Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Sök lån

Sök lån via Axo Finans och få svar på dagen. Vi är en av Sveriges bästa låneförmedlare, och vi hjälper dig med att hitta det billigaste privatlånet för dig.

  • Din ansökan är inte bindande
  • Få besked om ditt lån idag
  • Hög poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

TrustScore 9.3|1057 omdömen

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Välkommen till Axo Finans

Axo Finans är en låneförmedlare för flera banker och utlånare. Det betyder att vi hjälper kunder med att ansöka om lån, och därefter skickar ansökan vidare till alla våra samarbetspartners. Det är viktigt att jämföra banker och långivare och långivare då räntan kan variera från långivare till långivare. När vi fått svar från alla banker och långivare, skickar vi tillbaka det bästa erbjudandet till kunden. De får vanligtvis svar på ansökan samma dag, och väljer själva om de vill acceptera erbjudandet eller ej.

Det är snabbt, tryggt och enkelt att låna pengar via Axo Finans. Vår förmedlingstjänst är helt kostnadsfri för dig som konsument. Om du väljer att acceptera ett låneerbjudande som vi förmedlat, är det den specifika banken eller långivaren som måste betala provision till oss. Därför kan du lita på att vi kommer göra vårt yttersta för att du ska få ett erbjudande som du är nöjd med. Som alla andra låneförmedlare är vi reglerade av Finansinspektionen, och du kan vara helt säker på att vi följer både lagar och regler som gäller låneförmedling.

Sök lån via Axo Finans

Sök lån via Axo Finans

Sök lån från 5 000 kronor och upp till 600 000 kronor via Axo Finans. Du väljer själv hur lång avbetalningstid du vill ha, mellan 1 och 15 år. När du fyller i låneansökan, kommer du få ett preliminärt uppskattat belopp på hur mycket du behöver återbetala på lånet i månaden. För att din ansökan ska beviljas, måste du uppfylla följande villkor:

  • Du måste vara över 20 år gammal
  • Du måste ha en fast inkomst på minst 10 000 kronor i månaden
  • Du måste vara fast anställd, ha vikariat, eget företag eller vara pensionär

Sök lån idag om du uppfyller alla krav, och få svar inom kort. Om du inte uppfyller kraven, är du välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle när din livssituation har ändrat sig. Om du inte kan vänta – sök lån med en medlåntagare. Det kommer öka dina chanser för att få ett lån beviljat, och dessutom till en lägre ränta.

Vad är ett lån utan säkerhet?

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver tillhandahålla långivaren med någon form av säkerhet eller garanti mot att du får låna pengar av dem. I jämförelse ställer man bostaden som långivarens säkerhet när man får ett bolån beviljat. Eftersom banken eller långivaren inte får någon garanti för att pengarna återbetalas, sätter de en högre riskpremie (ränta) på privatlånet. Av den anledningen är ett privatlån dyrare än ett bolån, men i gengäld är det billigare att ansöka om SMS-lån eller handla på kredit.

Sök lån utan säkerhet när du har behov av ett snabbt lån. Det går snabbt att söka, och om du tackar ja till låneerbjudandet, kommer du ha pengarna på kontot inom ett par dagar. Behovet att låna direkt kan uppstå utan förvarning. Det sker vanligen om du fått en stor räkning med posten, som du inte har råd att betala just då, eller om det uppstått en skada i din bostad. Om till exempel kylskåpet går sönder eller en läcka uppstår i badrummet, så kan du inte vänta med att åtgärda skadorna – det kan potentiellt bli väldigt skadligt för bostaden. Sök lån istället för att vänta – Axo Finans låter dig låna mellan 5 000 och 600 000 kronor, så du är täckt oavsett vilket behov du har.

Varför ansöka om lån utan säkerhet?

Varför ansöka om lån utan säkerhet?

Med ett privatlån kommer man snabbt ur en ekonomisk knipa, och får en flexibel avbetalningsplan och en rättvis ränta. Räntan sätts alltid utifrån individuella bedömningar, baserade på din livssituation. Det här är de vanligaste anledningarna till att våra kunder söker lån utan säkerhet via vår förmedlingstjänst:

  • Renoveringsbehov 
  • Oväntade utgifter 
  • Lösa dyra smålån och krediter 

Andra väljer privatlån när de ska på resa på semester eller förverkliga drömmar och planer. En stor fördel med att ansöka om privatlån är att du kan använda pengarna till precis det du själv vill. Du behöver vanligtvis inte uppge någon anledning till varför du ansöker, och bestämmer därför själv vad pengarna ska gå till. Sök lån oavsett anledning – Axo Finans hjälper dig att hitta det bästa privatlånet för dig. Vi skickar din ansökan vidare till några av marknadens bästa banker och långivare, så att de måste konkurrera om att ge dig det bästa avtalet. Sök lån idag och låt Axo Finans sköta resten.

Ett privatlån kallas ibland för ett blancolån. Läs mer om blancolån här.

Sök lån för att lösa dyra smålån och krediter

Har du handlat mycket på kredit? Att använda ett kreditkort kan kännas som en stor frihet, eftersom du kan handla så mycket du vill och betala fakturan senare. Dessvärre blir det snabbt dyrare än man tänkt sig. Ett kreditkort har som regel väldigt höga avgifter och räntor, och om du inte är noga med att återbetala pengarna inom tidsfristen, hamnar du snabbt i en kreditskuld. En av de mest frustrerande känslorna man han ha, är att tappa kontrollen över ekonomin och se högen med räkningar växa sig större och större.

Axo Finans är experter på att omförhandla lån och lösa gamla skulder. Om du har skulder som du betalar av på, är det lönsamt att omförhandla dem någon gång då och då. Det är möjligt att förhandla fram en lägre ränta och förmånligare villkor på befintliga lån.

Om din skuld består av olika krediter, smålån och SMS-lån, bör du överväga att samla lånen i ett nytt lån. Genom att samla lån kan du sänka dina månadskostnader och bli skuldfri snabbare. Det förutsätter givetvis att du får en lägre ränta på det nya lånet än du hittills haft på dina befintliga lån, och det är här Axo Finans kommer in i bilden. Allt du behöver göra är att fylla i hur mycket du har i skuld i vårt elektroniska ansökningsformulär, det vill säga hur mycket du vill låna, samt hur lång avbetalningstid du vill ha. Du kommer omedelbart att få en preliminär uppskattning över hur mycket lånet kommer att kosta dig i månaden, så att du själv kan bedöma om det finns pengar att spara på att samla lånen. 

Vi skickar din ansökan vidare till alla våra samarbetspartners, som är några av de bästa bankerna och långivarna på marknaden. Du får ett erbjudande i retur redan samma dag. Då kan du själv jämföra det nya lånet med de gamla, och se om det lönar sig att samla lånen.

Här kan du läsa vanliga frågor och svar om att lösa befintliga skulder.

TrustScore 9.3|1057 omdömen
Ansök om lån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu