartners erbjuder och redan här kommer du kunna spara mycket.

  Genom att ansöka hos flera banker och långivare samtidigt, kommer vi kunna jämföra många låneerbjudanden så att du kan välja det som passar dig bäst för att samla dina lån. Våra samarbetspartners konkurrerar om att få just dig som kund, och detta resulterar i en lägre ränta. Därmed kommer du kunna få en bättre ränta genom att ansöka genom oss.

  Vilka är Axo Finans?

  Det kan vara viktigt att påpeka att vi inte är en bank. Vi är en av Sveriges bästa lånemäklare och hos oss kan du låna mellan 10 000 och upp till 600 000 kr utan säkerhet. Vi presenterar din låneansökan för flera banker och långivare samtidigt, utan att det tas mer än en UC på dig. Du slipper själv att förhandla med långivarna. Det jobbet gör vi åt dig. På detta sätt försäkrar du dig om det bästa låneerbjudandet, utan att behöva göra något mer än att endast fylla i en ansökan.

  Ansökan är kostnadsfri och inte heller bindande. Vi gör lån enkelt för dig!

  När banken eller långivaren har godkänt din ansökan om lån sker utbetalning oftast inom ett par dagar. Det beror på vilken möjlighet du har att signera och godta deras erbjudande. Om du kan signera med BankID betalas lånet ut snabbare än om du t.ex. signerar dokumenten via post och returnerar.

  Vårt fokus ligger på att göra ansökningsprocessen enkel för dig. Det innebär att du genom vårt ansökningsformulär skickar din ansökan till flera banker och långivare samtidigt. Alla behandlar din låneansökan samma dag och besked sker oftast samma dag.

  Har du frågor om hur du kan samla lån? Då kan du kontakta oss per telefon 0771 323 400 eller ta kontakt genom vårt kontaktformulär idag.

  TrustScore 9.3|1057 omdömen
  Snabblån
  Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu