Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Låna pengar direkt på kontot

Har du behov av att låna pengar direkt på kontot? Vi skickar din ansökan till flera banker och långivare samtidigt.

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom.ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Money in hand

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Money in hand

Kunder fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

bluestep logo
brocc logo
collector logo
credento logo
euroloan logo
forex logo
frogtail logo
instabank logo
komplettse logo
konsumentkredit logo
laansparbank logo
lendify logo
moank logo
nordax logo
nordnet logo
coop logo
marginalen logo
balanzia logo
avida logo
friia logo
norwegian logo
nystart logo
remember logo
sevenday logo
wasa logo
tfbank logo
santander logo
thorn logo
resursbank logo
svea logo

Vi hjälper dig att låna pengar enkelt

Vi är inte en bank men vi är en av Sveriges bästa låneförmedlare. Det innebär att om du har behov av att låna pengar direkt på kontot, kommer vi kunna hjälpa dig med att hitta det bästa låneerbjudandet.

Vi skickar din ansökan till alla våra samarbetspartners och när alla långivare har behandlat ansökan, så presenterar vi det bästa låneerbjudandet.

På detta sätt behöver du bara fylla i en enda ansökan, men du får erbjudanden från flera banker och långivare. Ansökningsprocessen är helt säker och du kommer få svar samma dag. Genom att ansöka via oss kommer kreditupplysningar endast inhämtas en gång hos UC, så att vi kan hjälpa dig med att jämföra låneerbjudanden utan att det går ut över din kredithistorik.

Så kan du jämföra låneerbjudanden från flera långivare

Två kvinnor i ett möte om att låna pengar direkt på kontot.

När du fyller i låneansökan, kommer du kunna få svar direkt. Om din ansökan beviljas, kommer du därefter kunna få pengarna direkt på kontot inom ett par dagar. Det innebär att om du behöver låna pengar direkt på kontot till något brådskande, kommer du få råd till det genom att ansöka via oss.

När du får ett låneerbjudande via oss, har du dessutom trettio dagar på dig att ta ett beslut. Ansökan är inte bindande och den är helt kostnadsfri.

Du kommer även erbjudas en riktigt bra ränta, då alla långivare konkurrerar om att få just dig som kund. Det är viktigt att jämföra långivarnas villkor och räntor innan du tackar ja till ett lån, för att veta vilket erbjudande du kan spara mest pengar på. Räntan du får varierar mellan olika banker och långivare.

Genom att ansöka via Axo Finans jämför vi långivarna åt dig, och allt du behöver göra är att fylla i en enkel ansökan, så gör vi resten av jobbet åt dig.

Därför bör du jämföra låneerbjudanden

För att kunna veta om ett låneerbjudande är bra måste du jämföra erbjudanden från flera banker och långivare. Genom att ansöka via oss, skickar vi din ansökan till alla våra samarbetspartners. På detta sätt konkurrerar långivarna om att få dig som kund, och då kan de komma med sitt bästa erbjudande.

Om du vill ha ett lån med låg ränta bör du således ansöka via oss. Dessutom kan du få tips och råd om hur du kan använda lånet på ett förnuftigt sätt.

Låna pengar direkt på kontot via Axo Finans

Ett par går på en bro.

När du ansöker om lån via oss, får du erbjudande om ett privatlån. Hos oss är detta ett annuitetslån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver sätta tillgångar såsom bostad eller bil i pant. Ett annuitetslån är ett lån med förutsägbara månadskostnader.

Via Axo Finans får du ett privatlån med låga och förutsägbara kostnader.

Du väljer själv hur lång avbetalningstid du vill ha, och du kan när som helst betala tillbaka lånet innan den överenskomna perioden går ut, utan extra kostnader.Du kommer få snabbt svar och efter att du signerat en eventuell beviljad låneansökan, kommer du ha pengarna direkt på kontot kort därpå.

Låna och spara pengar

Genom att samla smålån och kreditkortsskulder i ett samlat lån, kommer du ha möjlighet att spara mycket pengar.

Många samlar på sig diverse smålån och krediter under livets gång. Genom att samla alla under ett lån kommer du kunna spara mycket. Det beror på att alla lån har medföljande avgifter som fakturaavgifter, årsavgifter och andra kostnader. I tillägg har många lån och kreditkort en högre ränta, då dessa är tänkta som kortsiktiga lån. Om du väljer att använda längre tid på att betala av dessa, kommer du därför förlora pengar på dyra räntekostnader.

Genom att samla alla skulder i ett samlat lån, kommer du få en bättre ränta samt bli kvitt onödiga kostnader.

Om du är i behov av ett lån, bör du även utvärdera om det lönar sig att samla alla gamla skulder i ett lån. Behöver du hjälp med detta, så kan du kryssa för att du önskar samla lånet i din låneansökan.

Renoveringslån - få en högre vinst vid bostadsförsäljning

Om du planerar att renovera din lägenhet eller ditt hus, kan du öka värdet på bostaden vid eventuell försäljning. Det kan till exempel röra sig om renovering av kök eller badrum, eller byte av golv eller kakel. Sådana renoveringsprojekt kan bidra till en ytterligare värdeökning av din bostad.

Om du är osäker på vad du kan göra för att öka värdet på din bostad, rekommenderas det att du tar kontakt med en mäklare eller en sakkunnig person.

Genom att ansöka om renoveringslån via Axo Finans, kan du låna pengar direkt på kontot till renovering. Efter signerat låneavtal kommer du kunna få pengarna direkt på kontot, bara kort tid därefter.

Oväntade utgifter

Det är även vanligt att personer lånar för att konsumera, det vill säga privatlån som du använder för renovering, bilköp, semester med mera. Oavsett anledning kostar din låneansökan inte någonting och våra handläggare hittar erbjudandet med den bästa räntan för dig.

Vilken typ av lån får jag genom att ansöka via Axo Finans?

En man målar om i sin bostad.

Våra samarbetspartners erbjuder privatlån i form av annuitetslån. Ett privatlån är något du får beviljat utan att behöva tillhandahålla säkerhet i till exempel bostad eller bil. Långivarna vill därför försäkra sig på ett annat sätt, och det är anledningen till att det tas en UC av dig när du ansöker om privatlån. På detta sätt kan banken eller långivaren se om kunden är betalningstillförlitlig eller ej. Om långivaren ser att kunden har en bra betalningshistorik, inga betalningsanmärkningar och en bra årsinkomst, är sannolikheten stor att lånet beviljas.

Om för många UC har tagits, kan det skada din kredithistorik. Det är en av anledningarna till att det lönar sig att ansöka via Axo Finans. Vi tar bara en UC, men skickar likväl ansökan till flera olika banker och långivare för att säkerställa att du får det bästa låneerbjudandet. Vi jämför olika erbjudanden och presenterar det bästa för dig. Så kan du lån pengar direkt på kontot när du behöver det.

Låna med medsökande

Om du behöver ett lån hjälper vi dig på ett tryggt, kostnadsfritt och seriöst sätt. Våra handläggare har lång erfarenhet inom bank och finans och de vet hur de ska förhandla med långivarna åt dig. Eftersom vi ställer flera banker och långivare mot varandra är det upp till dem att konkurrera om dig som kund.

När vi har samlat alla erbjudanden, väljer vi slutligen det som passar dig bäst utifrån din situation.

En medsökande ökar chanserna för att ett lån beviljas. Om ni är två som delar på risken och dessutom kan tillhandahålla inkomst från två personer istället för en så är det mycket enklare för banken att säga ja. Tänk på det nästa gång du ska ansöka om lån, om ni är två är chansen större att det blir ett positivt resultat på låneansökan.

Så ansöker du

Om du uppfyller alla minimikraven, är det väldigt enkelt att skicka in en ansökan via Axo Finans. Du fyller i ansökningsformuläret, där du uppger hur mycket du vill låna och hur lång avbetalningstid du vill ha. Därefter kan du kryssa för om du vill lösa gamla lån, och om ni är två som söker lån tillsammans. Fyll därefter i telefonnummer och e-post. Läs även vår dataskyddspolicy, innan du går vidare till nästa steg.

Fyll i ansökningsformuläret idag för att ta lån snabbast möjligt. Vi behandlar din ansökan fortlöpande och så fort du får ett lån beviljat, kommer du att ha pengarna på ditt konto inom en snar framtid.

Minimikrav

Alla kan ansöka, men för att få lånet beviljat, måste du uppfylla minimikraven:

  • Du måste ha fyllt 18 år
  • Du måste ha en lägsta inkomst på 8 400 kr i månaden

När du ansöker om lån hos oss, tas det en kreditkontroll av dig. Det är den kreditkontrollen som avgör hur mycket du får i lån och vilken ränta du blir erbjuden.

Så får du lägre ränta

En man sitter i gräset och beundrar utsikten.

Är du inte nöjd med räntan du erbjudits vid en låneansökan? Det är något av det vi hos Axo Finans hjälper dig med. Genom att jämföra lån från flera banker och långivare, kommer långivarna konkurrera om dig som kund. Därmed kommer du kunna få en bättre ränta. Om du fortfarande inte skulle vara nöjd med räntan du får, eller om du eventuellt inte skulle få ett lån beviljat, så finns det vissa åtgärder du kan vidta.

Du kan ansöka igen vid ett senare tillfälle, när du kan hänvisa till en högre årsinkomst eller har förbättrat betalningshistoriken. Om du önskar ett snabbare alternativ, så kan du ansöka med en medsökande. På detta sätt kommer du kunna förbättra din kredithistorik tillsammans med någon annan.

Vilka är Axo Finans?

Axo Finans är inte en bank, men vi är en av Sveriges bästa låneförmedlare. Vi hjälper dig att ansöka och ta lån på ett enkelt och professionellt sätt. Vi har som mål att hitta det erbjudande som passar dig bäst, utan att du behöver förhandla med långivarna själv. Det jobbet gör vi åt dig!

Låna pengar direkt på kontot idag.

Vi samarbetar med flera av Skandinaviens ledande banker och långivare och ser därför till att du får ett låneerbjudande från de bästa långivarna.

Låna direkt
OK
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu
OK