Kostar er tjänst någonting?


Nej vår låneförmedlingstjänst är helt kostnadsfri för dig som ansökare. Du kan lugnt och tryggt ansöka om den summan du önskar låna. Din ansökan blir behandlad av 31 olika banker och långivare samtidigt, du får svar redan samma dag.

Kan jag ansöka med en medsökare?

Våra samarbetspartners föredrar om du ansöker med en medsökare, det är nämligen så att er chans att få lånet godkänt och utbetalt mer än dubblas om ni är två personer som ansöker om lånet jämfört med en.

Endast en kreditupplysning

Din kreditvärdighet sjunker om du har många kreditupplysningar via UC (Upplysningscentralen) på dig. Genom oss kan du söka i 31 olika banker och långivare samtidigt men vi tar endast en kreditupplysning. Det gör att du håller di kreditvärdighet intakt.

Banker och långivare som behandlar din ansökan


Brocc logo
Credento logo
Euroloan logo
Frogtail logo
Komplett Bank SE logo
Konsumentkredit logo
Lån&Spar Bank logo
Moank logo
Nordax Bank logo
Nordnet logo
Marginalen Bank logo
Avida logo
Bank Norwegian logo
Re:member logo
Wasa Kredit logo
TF Bank logo
Santander Consumer Bank logo
Thorn PrivatFinans logo
Resurs Bank logo
Svea logo

Axo Finans är en låneförmedlare som samarbetar med flera banker och finansinstitut. Vår uppgift är att hjälpa dig som kund att fylla i och skicka din låneansökan till många långivare. Det här är viktigt eftersom räntan varierar från långivare till långivare. Så snart alla våra samarbetande banker och långivare bedömt din låneansökan kommer vi kontakta dig och presentera det bästa erbjudandet.

Räntan som erbjuds är individuell och presenteras tillsammans med låneerbjudandet. Eftersom räntan kan variera är det viktigt att låta alla långivare färdigbehandla ansökan innan vi presenterar ett erbjudande.

Som låneförmedlare kan vi endast få ersättning från banker och långivare vi samarbetar med. Dessutom har långivarna ingen anledning att ge en högre ränta via vår tjänst. Det är därför viktigt för oss att vi alltid samarbetar med de bästa bankerna och långivarna på marknaden. På det sättet sparar våra kunder både tid och pengar.

Ta kontakt med oss idag eller skicka in en låneansökan så ska vi hjälpa dig att hitta det bästa erbjudandet från våra partners.