Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Snabb lån

Axo Finans jämför snabbt låneerbjudanden från flera olika långivare för att hitta den lägsta effektiva räntan. Låna mellan 5 000 och 600 000 kronor.

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

  • Ålder över 20 år
  • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
  • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Bluestep
Brocc
Collector
Euroloan
Forex
Frogtail
Instabank
Komplett
Konsument Kredit
Lendify
Nordax
Nordnet
Norwegian
Nystart Finans
remember
Sevendays
Wasa
coop
Santander
marginalen
resursbank
balanzia
svea
avida

Du kan låna mellan 5 000 och 600 000 kronor till precis det du vill, utan att behöva uppge någon anledning. Du får snabbt svar, och beloppet kommer finnas på ditt konto inom ett par dagar efter signering.

Vad är ett snabb lån?

En kvinna letar efter snabb lån på sin mobil.

Ett snabb lån via Axo Finans är ett privatlån som du kan använda till det du har behov av, och vi behöver inte veta varför du vill ha ett lån. Om det är brådskande med lånet, kommer du via oss att få ett snabbt svar från alla våra långivare, och oftast får du veta om du fått ditt lån beviljat inom ett par timmar. Ansökningsprocessen är kort, enkel och snabb.

Ett snabb lån är ett lån med snabbt svar och snabb utbetalning.

När du ansöker om snabb lån via oss, ansöker du om ett privatlån. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet, vilket innebär att banken inte har möjlighet att ta säkerhet i din egendom. Det gör det enklare för dig som inte äger något, att ansöka om lån och i tillägg slipper du oroa dig över att banken eller långivaren ska ta pant i något du äger. För att kunna få lånet beviljat måste man uppfylla våra minimikrav.

Så kan du få ett snabb lån

Att få ett lån snabbt är enkelt. Det enda du behöver göra är att fylla i en ansökan där du uppger alla nödvändiga uppgifter. Därefter skickar vi vidare din ansökan till flera banker och långivare, så att vi kan ordna det bästa låneerbjudandet för dig bland våra långivare. Vi hittar lån till dig genom att bara ta en UC, och ansökningsprocessen är säker och ej bindande.

Minimimkrav

För att få ett lån utan säkerhet beviljat måsta du uppfylla våra minimikrav som är:

  • Du måste ha fyllt 20 år.
  • Du måste ha en fast anställning eller vikariat, ha eget företag eller vara pensionär.
  • Du måste ha en lägsta inkomst på 10 000 kr i månaden.

När du fyller i din ansökan behöver du bara välja ett lånebelopp och fylla i formuläret. Här kan du även se vilken månadskostnad du kan förvänta dig på ditt lån med hjälp av vår lånekalkylator. När du fyllt i och skickat in din ansökan till oss så skickar vi det bästa erbjudandet för dig bland våra långivare, vilket oftast kommer inom ett par timmar.

När du ansöker om ett snabblån via Axo Finans får du alltid låg effektiv ränta.

Hur mycket kan du få i lån och vad kostar det?

Via Axo Finans kan du ansöka om lån på upp till 600 000 kronor via våra samarbetspartners. Men hur mycket du får i snabb lån beror på din kredithistorik, och det är anledningen till att det görs en kreditupplysning hos UC. Genom att inhämta information om din kredithistorik kommer långivarna kunna värdera din betalningsförmåga.

Då ett snabb lån är ett lån utan säkerhet, måste långivarna försäkra sig om att kunderna kan betala tillbaka.

Lånkalkylator

Du kan se exempel på vad du kan få i lån med vår lånekalkylator. Här anpassas kalkylatorn efter önskat belopp för att se månatliga kostnader. Kom ihåg att detta bara är ett låneexempel och att de faktiska kostnaderna kan variera beroende på vilken ränta du får.

Om du inte uppfyller minimikraven eller de eventuella individuella bedömningarna som banken gör, kan du söka på nytt vid ett senare tillfälle. Om ni är två som ska låna så kan du öka chanserna för att få ett större lån beviljat.

Vad kan du använda ett snabb lån till?

Många segelbåtar på öppet hav.

Ett snabb lån kan du använda till precis det du behöver extra pengar till. Det kan till exempel vara:

Renovering: För att öka bostadens värde vid försäljning, kan en renovering göra att värdet ökar. Kontakta en sakkunnig person för att höra dig för om vad du eventuellt kan göra för att öka värdet. I tillägg kan en renovering öka boendekomforten.

För att göra drömmar till verklighet: Drömmer ni om ett bröllop eller en semester som ni vill genomföra nu? Med en rimlig ränta, kommer ni få möjligheten att göra verklighet av de planer ni länge pratat om.

Till de oväntade händelserna: Av och till i livet sker det oväntade saker. Kanske går bilen, tvättmaskinen eller kylskåpet sönder? Om ni har en familj på fyra, är behovet stort av just dessa saker. Därför kan ni behöva ett lån snabbt.

Att använda snabb lån till att samla gamla skulder

Det är förnuftigt att lösa gamla lån. Genom att samla alla dina skulder och krediter i ett lån, kommer du få en bättre ränta, en bättre ekonomisk översikt, samt få allt på en och samma faktura. Om du vill ansöka om snabb lån för att samla dina skulder, kan du helt enkelt kryssa för det i din låneansökan. På det sättet kan vi hjälpa dig att bli av med gamla skulder.

När du samlar alla dina lån innebär det att du tar ett större lån för att täcka alla dina skulder och kreditkortsskulder. Detta kommer inte öka din totala månadskostnad, utan snarare sänka den. Detta då du slipper extra aviavgifter, dyra avbetalningar och eventuella extra kostnader som dina smålån har.

Genom att samla alla dina skulder i ett lån via Axo Finans, kan du få erbjudande om en bättre ränta och lägre månadskostnader. Smålån och kreditkort har högre kostnader och högre ränta än ett lån via våra långivare. På så sätt kommer du få en bättre översikt och en säkrare avbetalningsplan och därmed bli av med dina skulder snabbare.

Läs mer: Sänk dina lånekostnader

Därför bör du ansöka om lån via Axo Finans

En man på toppen av ett berg.

När du använder dig av Axo Finans för att ansöka om snabb lån, använder du en låneförmedlare. Det innebär att vi jämför några av de bästa bankerna och långivarna och skickar vidare din ansökan till alla våra samarbetspartners. Alla konkurrerar om att få dig som kund, och därför kommer du även få det bästa låneerbjudandet för dig.

Ett flexibelt lån

Du kan få en amorteringstid på upp till 18 år, men du kan när som helst betala tillbaka lånet. Vi skickar din låneansökan till flera långivare så att vi kan jämföra låneerbjudanden och presentera det bästa för dig. Våra banker och långivare konkurrerar om att få just dig som kund, vilket resulterar i att du får det bästa låneerbjudandet med bäst ränta för dig bland våra långivare.

Lån utan UC

Vi tar endast en kreditupplysning från UC, men din ansökan kommer trots det att skickas till alla våra samarbetspartners. Detta är positivt då en kredithistorik med flera kreditupplysningar från UC kan ha en negativ inverkan nästa gång du vill ansöka om ett lån.

När du behöver låna

När du ansöker om snabb lån via Axo Finans behöver du inte uppge någon anledning till varför du behöver ett lån. Det innebär att du kan ansöka om lån till precis det du önskar. Många söker lån för att göra verklighet av drömmar, renovera bostaden för att öka värdet inför en framtida försäljning eller för att betala oväntade kostnader som till exempel när bilen måste in på verkstad eller när tvättmaskinen gått sönder.

Ditt val

Via oss kan du ta ett snabb lån till en bra ränta, och du väljer själv hur lång amorteringstid du vill ha. Du behöver heller inte oroa dig för att lånet kommer kosta mer om du bestämmer dig för att betala av lånet tidigare än avtalat. Detta är helt kostnadsfritt. Därmed kommer ett lån via oss att ge dig stor frihet att göra precis det du vill.

Helt enkelt

Genom att ansöka via oss får du snabbt svar, oftast inom ett par timmar. Ansökningsprocessen är säker, kostnadsfri och ej bindande. Dessutom är vår förmedlingstjänst helt gratis.

Vilka är Axo Finans?

Genom att ansöka via Axo Finans så ansöker du via en av Sveriges bästa låneförmedlare. Du kan söka snabb lån på upp till 600 000 kronor utan säkerhet och du behöver inte uppge någon anledning till varför du vill låna pengar. Det enda du behöver göra är att fylla i en låneansökan, så presenterar vi den för alla våra samarbetspartners.

Du slipper förhandla med långivarna själv, det jobbet gör vi åt dig.

Ansökan är kostnadsfri, säker, enkel och ej bindande. Vi garanterar dig det bästa låneerbjudandet för dig, och oftast får du svar på din ansökan inom ett par timmar. Låt våra experter ta hand om din låneansökan och säkerställa det bästa låneerbjudandet for dig bland våra långivare!

Du lånar hos någon av Sveriges bästa långivare

Det låneerbjudande du får kommer vara giltigt i 30 dagar. Därmed kommer du ha gott om betänketid om du skulle vara tveksam. Du kan själv välja det låneerbjudande som passar dig bäst. Om du tackar ja till ett låneerbjudande, kommer pengarna finnas tillgängliga på ditt konto inom kort tid efter att du signerat med BankID.

Axo Finans är godkända av Finansinspektionen. Dessutom har vi många nöjda kunder som antingen fått lån till att till exempel göra verklighet av sina drömmar eller för att få en bättre ekonomisk översikt.

Vår låneförmedlingstjänst är kostnadsfri och ej bindande. Om du skulle ändra dig, så kommer det inte kosta dig något att tacka nej till ett erbjudande.

Snabblån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu