Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

SMS lån

Bli inte frestad av SMS lån eller att handla på dyr kredit. Med Axo Finans kan du låna upp till 600 000 kronor, med låg ränta och flexibel avbetalningsplan.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

 • Ålder över 20 år
 • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
 • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Med ett SMS lån får du pengarna snabbt, men det kan också bli dyrt. Med en låneförmedlare som Axo Finans behöver du inte oroa dig för att det ska ta lång tid att få pengarna på kontot. Skicka in en låneansökan redan idag, och få svar inom ett par timmar. Axo Finans hittar den lägsta räntan åt dig, så du slipper spendera tid på att jämföra långivarnas olika erbjudanden. Välj en låneförmedlare framför ett smålån nästa gång du är i behov av flexibel ekonomi.

Låna mellan 5 000 och 600 000 kronor

En man sitter på perrongen efter att ha löst sms-lån och gamla krediter.

Med Axo Finans finns det ingen anledning att välja SMS lån. Vi är en av Sveriges bästa lånemäklare, och är korade till ett av de bästa företagen i kategorin bank på TrustPilot. Axo Finans arbetar för att du ska få så låg ränta som möjligt, och samarbetar bara med de bästa banker och långivare på marknaden. Det är viktigt för oss att du upplever ansökningsprocessen som enkel, säker och professionell.

Med en låneförmedlare som Axo Finans behöver du inte ansöka om dyra SMS lån eller handla på kredit. Smålån har ofta onödiga och dubbla avgifter, såsom höga räntor, fakturaavgifter och avbetalningsavgifter. Via Axo Finans får du ett mycket bättre låneavtal. När du ansöker via oss arbetar vi med att hitta ett lån med den lägsta räntan, så att vi är säkra på att du får det bästa erbjudandet i retur. Du väljer själv om du vill acceptera låneerbjudandet eller inte.

Är du i behov av en flexibel ekonomi? Ansök om lån mellan 5 000 och 600 000 kronor redan idag. SMS lån kan ha dolda avgifter och leda till obehagliga överraskningar, men med Axo Finans får du all information du behöver.

Varför välja ett lån utan säkerhet?

Det blir allt vanligare att ansöka om lån utan säkerhet. Vi talar dagligen med människor som är i behov av flexibel ekonomi, där ett lån utan säkerhet är ett bättre alternativ än ett SMS lån. De vanligaste anledningarna till att ansöka om lån via Axo Finans är:

 • Behov av renovering
 • Oväntade utgifter
 • Lösa dyra krediter och skulder

Många väljer att ansöka om privatlån när de har behov av snabba pengar. Behovet av att låna direkt kan till exempel uppstå när man ska starta ett projekt och inte vet vad slutkostnaden kommer bli. Andra behöver pengar snabbt för att de ska köpa något, men inte har tid eller lust att spara. Med ett privatlån kommer man snabbt ur en ekonomisk knipa, och får en flexibel och rättvis avbetalningsplan samt en bra ränta.

Oavsett vad bakgrunden är till att du ansöker om privatlån, är det naturligt att de flesta är angelägna om att hitta det bästa privatlånet. Det är här Axo Finans kommer in i bilden. Vi skickar din ansökan vidare till några av marknadens bästa banker och långivare, så att vi kan hitta den bästa räntan åt dig. Så bra villkor får du inte med ett SMS lån.

Lösa SMS lån och dyra krediter

En man med blåa kläder sitter på en klippa.

En annan anledning till att man ansöker om privatlån är att man tagit SMS lån och dyra krediter, och har en stor skuld som man inte kan ta sig ur. Om du känner att allt du gör är att betala av på gamla skulder, bör du undersöka möjligheten att lösa dyra smålån. Det innebär att man samlar lånen i ett nytt lån, så att man bara har ett lån med en bättre ränta att betala av på. I de allra flesta fallen kommer det att löna sig, men du måste givetvis se till att du får en bättre ränta på det nya lånet, än du har på de nuvarande lånen. Det kan du göra på följande sätt:

 • Gå igenom alla dina skuldavtal, både SMS lån, krediter och privatlån
 • Skriv ner vilken typ räntor och avgifter du betalar idag
 • Skaffa dig en översikt över dina totala skulder, och hur mycket du betalar varje månad

När du fått en översikt över hur mycket du betalar i månaden och hur lång tid det kommer ta att bli skuldfri med den avbetalningsplanen som du har nu, kan du skicka en ansökan om att omförhandla lån via en låneförmedlare som Axo Finans. Samma framgångssätt gäller oavsett om du har smålån eller andra skulder. I ansökan fyller du i dina totala skulder, och hur lång avbetalningstid du önskar. Du kan även fylla i hur mycket du kan betala i månaden. Om du vill ha hjälp med detta, kan våra skickliga kundbehandlare hjälpa dig.

Vi skickar vidare din ansökan till alla våra samarbetspartners, som består av några av de bästa banker och långivare på marknaden. Du får ett erbjudande i retur redan samma dag. Då kan du själv jämföra det nya lånet med det gamla och se om det skulle löna sig att lösa dina gamla SMS lån och dyra krediter. Om du får erbjudande om en bättre ränta kan du sänka dina lånekostnader, få bättre kontroll på ekonomin och bli skuldfri snabbare.

Hur kan en låneförmedlare tjäna pengar?

Axo Finans är en låneförmedlare, som jobbar för kunder och med banker och långivare. Det kostar ingenting att skicka en ansökan hos oss, och det erbjudande du får tillbaka är ej bindande. Därför undrar du kanske hur en låneförmedlare kan tjäna pengar på sin verksamhet? Då ska vi förklara hur vår verksamhet fungerar, och hur vi tjänar pengar på att förmedla lån.

När du skickar in en låneansökan via Axo Finans, skickar vi din ansökan vidare till alla våra samarbetspartners. Långivarna vet att de är flera som konkurrerar om samma kund och gör därför sitt yttersta för att ge dig så låg ränta som möjligt. Axo Finans jämför svaren från långivarna och skickar det bästa erbjudandet tillbaka till dig. Det är helt upp till dig om du vill acceptera erbjudandet eller ej. Om du väljer att acceptera, är det den specifika banken eller långivaren som betalar provision till oss. Du betalar alltså ingenting för att skicka en ansökan via Axo Finans – det är det långivaren som gör.

Som låneförmedlare tjänar vi bara pengar om vi hittar ett erbjudande som du tycker är tillräckligt bra för att acceptera, och ansökan resulterar i ett avtal mellan dig och långivaren. Därför kan du lita på att vi kommer göra vårt yttersta för att förhandla fram den bästa räntan utifrån din situation och dina behov. Som alla andra låneförmedlare är vi föremål för Finansinspektionen, och du kan vara helt säker på att vi följer både lagar och regler som gäller vid låneförmedling.

Välj inte ett SMS lån – välj en bra låneförmedlare!

Två skrattande kvinnor sitter på golvet.

Du kanske undrar varför vissa väljer att ta ett SMS lån i slutändan? Vanligtvis för att det verkar som en enkel utväg och för att de inte vet att det finns andra alternativ. En låneförmedlare jobbar med att förhandla fram den bästa räntan åt sina kunder, och erbjuder grundlig uppföljning och kundservice till alla kunder. Detsamma kan man inte säga om olika smålån.

Nu när du fått all information om vad som skiljer ett smålån från ett privatlån, som förmedlats via Axo Finans, tror vi du är väl förberedd att ta ett förnuftigt, ekonomiskt beslut om du skulle behöva ekonomisk flexibilitet i framtiden. I så fall hoppas vi att du väljer Axo Finans som din låneförmedlare, och vi ser fram emot en bra kundrelation.

Har du frågor om hur du kan samla lån? Då kan du kontakta oss per telefon 0771 323 400 eller ta kontakt via vårt kontaktformulär idag.

Snabblån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu