Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Sambla

Sambla är en oberoende tjänst som jämför privatlån och samlingslån på kundens vägnar bland flera banker och långivare.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom.ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Money in hand

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Money in hand

Kunder fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

bluestep logo
brocc logo
collector logo
credento logo
euroloan logo
forex logo
frogtail logo
instabank logo
komplettse logo
konsumentkredit logo
laansparbank logo
lendify logo
moank logo
nordax logo
nordnet logo
coop logo
marginalen logo
avida logo
friia logo
norwegian logo
nystart logo
remember logo
sevenday logo
wasa logo
tfbank logo
santander logo
thorn logo
resursbank logo
svea logo

Om du är på jakt efter ett lån utan säkerhet med lägsta möjliga ränta så lönar det sig att ansöka via en låneförmedlare. Genom att låta flera långivare behandla din ansökan blir räntan lägre. Bankerna och långivarna vet att de konkurrerar om att få dig som kund, och sträcker sig därför extra långt för att ge dig ett bra erbjudande.

Sambla – låneförmedlare på nätet

Sambla är en jämförelsetjänst för dig som söker lån utan säkerhet på upp till 600 000 kronor. Då det inte ställs något krav på säkerhet kan du använda pengarna till det du själv vill. Sambla erbjuder olika typer av lån, som privatlån, samlingslån och billån.

När du ansöker om lån via Sambla får du låneerbjudanden från flera banker och rådgivare, och du bestämmer själv vilket erbjudande som passar dig bäst. Tjänsten är kostnadsfri för dig som kund. Eftersom Sambla är en låneförmedlare så får du låneerbjudanden från flera banker och långivare med endast en kreditupplysning på UC.

Sambla startades i Sverige år 2014 och utvidgades till Sambla Norge år 2015 för att senare även lanseras i Finland år 2017.

Axo Finans jämför lån bland 28 banker

I likhet med Sambla, är också Axo Finans en låneförmedlare som jämför lån bland flera banker och långivare för att ge dig det bästa lånet. Genom att skicka din låneansökan till flera långivare samtidigt säkerställer du att du får ett lån med en låg ränta och bra villkor.

Det enda du behöver göra är att skicka in en låneansökan via våra webbsidor, så skickar vi den direkt vidare till alla våra samarbetspartners. Tjänsten är trygg, gratis och inte bindande. Du bestämmer själv om du vill tacka ja till låneerbjudandet du får.

Just nu samarbetar vi med 28 av Sveriges ledande banker och långivare. På så sätt kan vi vara säkra på att alla som ansöker hos lån via oss får ett bra erbjudande.

Läs mer: Låna pengar

Få ett bra erbjudande

Är du ute efter ett lån med låg ränta? Då bör du skicka in en ansökan om lån utan säkerhet via Axo Finans. Vi låter bankerna och långivarna konkurrera om att erbjuda dig den lägsta effektiva räntan och det bästa lånet. Det enda du behöver göra är att vänta på att få ett bra erbjudande.

Alla ansökningar är utan förpliktelser och helt utan kostnad. Erbjudandet du får är giltigt i 30 dagar, så du har gott om tid på dig att bestämma dig för om lånet är tillräckligt bra eller inte.

Lån utan säkerhet används till det du vill

Axo Finans erbjuder lån utan säkerhet, eller privatlån, precis som Sambla. En av fördelarna med att välja ett privatlån är att banken inte kräver någon säkerhet för att låna ut pengar. Med andra ord kan pengarna gå till precis det du vill. Våra kunder använder sina privatlån på många olika saker, men de vanligaste ändamålen är att de ska renovera, betala oförutsedda räkningar eller finansiera en semester.

Renovering

Ska du renovera där hemma? Det är kul att förnya, och ibland även helt nödvändigt. Kök och badrum har exempelvis en kortare levnadstid än de andra rummen i huset och kräver en uppgradering då och då. Det är även dyra rum att renovera, exempelvis kan kostnaderna för att renovera ett badrum snabbt sticka iväg till över 150 000 kronor. Ett privatlån kan vara en bra hjälp för att täcka de utgifterna.

Om du ska sälja din bostad kan det vara smart att renovera för att höja värdet. Ibland är det bara små justeringar som behöver göras men det kostar snabbt mer än vad du har på sparkontot. Ett privatlån är smidigt då du kan använda så mycket av pengarna du behöver och betala tillbaka resten.

Betala oförutsedda räkningar

Alla har upplevt att det dyker upp en dyr räkning på posten som man inte har pengar till att betala. Det kan till exempel ske om bilen måste på service, kylskåpet går sönder, ett tandläkarbesök eller att det börjar läcka i badrummet. Vid sådana tillfällen kan ett privatlån vara nyttigt.

Finansiera en semester

Det är även vanligt att använda privatlånet till att finansiera en semester. Pengarna kan gå till det du själv vill, oavsett om det är att resa på semester, arrangera ett bröllop, betala räkningar eller renovera. Du kan till och med förverkliga drömresan om det är det du vill.

Hos Axo Finans kan du ansöka om upp till 600 000 kronor utan säkerhet. Skicka in din ansökan idag så löser vi resten.

Samla lån för att spara pengar

Det mest lönsamma du kan använda ett lån med låg ränta till är att samla konsument- och kreditskulder. Betalar du räntor på skulder kan du spara mycket pengar på att flytta skulden till ett lån med lägre ränta. Det är ett garanterat sätt att spara pengar på.

Har du många lån från förr så är det särskilt förmånligt att samla dem. Då får du endast ett förfallodatum i månaden istället för flera, du får färre avgifter, lägre ränta och lägre månadskostnad.

Kreditkort och smålån har högre ränta än ett genomsnittligt privatlån. Om du bara betalar minimibeloppet varje månad kommer skulden växa sig allt större. Genom att samla skulden i ett lån med låg ränta får du bättre kontroll över ekonomin.

Ett privatlån som är anpassat till din ekonomi

All har vi olika behov. En del vill ha ett lån med låg ränta, medan andra vill betala av lånet så snabbt det bara är möjligt. Vad du vill använda pengarna till är helt upp till dig.

Axo Finans hjälper dig att hitta ett privatlån som passar dina behov. Vi jämför lån hos alla våra 28 samarbetande banker och långivare, och hittar det lån som är bäst anpassat för dig. Det enda du behöver göra är att skicka in en ansökan så fixat resten av arbetet.

Vi hittar ett lån med låg ränta bland några av Sveriges bästa banker och långivare. Skicka in en ansökan idag så jämför vi låneerbjudandena åt dig.

Vanliga frågor - låneförmedlare

 • Kan jag ansöka?

  Du som fyllt 18 år och har en månadsinkomst på minst 8 400 kronor kan ansöka om privatlån via Axo Finans.

 • Hur mycket kan jag låna?

  Via oss kan du låna pengar med låg ränta på 5 000 - 600 000 kr utan krav på säkerhet för lånet.

 • Vilken ränta får jag på lånet?

  Eftersom det är långivarna som bestämmer räntan individuellt för varje person som ansöker om lån, kan vi inte säga vad räntan på lånet blir förrän en ansökan har blivit behandlad. Långivarna vi samarbetar med erbjuder en nominell ränta från 2,95 %.

 • Hur snabbt får jag pengarna?

  Snabbast går det om du godkänner låneavtalet med BankID, då har du pengarna på kontot inom ett par dagar.

 • Hur länge får jag låna pengarna?

  Du kan ansöka om att betala tillbaka lånet på 1-20 år. Du kan när som helst betala av mer på lånet, eller betala hela lånesumman i förtid.

 • Vågar jag låna via nätet?

  Du kan tryggt låna pengar via oss. Finansinspektionen har godkänt Axo Finans som låneförmedlare och vi samarbetar endast med godkända långivare.

Låna direkt
OK
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu
OK