Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Snabb lån utan UC

Är du på jakt efter ett snabb lån utan UC? Genom att ansöka via Axo Finans, kan du ansöka hos flera banker och långivare trots att endast en kreditupplysning tas hos UC.

 • Din ansökan är inte bindande
 • Få besked om ditt lån idag
 • Hög poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

TrustScore 9.3|1057 omdömen

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Vill du ansöka om snabb lån utan UC, men är osäker på hur du går tillväga? Genom att ansöka via Axo Finans, kommer du kunna ansöka hos flera banker och långivare trots att endast en kreditupplysning tas hos UC. Därmed kommer du kunna ansöka hos flera långivare utan att det går ut över din kredithistorik. Att ansöka via oss är snabbt, säkert, enkelt och ej bindande, och du kan ansöka om att låna upp till 600 000 kronor till precis det du behöver.

Funderar du på varför långivaren vill ta en UC av dig och varför du därmed bör använda Axo Finans när du ska ansöka om lån? Då bör du fortsätta läsa!

Att söka snabb lån utan UC innebär följande

man with phone

Att ansöka om snabb lån utan UC via Axo Finans innebär att vi enbart tar en UC för att kunna skicka din låneansökan vidare till våra samarbetspartners. På så vis får alla bankerna och långivarna de kreditupplysningar de behöver för att kunna bevilja ett lån. Om du ansöker om lån hos flera långivare på egen hand, kommer varje enskild bank och långivare behöva ta en UC, vilket kan resultera i en sämre kredithistorik.

En dålig kredithistorik kan ha en inverkan på framtida lån, och då i synnerhet bolån. Därför lönar det sig att ansöka via oss om du vill få mer än ett låneerbjudande, för att inte gå miste om det bästa erbjudandet. Genom att ansöka via oss, kommer du kunna få erbjudanden från flera banker och långivare som samtliga konkurrerar om att få just dig som kund.

Detta kan du spendera ett snabb lån utan UC på

Om du ansöker via Axo Finans behöver du inte ange någon anledning till varför du behöver ett snabb lån utan UC. Det finns likväl bra anledningar till att en del vill låna pengar, och här kommer några av dem:

 • Renovering: Om du ska sälja din bostad inom den närmaste framtiden, kan till exempel renovering av köket eller vardagsrummet bidra till att öka försäljningspriset. Här gäller det att höra med yrkeskunniga personer och eventuellt en mäklare om vad du kan göra för att få en lyckad försäljning.

 • Om du inte har planer på att sälja ännu, kan renoveringen även bidra till att öka boendekomforten och livskvaliteten.

 • Samla lån: Har du många smålån och kreditkort som du kanske tappat översikten över? Genom att ansöka om ett privatlån för att samla alla dina gamla skulder kommer du kunna sänka dina lånekostnader, få allt samlat på en faktura samt få en bättre ekonomisk översikt. På så sätt blir det lättare att planera din ekonomiska framtid. Om du vill att vi hjälper dig med detta, kan du kryssa för att du ska använda lånet till att samla gamla lån i ansökningsformuläret.

 • Förverkliga drömmar: Många drar ut på sina drömmar när de ser att de inte har råd till dem. Har du en stor önskan om att genomföra dina drömmar nu, kan du göra detta genom att ta ett privatlån. Detta kan vara drömmer som att ta med familjen på semester eller ett bröllop.
 • Läs mer: Låna pengar utan UC

  Dessa krav måste du uppfylla för att kunna söka snabblån med bara en UC

  Axo

  Du kan få snabb lån med bara en UC beviljat via Axo Finans om du fyllt 20 år, har en lägsta inkomst på 10 000 kronor i månaden och är fast anställd, har ett vikariat eller är pensionerad.

  Om du inte uppfyller dessa krav kan ansöka igen vid ett senare tillfälle eller ansöka med en medsökare. Genom att söka med en medsökare kommer även möjligheterna för att få beviljat ett snabb lån utan UC på ett högre belopp att öka, om du skulle vilja låna mer.

  Vad innebär det att söka ett snabb lån utan flera UC?

  Ett snabb lån utan flera UC via Axo Finans är ett lån där vi har möjlighet att förmedla din ansökan till flera banker och långivare genom att bara ta en UC. På så vis slipper du bekymra dig för att det ska påverka din kredithistorik negativt genom att jämföra flera låneerbjudanden.

  Genom att söka snabblån utan flera UC via Axo Finans, behöver du bara fylla i ett enkelt ansökningsformulär. Kom ihåg att dubbelkolla att du uppfyller minimikraven som beskrevs ovan. Därefter vidareförmedlar vi din ansökan till alla våra samarbetspartners. Du kommer få snabbt svar på din ansökan, och du väljer själv det erbjudande som passar dig bäst.

  Därför vill långivarna ta en UC av dig som lånekund

  Ett snabb lån utan UC är ett privatlån utan säkerhet, och långivarna har därför bara din betalningsförmåga som säkerhet. Detta innebär att de vill se över kredithistoriken på potentiella kunder för att bedöma hur säkert det är att bevilja lån. Det är även så räntan på lånet sätts.

  När det gäller privatlån, talar vi oftast om två typer av räntor.

  Det handlar om den individuella och nominella räntan, som är grundräntan på lånet. Denna är baserad på en individuell bedömning i tillägg till vad marknadspriset föreslår. Denna ränta kan påverkas av den information som långivaren får genom UC. Räntan bestäms oftast årligen och kan då inte förändras under ett år. Vill du till exempel samla gamla skulder under ett lån, så är en bättre nominell ränta en av anledningarna till att detta kan löna sig.

  Den effektiva räntan är den ränta som består av den nominella räntan i tillägg till alla andra kostnader. Den effektiva räntan avslöjar vad lånet kommer kosta per år. Detta är också en anledning till att det kan löna sig att samla lån.

  För att förstå varför långivarna önskar en UC, måste vi se över vad ett snabb lån är. Ett snabb lån är ett privatlån med kort handläggningstid. Ett privatlån är något du kan få utan att behöva tillhandahålla någon säkerhet, och detta är anledningen till att en UC är önskvärd. Det är nämligen långivarens sätt att skaffa sig en översikt över vilken förmåga kunden har att betala tillbaka lånet. Om banken eller långivaren ser att kunden har en bra kredithistorik och inkomst, är sannolikheten stor för att snabb lånet beviljas.

  Men vad innebär det egentligen att du inte behöver tillhandahålla någon säkerhet? För långivaren innebär det att de inte kan ta pant i din egendom som till exempel bil eller bostad. Då långivaren behöver en säkerhet, är detta anledningen till att banken behöver en UC. Så att de får en säkerhet i att du inte kommer vara försumlig avseende lånet.

  Om banken eller långivaren ser att din UC visar att det är en liten risk att bevilja lån till dig men ändå inte hög nog för att det inte skulle vara förnuftigt att bevilja ett lån, kan du riskera att få en något högre ränta än andra. Det beror på att banken behöver säkra sig för eventuella förluster om lånet skulle misskötas.

  Fördelar med snabb lån utan UC

  Axo

  Det kan finnas många fördelar med att ansöka om privatlån utan säkerhet och utan flera UC:

 • Du tar inte pant i något. Därmed kan du förvänta dig snabbt svar med pengarna direkt på ditt konto, kort efter att ansökan signerats. Traditionella lån med säkerhet, som till exempel bolån, har ofta en längre behandlingstid.

 • Du behöver inte ange någon anledning till varför du vill ha ett snabb lån.

 • Genom att bara ta en UC kommer du få möjlighet att jämföra lån från flera banker och långivare utan att detta går ut över din kredithistorik.

 • Du kan ansöka om ett snabb lån utan flera UC för att samla gamla skulder snabbt. Så får du alla dina lån samlade på en faktura, dina månadskostnader sänkta samt en bättre ekonomisk översikt inom loppet av en kort tid.

 • Så kan Axo Finans hjälpa dig med snabb lån

  Du kan ansöka om att låna mellan 5 000 kr och upp till 600 000 kr på en gång. Du bestämmer helt själv vad pengarna ska gå till. Men om lånet ska användas till att samla befintliga lån, kan du kryssa för detta i din ansökan, så hjälper vi dig med att betala ut gamla skulder. Vår låneförmedlingstjänst kostar ingenting, och tjänsten fungerar på samma sätt som om du skulle ha kontaktat alla långivare och banker själv.

  Du kan välja en avbetalningstid på upp till 15 år, men du kan när som helst återbetala utan extra kostnader.

  Vi tar bara en kreditupplysning från UC. Fördelen med detta är att om en person har många kreditkontroller på sig, kommer detta påverka framtida ansökningar negativt. Genom att ansöka via oss kan vi skicka en låneansökan till många olika banker och långivare med bara en kreditupplysning.

  Hos oss kommer du få en individuell nominell ränta som börjar på 2,95% upp till 24%. Många kreditkort och smålån har en mycket högre ränta än så, och redan här kommer du kunna spara mycket.

  Genom att ansöka hos flera banker och långivare samtidigt, kommer vi kunna jämföra många låneerbjudanden så att du kan välja det som passar dig bäst för att samla dina lån. Våra samarbetspartners konkurrerar om att få just dig som kund, och detta resulterar i en lägre ränta. Därmed kommer du kunna få en bättre ränta genom att ansöka via oss.

  Läs mer: Sänk dina lånekostnader

  Vilka är Axo Finans?

  Axo Finans är inte en bank men vi är en av Sveriges bästa låneförmedlare och genom oss kan du låna mellan 5 000 och upp till 600 000 kr utan säkerhet. Vi presenterar din låneansökan till flera banker och långivare samtidigt, utan att tas mer än en kreditupplysning av dig från UC.

  Genom att söka snabb lån utan flera UC via oss, slipper du själv förhandla med långivarna. Detta jobbet gör vi åt dig, och på så sätt garanteras du det bästa låneerbjudandet utan att behöva göra något mer än att fylla i en ansökan, och utan att det går ut över din kredithistorik.

  Vi är godkända av Finansinspektionen och du kan därför enkelt och säkert låna pengar med låg ränta via oss. Det kostar ingenting att använda vår förmedlingstjänst, och det fungerar på precis samma sätt som om du själv skulle ha ansökt.

  TrustScore 9.3|1057 omdömen
  Snabblån
  Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu