Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

SMS lån

Bli inte frestad av SMS lån eller att handla på dyr kredit – Axo Finans hjälper dig med att hitta det bästa erbjudandet på privatlån.

 • Din ansökan är inte bindande
 • Få besked om ditt lån idag
 • Hög poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

TrustScore 9.2|990 omdömen

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Ett SMS lån kanske känns som en bra idé om du har behov av att låna pengar snabbt. Med ett SMS lån får du pengarna snabbt, men det kan snabbt bli dyrt. Med en låneförmedlare som Axo Finans behöver du inte oroa dig för att det ska ta lång tid att få ditt lån beviljat. Skicka in en låneansökan redan idag, och få svar inom ett par timmar. Axo Finans hittar den lägsta räntan åt dig, så du slipper spendera tid på att jämföra långivarnas olika erbjudanden. Välj en låneförmedlare framför ett SMS lån, nästa gång du är i behov av flexibel ekonomi.

Låna mellan 5 000 och 600 000 kronor

Oavsett om du är i behov av ett litet eller stort lån, kan Axo Finans hjälpa dig. Med Axo Finans finns det ingen anledning att välja SMS lån. Vi är en av Sveriges bästa lånemäklare, och är korade till ett av de bästa företagen i kategorin bank på TrustPilot. Det bevisar att vår personliga kontakt uppskattas, där vi ringer upp alla våra kunder och guidar dem genom processen. Axo Finans arbetar för att du ska få så låg ränta som möjligt, och samarbetar bara med de bästa banker och långivare på marknaden. Det är viktigt för oss att du upplever ansökningsprocessen som enkel, säker och professionell.

Med en låneförmedlare som Axo Finans behöver du inte ansöka om dyra SMS lån eller handla på kredit. SMS lån och andra smålån har ofta onödiga och dubbla avgifter, såsom höga räntor, fakturaavgifter, avbetalningsavgifter och andra extra kostnader. Via Axo Finans får du ett mycket bättre låneavtal. När du ansöker via oss arbetar vi med att hitta ett lån med den lägsta räntan, så att vi är säkra på att du får det bästa erbjudandet i retur. Du väljer själv om du vill acceptera låneerbjudandet eller inte.

Är du i behov av en flexibel ekonomi? Ansök om lån mellan 5 000 kronor och 600 000 kronor redan idag. Ta inte dyra SMS lån eller sätt dig i kreditskuld. Axo Finans jobbar för att hitta ett av marknadens bästa låneerbjudande anpassat till din ekonomi. SMS lån kan ha dolda avgifter och leda till obehagliga överraskningar, men med Axo Finans får du all information du behöver.

En snabb ansökningsprocess

Om du är i behov av ett snabblån behöver du inte ansöka om SMS lån. Axo Finans erbjuder en snabb ansökningsprocess, där du redan samma dag får besked om din låneansökan godkänns av långivaren eller ej. Du väljer själv om du vill acceptera låneerbjudandet eller ej. Om du accepterar kommer pengarna finnas på ditt konto inom några dagar. Genom att använda BankID till att signera låneavtalet elektroniskt, får du en snabb och smidig ansökningsprocess.

Det är smidigt och enkelt att skicka in en ansökan via Axo Finans. Om du likväl skulle ha frågor eller är i behov av hjälp för att skicka in ansökan, står våra trevliga medarbetare redo att hjälpa dig med allt du undrar över. För att du ska få ansökan om att få låna pengar godkänd, behöver du uppfylla våra kriterier:

 • Du måste vara över 20 år gammal 
 • Du måste ha en lägsta inkomst på minst 10 000 kronor i månaden
 • Du måste vara fast anställd, ha vikariat, eget företag eller vara pensionär

Om du uppfyller kriterierna är du välkommen att skicka in en ansökan via oss. Om inte, så prova igen vid ett senare tillfälle när din livssituation har förändrats. Ett alternativ är att ansöka om att låna pengar tillsammans med en medlåntagare. Det kommer vanligtvis att öka dina chanser för att få lånet beviljat, och är ett bättre alternativ än att ansöka om SMS lån.

Vill du ha ett snabbt lån men samtidigt är angelägen om att få ett bra erbjudande? Då bör du inte ansöka om SMS lån, även om det kan vara frestande. Med ett SMS lån går det kanske snabbt att få pengar, men i gengäld behöver du betala dyra räntor och avgifter. Trampa inte i fällan genom att acceptera ett SMS lån som verkar för bra för att vara sant. Ta hellre ett förnuftigt beslut genom att ansöka om lån via Axo Finans. Vi hjälper dig att låna pengar med låg ränta, och ger oss inte förrän vi är säkra på att du fått det bästa erbjudandet för dig.

Varför välja ett lån utan säkerhet?

Det blir allt vanligare att ansöka om lån utan säkerhet. Vi talar dagligen med människor som är i behov av flexibel ekonomi, där ett lån utan säkerhet är ett bättre alternativ än ett SMS lån. De vanligaste anledningarna till att ansöka om lån via Axo Finans är:

 • Behov av renovering 
 • Oväntade utgifter 
 • Lösa dyra krediter och SMS lån 

Du kanske undrar vad ett privatlån egentligen är? Till skillnad från ett bolån, är ett privatlån ett lån som bankerna kan ge dig utan att du behöver tillhandahålla någon form av säkerhet i bostaden eller andra värdesaker. För långivarna innebär därför ett privatlån en större osäkerhet för att pengarna återbetalas, och därför sätter banken en högre riskpremie (ränta) på lånet. Ett privatlån är således dyrare att ta än ett bolån, men billigare än att ta ett SMS lån och dyra krediter.

Många väljer att ansöka om privatlån när de har behov av snabba pengar. Behovet av att låna direkt kan till exempel uppstå när man ska starta ett projekt och inte vet vad slutkostnaden kommer bli. Andra behöver pengar snabbt för att de ska köpa något, men inte har tid eller lust att spara. Med ett privatlån kommer man snabbt ur en ekonomisk knipa, och får en flexibel och rättvis avbetalningsplan samt en bra ränta.

Andra väljer privatlån för att de ska resa på semester, eller förverkliga drömmar och planer. En stor fördel med att ansöka om privatlån är att du kan använda pengarna till precis det du själv vill. Du behöver vanligtvis inte uppge någon anledning till varför du ansöker, och du bestämmer därför själv vad pengarna ska gå till. Oavsett vad bakgrunden är till att du ansöker om privatlån, är det naturligt att de flesta är angelägna om att hitta det bästa privatlånet. Det är här Axo Finans kommer in i bilden. Vi skickar din ansökan vidare till några av marknadens bästa banker och långivare, så att vi kan hitta den bästa räntan åt dig. Så bra villkor får du inte med ett SMS lån.

Ett privatlån kallas ibland för blancolån. Läs mer om blancolån här.

Privatlån till renovering och ombyggnad

Renovering och ombyggnad är väldigt vanliga anledningar till att folk ansöker om privatlån via Axo Finans. Ibland uppstår renoveringsbehovet plötsligt, utan att det har planerats i förhand. Det kan till exempel vara så att tvättmaskinen drabbas av en kortslutning, kylskåpet går sönder eller att det börjar läcka i badrumsrören. Sådana reparationer kan inte vänta eftersom det eventuellt kan leda till ännu större skada på din bostad. Då kan det vara frestande att ansöka om SMS lån, men ett ännu bättre alternativ är att ansöka om privatlån. Det går lika snabbt att få pengarna, men med ett privatlån får du lägre ränta än på ett SMS lån.

Vid andra tillfällen är ombyggnaden planerad i förhand och kan vara ett väldigt bra sätt att investera pengar i bostaden på. Det finns en rad olika saker du kan göra hemma för att öka värdet på din bostad. Underhåll, uppgraderingar och förfiningar av fastigheten är värdeökande investeringar, som gör bostaden attraktiv för framtida köpare. Det finns en rad saker du själv kan göra, som att måla, installera garderober och lägga kakel, golv, paneler och lister. Andra uppgifter måste du ta hjälp av sakkunniga personer för att genomföra, som vid exempelvis elektriska installationer och rördragningar. Om du vill spara pengar på renoveringen, är det viktigt att planera projektet ordentligt på förhand. Sök inte SMS lån, lägg istället upp en grundlig plan för projektet. Du kan bland annat göra följande:

 • Kom fram till vad du själv kan göra 
 • Använd offerter för att anlita yrkesverksamma
 • Gör en budget, gärna rum för rum 
 • Lägg undan en ekonomisk buffert till oväntade utgifter

Renovering och ombyggnad innebär nästan alltid oväntade utgifter, och det är därför viktigt att göra en realistisk och detaljerad budget. Tänk noga igenom hur du ska finansiera utgifterna som kommer. Då slipper du ett plötsligt behov av pengar och att falla för frestelsen av att ansöka om SMS lån eller att handla på kredit. Lägg hellre tiden på att jämföra banker och långivare för att hitta den bästa räntan på privatlån – eller låt en låneförmedlare som Axo Finans göra jobbet åt dig.

Lösa SMS lån och dyra krediter

En annan anledning till att man ansöker om privatlån är att man tagit SMS lån och dyra krediter, och har en stor skuld som man inte kan ta sig ur. SMS lån har gärna höga räntor och dyra avgifter varje månad. Det kan vara frustrerande att se högen med räkningar växa sig större och större, och känna att man har förlorat kontrollen över ekonomin. Om du känner att allt du gör är att betala av på gamla SMS lån, bör du undersöka möjligheten att lösa dyra smålån och SMS lån. Det innebär att man samlar lånen i ett nytt lån, så att man bara har ett lån med en bättre ränta att betala av på. I de allra flesta fallen kommer det att löna sig, men du måste givetvis se till att du får en bättre ränta på det nya lånet, än du har på de nuvarande lånen. Det kan du göra på följande sätt:

 • Gå igenom alla dina skuldavtal, både SMS lån, krediter och privatlån
 • Skriv ner vilken typ räntor och avgifter du betalar idag
 • Skaffa dig en översikt över dina totala skulder, och hur mycket du betalar varje månad

När du fått en översikt över hur mycket du betalar i månaden och hur lång tid det kommer ta att bli skuldfri med den avbetalningsplanen som du har nu, kan du skicka en ansökan om att omförhandla lån via en låneförmedlare som Axo Finans. Samma framgångssätt gäller oavsett om du har SMS lån eller andra skulder. I ansökan fyller du i dina totala skulder, och hur lång avbetalningstid du önskar. Du kan även fylla i hur mycket du kan betala i månaden. Om du vill ha hjälp med detta, kan våra skickliga kundbehandlare hjälpa dig. Kontakta oss här.

Vi skickar vidare din ansökan till alla våra samarbetspartners, som består av några av de bästa banker och långivare på marknaden. Du får ett erbjudande i retur redan samma dag. Då kan du själv jämföra det nya lånet med det gamla och se om det skulle löna sig att lösa dina gamla SMS lån och dyra krediter. Om du får erbjudande om en bättre ränta kan du sänka dina lånekostnader, få bättre kontroll på ekonomin och bli skuldfri snabbare.

Det kan vara frestande att ansöka om SMS lån eller handla på kredit, men det är aldrig kul att tappa kontrollen över ekonomin. Med ett SMS lån är det lätt hänt, och det kan drabba även den bästa. Axo Finans hjälper dig att få ekonomin på fötter igen, så att du kan leva ett lyckligare liv. Slipp alla bekymmer och låt Axo Finans göra jobbet åt dig.

Här kan du läsa vanliga frågor och svar om att lösa dyra SMS lån och skulder.

Hur kan en låneförmedlare tjäna pengar?

Axo Finans är en låneförmedlare, som jobbar för kunder och med banker och långivare. Det kostar ingenting att skicka en ansökan hos oss, och det erbjudande du får tillbaka är ej bindande. Om du får ett lån beviljat via oss, så är det inte Axo Finans som lånar ut pengar till dig, utan den långivare som gav dig det bästa erbjudandet. Därför undrar du kanske hur en låneförmedlare kan tjäna pengar på sin verksamhet? Då ska vi förklara hur vår verksamhet fungerar, och hur vi tjänar pengar på att förmedla lån.

När du skickar in en låneansökan via Axo Finans, skickar vi din ansökan vidare till alla våra samarbetspartners. Långivarna vet att de är flera som konkurrerar om samma kund och gör därför sitt yttersta för att ge dig så låg ränta som möjligt. Axo Finans jämför svaren från långivarna och skickar det bästa erbjudandet tillbaka till dig. Det är helt upp till dig om du vill acceptera erbjudandet eller ej. Om du väljer att acceptera, är det den specifika banken eller långivaren som betalar provision till oss. Du betalar alltså ingenting för att skicka en ansökan via Axo Finans – det är det långivaren som gör.

Som låneförmedlare tjänar vi bara pengar om vi hittar ett erbjudande som du tycker är tillräckligt bra för att acceptera, och ansökan resulterar i ett avtal mellan dig och långivaren. Därför kan du lita på att vi kommer göra vårt yttersta för att förhandla fram den bästa räntan utifrån din situation och dina behov. Vår tjänst är helt kostnadsfri och ej bindande. Som alla andra låneförmedlare är vi föremål för Finansinspektionen, och du kan vara helt säker på att vi följer både lagar och regler som gäller vid låneförmedling.

Välj inte ett SMS lån – välj en bra låneförmedlare!

Vi vet att det kan vara frestande att välja ett SMS lån, då man får pengarna snabbt. Vanligtvis är det väldigt krävande att jämföra alla de olika låneerbjudandena på marknaden, och det tar väldigt lång tid om man ska göra ett grundligt jobb. Såvida du inte jobbar på bank, är det inte heller säkert att du helt förstår hur du ska jämföra olika privatlån. Det är nämligen inte enbart räntan som avgör om ett privatlån är billigt eller ej. Du måste även se över andra förhållanden som har betydelse för vad lånet kommer att kosta dig – såsom avgifter, villkor och avbetalningstid. Det är inte alltid sådana kostnader framkommer så tydligt i SMS lån, och kan därför komma som en obehaglig överraskning.

Genom att ansöka via en låneförmedlare, slipper du spendera massa tid på att jämföra banker och långivare och leta dig fram till det bästa privatlånet för dig. En låneförmedlare som Axo Finans gör detta åt dig. Som lånemottagare finns det mycket att spara in på att välja en låneförmedlare framför SMS lån. Ett SMS lån är dyrare än ett privatlån och du får inte samma personliga uppföljning av leverantörerna av ett SMS lån, som från en låneförmedlare. Avbetalningsplanen på ett SMS lån kommer inte heller att vara lika flexibel som på ett privatlån.

Du kanske undrar varför vissa väljer att ta ett SMS lån i slutändan? Vanligtvis för att det verkar som en enkel utväg och för att de inte vet att det finns andra alternativ. En låneförmedlare jobbar med att förhandla fram den bästa räntan åt sina kunder, och erbjuder grundlig uppföljning och kundservice till alla kunder. Detsamma kan man inte säga om SMS lån. Nu när du fått all information om vad som skiljer ett SMS lån från ett privatlån, som förmedlats via Axo Finans, tror vi du är väl förberedd att ta ett förnuftigt, ekonomiskt beslut om du skulle behöva ekonomisk flexibilitet i framtiden. I så fall hoppas vi att du väljer Axo Finans som din låneförmedlare, och vi ser fram emot en bra kundrelation.

TrustScore 9.2|990 omdömen
Snabblån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu