Lägsta räntan på 50 000kr?


Att hitta den lägsta räntan på ett lån som är på 50 000 kr är inte lätt, det finns mängder med banker och långivare där ute som gärna ger dig lånet – men får du det bästa erbjudandet?

Din ansökan via oss går smidigt ut till flera banker och långivare samtidigt, det är alltså upp till dem att komma med ett erbjudande som du blir nöjd med. Du väljer själv om du vill acceptera banken eller långivarens bud eller inte.

Sänk månadskostnaden

Genom bättre ränta och villkor kommer du kunna njuta av en lägre månadskostnad. Om du har existerande skulder idag som du vill samla under ett och samma lån har du stor chans att förbättra dina villkor. Våra samarbetspartners värdesätter att du vill samla dina lån under ett och samma lån, du får även en bättre översikt på din ekonomi med endast en faktura per månad.

Banker och långivare som behandlar din ansökan


Brocc logo
Credento logo
Euroloan logo
Frogtail logo
Komplett Bank SE logo
Konsumentkredit logo
Lån&Spar Bank logo
Moank logo
Nordax Bank logo
Nordnet logo
Marginalen Bank logo
Avida logo
Bank Norwegian logo
Re:member logo
Wasa Kredit logo
TF Bank logo
Santander Consumer Bank logo
Thorn PrivatFinans logo
Resurs Bank logo
Svea logo

Axo Finans är en låneförmedlare som samarbetar med flera banker och finansinstitut. Vår uppgift är att hjälpa dig som kund att fylla i och skicka din låneansökan till många långivare. Det här är viktigt eftersom räntan varierar från långivare till långivare. Så snart alla våra samarbetande banker och långivare bedömt din låneansökan kommer vi kontakta dig och presentera det bästa erbjudandet.

Räntan som erbjuds är individuell och presenteras tillsammans med låneerbjudandet. Eftersom räntan kan variera är det viktigt att låta alla långivare färdigbehandla ansökan innan vi presenterar ett erbjudande.

Som låneförmedlare kan vi endast få ersättning från banker och långivare vi samarbetar med. Dessutom har långivarna ingen anledning att ge en högre ränta via vår tjänst. Det är därför viktigt för oss att vi alltid samarbetar med de bästa bankerna och långivarna på marknaden. På det sättet sparar våra kunder både tid och pengar.

Ta kontakt med oss idag eller skicka in en låneansökan så ska vi hjälpa dig att hitta det bästa erbjudandet från våra partners.