Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Sök lån

Sök lån via Axo Finans och få svar på dagen. Vi är en av Sveriges bästa låneförmedlare, och vi hjälper dig med att hitta det billigaste privatlånet för dig.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

 • Ålder över 20 år
 • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
 • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Bluestep
Brocc
Collector
Euroloan
Forex
Frogtail
Instabank
Komplett
Konsument Kredit
Lendify
Nordax
Nordnet
Norwegian
Nystart Finans
remember
Sevendays
Wasa
coop
Santander
marginalen
resursbank
balanzia
svea
avida

Välkommen till Axo Finans

Axo Finans är en låneförmedlare för flera banker och utlånare. Det betyder att vi hjälper kunder med att ansöka om lån, och därefter skickar ansökan vidare till alla våra samarbetspartners. Det är viktigt att jämföra banker och långivare då räntan kan variera från långivare till långivare. När vi fått svar från alla banker och långivare, skickar vi tillbaka det bästa erbjudandet till kunden. De får vanligtvis svar på ansökan samma dag, och väljer själva om de vill acceptera erbjudandet eller ej.

Det är snabbt, tryggt och enkelt att låna pengar via Axo Finans.

Vår förmedlingstjänst är helt kostnadsfri för dig som konsument. Om du väljer att acceptera ett låneerbjudande som vi förmedlat, är det den specifika banken eller långivaren som måste betala provision till oss. Därför kan du lita på att vi kommer göra vårt yttersta för att du ska få ett erbjudande som du är nöjd med. Som alla andra låneförmedlare är vi reglerade av Finansinspektionen, och du kan vara helt säker på att vi följer både lagar och regler som gäller låneförmedling.

Sök lån via Axo Finans

Ett par kramas efter att ha sökt lån.

Sök lån från 5 000 och upp till 600 000 kronor via Axo Finans. Du väljer själv hur lång avbetalningstid du vill ha, mellan 1 och 18 år. När du fyller i låneansökan, kommer du få ett preliminärt uppskattat belopp på hur mycket du behöver återbetala på lånet i månaden. För att din ansökan ska beviljas, måste du uppfylla följande villkor:

 • Du måste vara över 20 år gammal
 • Du måste ha en fast inkomst på minst 10 000 kronor i månaden
 • Du måste vara fast anställd, ha vikariat, eget företag eller vara pensionär

Om du uppfyller alla krav får du svar inom kort. Om du inte uppfyller kraven, är du välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle när din livssituation har ändrat sig. Om du inte kan vänta – sök lån med en medlåntagare. Det kommer öka dina chanser för att få ett lån beviljat, och dessutom till en lägre ränta.

Vad är ett lån utan säkerhet?

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver tillhandahålla långivaren med någon form av säkerhet eller garanti mot att du får låna pengar av dem. Eftersom banken eller långivaren inte får någon garanti för att pengarna återbetalas, sätter de en högre riskpremie (ränta) på privatlånet. Av den anledningen är ett privatlån dyrare än ett bolån, men i gengäld är det billigare att ansöka om SMS-lån eller handla på kredit.

Låna utan säkerhet när du har behov av ett snabbt lån. Det går snabbt att söka, och om du tackar ja till låneerbjudandet, kommer du ha pengarna på kontot inom ett par dagar.

Sök lån istället för att vänta – Axo Finans låter dig låna mellan 5 000 och 600 000 kronor, så du är täckt oavsett vilket behov du har.

Varför ansöka om lån utan säkerhet?

Med ett privatlån kommer man snabbt ur en ekonomisk knipa, och får en flexibel avbetalningsplan och en rättvis ränta. Räntan sätts alltid utifrån individuella bedömningar, baserade på din livssituation. Det här är de vanligaste anledningarna till att våra kunder söker lån utan säkerhet via vår förmedlingstjänst:

 • Renoveringsbehov
 • Oväntade utgifter
 • Lösa dyra smålån och krediter

Andra väljer privatlån när de ska på resa på semester eller förverkliga drömmar och planer. En stor fördel med att ansöka om privatlån är att du kan använda pengarna till precis det du själv vill. Du behöver vanligtvis inte uppge någon anledning till varför du ansöker, och bestämmer därför själv vad pengarna ska gå till.

Låna oavsett anledning – Axo Finans hjälper dig att hitta det bästa privatlånet för dig.

Vi skickar din ansökan vidare till några av marknadens bästa banker och långivare, så att de måste konkurrera om att ge dig det bästa avtalet. Sök lån idag och låt Axo Finans sköta resten.

Sök lån för att lösa dyra smålån och krediter

Två personer står på ett berg.

Axo Finans är experter på att omförhandla lån och lösa gamla skulder. Om du har skulder som du betalar av på, är det lönsamt att omförhandla dem någon gång då och då. Det är möjligt att förhandla fram en lägre ränta och förmånligare villkor på befintliga lån.

Om din skuld består av olika krediter, smålån och SMS-lån, bör du överväga att samla lånen i ett nytt lån. Genom att samla lån kan du sänka dina månadskostnader och bli skuldfri snabbare. Det förutsätter givetvis att du får en lägre ränta på det nya lånet än du hittills haft på dina befintliga lån, och det är här Axo Finans kommer in i bilden.

Allt du behöver göra är att fylla i hur mycket du har i skuld i vårt elektroniska ansökningsformulär, det vill säga hur mycket du vill låna, samt hur lång avbetalningstid du vill ha.

Skicka in en ansökan idag

Vi skickar din ansökan vidare till alla våra samarbetspartners, som är några av de bästa bankerna och långivarna på marknaden. Du får ett erbjudande i retur redan samma dag. Då kan du själv jämföra det nya lånet med de gamla, och se om det lönar sig att samla lånen.

Sök lån via Axo Finans idag!

Ansök om lån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu