Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Sök lån

Sök lån via Axo Finans och få din ansökan behandlad av 28 banker. Låna från 5 000 till 600 000 kronor utan säkerhet.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom.ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Money in hand

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Money in hand

Kunder fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

bluestep logo
brocc logo
collector logo
credento logo
euroloan logo
forex logo
frogtail logo
instabank logo
komplettse logo
konsumentkredit logo
laansparbank logo
lendify logo
moank logo
nordax logo
nordnet logo
coop logo
marginalen logo
avida logo
friia logo
norwegian logo
nystart logo
remember logo
sevenday logo
wasa logo
tfbank logo
santander logo
thorn logo
resursbank logo
svea logo

Axo Finans är en låneförmedlare som jämför 28 banker åt dig. På så sätt får du det bästa lånet, anpassat för dig, från en av Sveriges ledande långivare. Bankerna och långivarna vi samarbetar med erbjuder en nominell ränta från 2,95 %.

Hitta det bästa lånet med en låneförmedlare

Axo Finans är en låneförmedlare för flera banker och långivare. Det betyder att vi hjälper kunder med att ansöka om lån genom att dela din ansökan med alla våra samarbetspartners din ansökan vidare till alla våra samarbetspartners. Det är viktigt att jämföra banker och långivare då räntan kan variera från bank till bank. När vi har fått svar från alla banker och långivare presenterar vi alla erbjudande.

Det är gratis att ansöka om lån via Axo Finans. Om du väljer att acceptera ett låneerbjudande som vi förmedlat, är det den specifika banken eller långivaren som måste betala provision till oss. Därför kan du lita på att vi kommer göra vårt yttersta för att du ska få ett erbjudande som du är nöjd med. Som alla andra låneförmedlare är vi reglerade av Finansinspektionen, och du kan vara helt säker på att vi följer både lagar och regler som gäller låneförmedling.

Lån upp till 600 000 kronor utan säkerhet

Sök lån från 5 000 och upp till 600 000 kronor via Axo Finans. Du väljer själv hur lång avbetalningstid du vill ha, mellan 1 och 15 år. När du fyller i låneansökan, kommer du få ett preliminärt uppskattat belopp på hur mycket du behöver återbetala på lånet i månaden.

Om du uppfyller alla krav får du svar inom kort. Om du inte uppfyller kraven, är du välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle när din livssituation har ändrat sig. Om du inte kan vänta – sök lån med en medlåntagare. Det kommer öka dina chanser för att få ett lån beviljat, och dessutom till en lägre ränta.

Vad är ett lån utan säkerhet?

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver tillhandahålla långivaren med någon form av säkerhet eller garanti mot att du får låna pengar av dem. Eftersom banken eller långivaren inte får någon garanti för att pengarna återbetalas, sätter de en högre riskpremie (ränta) på privatlånet. Av den anledningen är ett privatlån dyrare än ett bolån, men i gengäld är det billigare att ansöka om SMS-lån eller handla på kredit.

Sök lån utan säkerhet när du har behov av ett snabbt lån. Det går snabbt att söka, och om du tackar ja till låneerbjudandet, kommer du ha pengarna på kontot inom ett par dagar.

Fördelar med ett lån utan säkerhet

Att spara pengar kan i många fall kännas som ett evighetsprojekt. Oavsett om målet är en efterlängtad semesterresa eller ett ombyggnadsprojekt, tar det tid att spara pengar och ibland kan drömmen kännas nästan ouppnåelig. För många är lösningen då ett privatlån.

Använda pengarna till det du vill

Genom att ansöka om ett lån utan säkerhet kan du användarna pengarna till precis det du vill. Du behöver inte ange någon anledning i din låneansökan såvida du inte ska samla dina lån.

Lägre ränta än kreditkortsräntor

Räntan är mycket lägre än dyra kreditkortsräntor, vilket gör privatlån till ett bra alternativ om du behöver pengar till finansiering av ett ombyggnadsprojekt. Kom likväl ihåg att ett privatlån har dyrare ränta än traditionella bolån.

Lån utan säkerhet

Det krävs ingen säkerhet i form av tillgångar eller fastighet när du ansöker om lån utan säkerhet. Här är det inkomst och tidigare betalningshistorik som avgör om du får lån. Samtidigt är det värt att notera att ett privatlån är dyrare än traditionella bolån med säkerhet.

Snabb ansökningsprocess

Ansökningsprocessen går snabbt och du behöver inte vänta länge förrän pengarna finns på ditt konto.

Sök lån för att lösa dyra smålån och krediter

Axo Finans är experter på att omförhandla lån och lösa gamla skulder. Om du har skulder som du betalar av på, är det lönsamt att omförhandla dem någon gång då och då. Det är möjligt att förhandla fram en lägre ränta och förmånligare villkor på befintliga lån.

Om din skuld består av olika krediter, smålån och SMS-lån, bör du överväga att samla lånen i ett nytt lån. Genom att samla lån och krediter kan du sänka dina månadskostnader och bli skuldfri snabbare. Det förutsätter givetvis att du får en lägre ränta på det nya lånet än du hittills haft på dina befintliga lån, och det är här Axo Finans kommer in i bilden.

Allt du behöver göra är att fylla i hur mycket du har i skuld i vårt elektroniska ansökningsformulär, det vill säga hur mycket du vill låna, samt hur lång avbetalningstid du vill ha. Sök lån via Axo Finans idag!

Söka lån - Vanliga frågor

 • Vad är ett lån utan säkerhet?

  När du ansöker om ett lån utan säkerhet behöver du inte ha någon säkerhet som du exempelvis behöver för att få ett bolån beviljat. Det innebär att pengarna kan användas till det du själv vill.

 • Hur mycket kan jag låna?

  Genom Axo Finans kan du låna från 5 000 och upp till 600 000 kronor utan säkerhet.

 • Vem kan ansöka om lån via Axo Finans?

  För att få lånet beviljat ställs det dock några krav på dig som ansöker:

  ● Du måste vara över 20 år gammal
  ● Du måste ha en lägsta inkomst på minst 10 000 kronor i månaden
  ● Du måste vara fast anställd, ha vikariat, eget företag eller vara pensionär

  Om du uppfyller de kraven är du hjärtligt välkommen att söka lån via oss. Om inte, kan du prova igen vid ett senare tillfälle, om din livssituation skulle förändras. Ett alternativ är att låna pengar via oss tillsammans med en medlåntagare.

 • Vilken ränta är det på våra lån?

  Via våra samarbetspartners erbjuder vi en nominell ränta från 2,95 %. Då räntan som erbjuds är individuell så presenteras räntan först efter att banken har behandlat din låneansökan. Räntan baseras på din ekonomiska situation.

 • Hur lång återbetalningstid är det på lånet?

  Vi erbjuder en återbetalningstid på mellan 1-20 år på våra lån. Du kan när som helst betala av extra på lånet eller beloppet i sin helhet utan några extra kostnader.

 • Vad är effektiv och nominell ränta?

  Nominell ränta är lånets grundränta och den bestäms av långivaren. Effektiv ränta är den nominella räntan plus alla avgifter som är knutna till lånet. Ska du jämföra privatlån är det den effektiva räntan du bör titta på.

 • Vilka är Axo Finans?

  Axo Finans är en låneförmedlare som samarbetar med 28 banker och långivare. När du skickar in en låneansökan till oss så skickar vi den vidare till samtliga långivare. Så snart alla banker behandlat din låneansökan presenterar vi det bästa låneerbjudandet för dig.

  Vår tjänst är helt gratis för dig som kund. Om du väljer att tacka ja till ett låneerbjudande går kundförhållandet vidare till långivaren du tackat ja till.

Ansök om lån
OK
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu
OK