Varför ska man ansöka om lån via en låneförmedlare?


Ett privatlån är ett lån som inte kräver någon säkerhet. Ansök om ett privatlån idag så kommer din ansökan att behandlas av 31 av Sveriges ledande banker och långivare samtidigt.

Vill du ha ett lån som är så billigt som möjligt så bör du ansöka via en låneförmedlare som Axo Finans. Då får du hjälp med att jämföra många olika banker och långivare så att du kan hitta det bästa lånet med den lägsta räntan.

Låneerbjudandet är personligt och fungerar precis på samma sätt som om du skulle kontaktat banken eller långivaren direkt.

Efter att du skickat in din låneansökan får du ett erbjudande från oss på det bästa lånet. Tackar du ja till erbjudandet kommer pengarna att betalas ut inom ett par arbetsdagar. Det enda du behöver göra är att ansöka så fixar vi resten.

Använd pengarna till det du vill

Ett privatlån utan säkerhet ger dig en flexibel finansiering. Du behöver inte ange någon anledning till varför du ansöker om att låna pengar och du kan använda lånet till precis det du vill.

Du har även möjlighet att amortera lånet snabbare än planerat, eller betala av hela lånet på en gång. Det tillkommer inga extra kostnader i samband med att göra detta.

Axo Finans är en låneförmedlare som inte bara hjälper dig att ansöka om privatlån utan säkerhet, utan som även gör allt för att hitta det allra bästa lånet bland våra samarbetspartners. Vi får bara betalt om du tackar ja till ett erbjudande om att låna pengar, och det är din bästa garanti för att vi arbetar för att göra ditt lån så billigt som möjligt.

Varför är det så viktigt att jämföra lån?

För varje ansökan som kommer in till oss, jämför vi upp till 31 olika banker och långivare samtidigt. Det gör vi för att hitta det bästa lånet åt varje enskild kund.

Vi låter bankerna och långivarna konkurrera om att få dig som kund. Då sträcker de sig extra långt för att komma med ett bra erbjudande.

När vi jämför privatlån utan säkerhet så ser vi bland annat på följande:

  • Hur låg räntan är
  • Hur stort lånebeloppet är
  • Hur flexibel och realistisk amorteringsplanen är
  • Vilken sorts avgifter som ingår i avtalet

Många tror att det bara är räntan som spelar en roll för hur bra ett lån är, men så är inte fallet. Det finns många faktorer som spelar in. Det hjälper exempelvis inte att man har en låg ränta om avgifterna är skyhöga.

Axo Finans hjälper dig att låna pengar utan säkerhet

Axo Finans samarbetar med några av Sveriges ledande banker och långivare. Vår främsta uppgift är att hjälpa dig att hitta ett bra lån, så att du kan spara både tid och pengar.

Läs mer: Vi hjälper dig även att samla dina lån och krediter

Du kan ansöka om att låna så lite som 5 000 kronor eller upp till 600 000 kronor. Vi kommer inte fråga dig vad du ska ha pengarna till, och du behöver inte ange någon anledning till varför du ansöker. Ett privatlån är ett flexibelt lån, och du kan betala tillbaka lånet i ditt eget tempo så länge du åtminstone betalar minimibeloppet.

Skicka in en ansökan om privatlån utan säkerhet idag så hör vi av oss inom kort.

Vanliga frågor - privatlån utan säkerhet


Du som fyllt 18 år och har en månadsinkomst på minst 8 400 kronor kan ansöka om privatlån utan säkerhet via Axo Finans.

Via oss kan du låna pengar med låg ränta på 5 000 - 600 000 kr utan krav på säkerhet för lånet.

Eftersom det är långivarna som bestämmer räntan individuellt för varje person som ansöker om lån, kan vi inte säga vad räntan på lånet blir förrän en ansökan har blivit behandlad. Långivarna vi samarbetar med erbjuder en nominell ränta från 2,95 %.

Snabbast går det om du godkänner låneavtalet med BankID, då har du pengarna på kontot inom ett par dagar.

Du kan ansöka om att betala tillbaka lånet på 1-20 år. Du kan när som helst betala av mer på lånet, eller betala hela lånesumman i förtid.

Du kan tryggt låna pengar via oss. Finansinspektionen har godkänt Axo Finans som låneförmedlare och vi samarbetar endast med godkända långivare.

För varje låneansökan du gör tas en kreditupplysning, och ju fler sådana du gör i ditt namn, desto sämre lånevillkor kommer du tyvärr att få. En stor fördel med att ansöka om privatlån utan säkerhet via Axo Finans är att bara en UC tas på dig, eftersom vi skickar din ansökan till en rad olika långivare samtidigt. Det betyder att du med en enda ansökan kan få många olika låneerbjudanden, utan att behöva oroa dig för sämre lånevillkor i framtiden.

Banker och långivare som behandlar din ansökan


Brocc logo
Credento logo
Euroloan logo
Frogtail logo
Komplett Bank SE logo
preserveAspectRatio="xMidYMid" > Konsument kredit logo
Lån&Spar Bank logo
Moank logo
Nordax Bank logo
Nordnet logo
Marginalen Bank logo
Avida logo
preserveAspectRatio="xMidYMid" > Bank Norwegian logo
Re:member logo
Wasa Kredit logo
TF Bank logo
Santander Consumer Bank logo
Thorn PrivatFinans logo
Resurs Bank logo
Svea logo