Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Snabb lån

Axo Finans jämför låneerbjudanden från flera långivare och det enda du behöver göra är att fylla i en ansökan. Låna mellan 10 000 och 600 000 kronor.

  • Din ansökan är inte bindande
  • Få besked om ditt lån idag
  • Hög poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

TrustScore 9.3|1057 omdömen

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Du kan låna mellan 5 000 och 600 000 kronor till precis det du vill, utan att behöva uppge någon anledning. Du får snabbt svar, och beloppet kommer finnas på ditt konto inom ett par dagar efter signering.

Ta reda på hur du kan ta ett snabb lån genom att läsa vidare!

Vad är ett snabb lån?

smiling female with phone

Ett snabb lån är ett lån med snabbt svar. Ett snabb lån via Axo Finans är ett privatlån som du kan använda till det du har behov av, och vi behöver inte veta varför du vill ha ett lån. Om det är brådskande med lånet, kommer du via oss att få ett snabbt svar från alla våra långivare, och oftast får du veta om du fått ditt lån beviljat inom ett par timmar. Ansökningsprocessen är kort, enkel och snabb.

När du ansöker om snabb lån via oss, ansöker du om ett privatlån. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet, vilket innebär att banken eller långivaren inte har möjlighet att ta säkerhet i din egendom. Det gör det enklare för dig som inte äger något, att ansöka om lån och i tillägg slipper du oroa dig över att banken eller långivaren ska ta pant i något du äger. För att kunna få lånet beviljat måste man uppfylla våra minimikrav.

Så kan du få ett snabb lån   

Att få ett snabb lån är enkelt. Det enda du behöver göra är att fylla i en ansökan där du uppger alla nödvändiga uppgifter. Därefter skickar vi vidare din ansökan till flera banker och långivare, så att vi kan ordna det bästa låneerbjudandet för dig bland våra långivare. Vi hittar snabb lån till dig genom att bara ta en UC, och ansökningsprocessen är säker och ej bindande.

För att få ett snabb lån beviljat måsta du uppfylla våra minimikrav som är:

  • Du måste ha fyllt 20 år.
  • Du måste ha en fast anställning eller vikariat, ha eget företag eller vara pensionär. 
  • Du måste ha en lägsta inkomst på 10 000 kr i månaden.

När du fyller i din ansökan behöver du bara välja ett lånebelopp och fylla i formuläret. Här kan du även se vilken månadskostnad du kan förvänta dig på ditt lån med hjälp av vår lånekalkylator. När du fyllt i och skickat in din ansökan till oss så skickar vi det bästa erbjudandet för dig bland våra långivare, vilket oftast kommer inom ett par timmar.

Via oss kan du alltid låna pengar med låg ränta.  

Hur mycket kan du få i snabb lån och vad kostar det? 

sailboats

Via Axo Finans kan du ansöka om lån på upp till 600 000 kronor via våra samarbetspartners. Men hur mycket du får i snabb lån beror på din kredithistorik, och det är anledningen till att bankerna och långivarna vill ta en UC. Genom att inhämta information om din kredithistorik kommer långivarna kunna värdera din betalningsförmåga. Då ett snabb lån är ett lån utan säkerhet, vill långivarna försäkra sig om att kunderna kan betala tillbaka.

Du kan se exempel på vad du kan få i lån med vår lånekalkylator. Här anpassas kalkylatorn efter önskat belopp för att se månatliga kostnader. Kom ihåg att detta bara är ett låneexempel och att de faktiska kostnaderna kan variera beroende på vilken ränta du får.

Om du inte uppfyller minimikraven eller de eventuella individuella bedömningarna som långivaren gör, kan du söka på nytt vid ett senare tillfälle. Om ni är två som ska låna så kan du öka chanserna för att få ett större lån beviljat.

Vad kan du använda ett snabb lån till?

Ett snabb lån kan du använda till precis det du behöver extra pengar till. Det kan till exempel vara:

Renovering: För att öka bostadens värde vid försäljning, kan en renovering göra att värdet ökar. Kontakta en sakkunnig person för att höra dig för om vad du eventuellt kan göra för att öka värdet. I tillägg kan en renovering öka boendekomforten.

För att göra drömmar till verklighet: Drömmer ni om ett bröllop eller en semester som ni vill genomföra nu? Genom att ansöka om ett snabb lån med en rimlig ränta, kommer ni få möjligheten att göra verklighet av de planer ni länge pratat om.

Till de oväntade händelserna: Av och till i livet sker det oväntade saker. Kanske går bilen, tvättmaskinen eller kylskåpet sönder? Om ni har en familj på fyra, är behovet stort av just dessa saker. Därför kan ni behöva ett snabb lån.

Att använda snabb lån till att samla gamla skulder  

Det är förnuftigt att lösa gamla lån. Genom att samla alla dina lån i ett lån, kommer du få en bättre ränta, en bättre ekonomisk översikt, samt få allt på en och samma faktura. Om du vill ansöka om snabb lån för att samla dina lån, kan du enkelt kryssa för det i din låneansökan. På det sättet kan vi hjälpa dig att bli av med gamla skulder. 

När du samlar alla dina lån innebär det att du tar ett större lån för att täcka alla dina lån och kreditkortsskulder. Detta kommer inte öka din totala månadskostnad, utan snarare sänka den. Detta då du slipper extra aviavgifter, dyra avbetalningar och eventuella extra kostnader som dina smålån har. Genom att samla alla dina lån i ett lån via Axo Finans, kan du få erbjudande om en bättre ränta och lägre månadskostnader. Smålån och kreditkort har högre kostnader och högre ränta än ett lån via våra banker och långivare. På så sätt kommer du få en bättre översikt och en säkrare avbetalningsplan och därmed bli av med dina skulder snabbare. 

Därför bör du ansöka om lån via Axo Finans  

man standing in mountains

När du använder dig av Axo Finans för att ansöka om snabb lån, använder du en låneförmedlare. Det innebär att vi jämför några av de bästa bankerna och långivarna och skickar vidare din ansökan till alla våra samarbetspartners. Alla konkurrerar om att få dig som kund, och därför kommer du även få det bästa låneerbjudandet för dig.

Du kan få en amorteringstid på upp till 15 år, men du kan när som helst betala tillbaka lånet. Vi skickar din låneansökan till flera långivare så att vi kan jämföra låneerbjudanden och presentera det bästa för dig. Våra banker och långivare konkurrerar om att få just dig som kund, vilket resulterar i att du får det bästa låneerbjudandet med bäst ränta för dig bland våra långivare.

Vi tar endast en kreditupplysning från UC, men din ansökan kommer trots det att skickas till alla våra samarbetspartners. Detta är positivt då en kredithistorik med flera kreditupplysningar från UC kan ha en negativ inverkan nästa gång du vill ansöka om ett lån.

När du ansöker om snabb lån via Axo Finans behöver du inte uppge någon anledning till varför du behöver ett lån. Det innebär att du kan ansöka om lån till precis det du önskar. Många söker lån för att göra verklighet av drömmar, renovera bostaden för att öka värdet inför en framtida försäljning eller för att betala oväntade kostnader som till exempel när bilen måste in på verkstad eller när tvättmaskinen gått sönder.

Via oss kan du ta ett snabb lån till en bra ränta, och du väljer själv hur lång amorteringstid du vill ha. Du behöver heller inte oroa dig för att lånet kommer kosta mer om du bestämmer dig för att betala av lånet tidigare än avtalat. Detta är helt kostnadsfritt. Därmed kommer ett lån via oss att ge dig stor frihet att göra precis det du vill.

Genom att ansöka via oss får du snabbt svar, oftast inom ett par timmar. Ansökningsprocessen är säker, kostnadsfri och ej bindande. Dessutom är vår låneförmedlingstjänst helt gratis.

Vilka är Axo Finans?  

Genom att ansöka om snabb lån via Axo Finans så ansöker du via en av Sveriges bästa låneförmedlare. Du kan söka snabb lån på upp till 600 000 kronor utan säkerhet och du behöver inte uppge någon anledning till varför du vill låna pengar. Det enda du behöver göra är att fylla i en låneansökan, så presenterar vi den för alla våra samarbetspartners. Du slipper förhandla med långivarna själv, det jobbet gör vi åt dig. Ansökan är kostnadsfri, säker, enkel och ej bindande. Vi garanterar dig det bästa låneerbjudandet för dig, och oftast får du svar på din ansökan inom ett par timmar. Låt våra experter ta hand om din låneansökan och säkerställa det bästa låneerbjudandet for dig bland våra långivare!

Det låneerbjudande du får kommer vara giltigt i 30 dagar. Därmed kommer du ha gott om betänketid om du skulle vara tveksam. Du kan själv välja det låneerbjudande som passar dig bäst.

Att låna via oss är helt säkert då vi är godkända av Finansinspektionen. Dessutom har vi många nöjda kunder som antingen fått lån till att till exempel göra verklighet av sina drömmar eller för att få en bättre ekonomisk översikt.

Om du tackar ja till ett låneerbjudande, kommer pengarna finnas tillgängliga på ditt konto inom kort tid efter att du signerat med BankID.

Vår låneförmedlingstjänst är kostnadsfri och ej bindande. Om du skulle ändra dig, så kommer det inte kosta dig något att tacka nej till ett låneerbjudande.

Om du har några funderingar kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär

TrustScore 9.3|1057 omdömen
Snabblån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu