Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Låna 200000

Vi hjälper dig att låna 200 000 kronor med bra villkor. Ansök om lån utan säkerhet idag och få ett bra erbjudande.

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom.ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Money in hand

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Money in hand

Kunder fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

bluestep logo
brocc logo
collector logo
credento logo
euroloan logo
forex logo
frogtail logo
instabank logo
komplettse logo
konsumentkredit logo
laansparbank logo
lendify logo
moank logo
nordax logo
nordnet logo
coop logo
marginalen logo
balanzia logo
avida logo
friia logo
norwegian logo
nystart logo
remember logo
sevenday logo
wasa logo
tfbank logo
santander logo
thorn logo
resursbank logo
svea logo

Ansök om lån på 200 000 kr eller ända upp till 600 000 kr, och få din ansökan behandlad av 29 olika banker och långivare. Vi gör lån enkelt och hjälper dig att få ett lån med goda villkor.

Privatlån är helt utan krav på säkerhet

En av de största fördelarna med att välja privatlån är att det inte ställs några krav på säkerhet. Du kan låna pengar utan att banken tar pant i bostad, bil eller andra värdeföremål. Det innebär även att pengarna kan användas till precis det du själv vill.

Personer använder sina privatlån på många olika sätt. En del har behov att betala oförutsedda utgifter, andra behöver pengar för att de ska renovera. Du behöver inte berätta vad pengarna ska användas till när du ansöker om ett privatlån och således kan du använda pengarna till vad du vill.

De vanligaste anledningarna till att ansöka om privatlån är:

  • Renovering
  • Betala oförutsedda utgifter
  • Lösa befintliga lån

Din ansökan behandlas samma dag

Din ansökan skickas till hela 29 olika långivare och banker samtidigt. Alla behandlar din ansökan på samma sätt som om du hade skickat in en personlig ansökan till var och en. Efter att alla banker har skickat tillbaka sina låneerbjudanden så jämför vi dem och väljer ut det bästa erbjudandet. Om du accepterar ett låneerbjudande kommer pengarna att betalas ut inom ett par dagar.

Vi arbetar för att göra lån enklare för helt vanliga människor. Ansök via Axo Finans så löser vi resten. Vi hittar ett billigt lån åt dig, och sedan kan du använda pengarna till det du vill.

Det är helt gratis att använda våra tjänster och erbjudandet om lån är helt utan förpliktelser. Ansök idag för att se hur billigt du kan låna 200 000 kronor.

Kan jag sänka min månadskostnad?

Ja, om du har befintliga smålån och kreditkort som du betalar av på idag så har du en stor chans att sänka både räntan och månadskostnaden. Dessutom får du en bättre ekonomisk översikt då du bara får en faktura istället för flera från olika banker och långivare.

Detta kallas att lösa befintliga lån och att samla lån. Läs vidare för att lära dig mer.

Lösa befintliga lån

Många väljer att lösa befintliga lån då det i stort sett är en garanti för att spara pengar. Har du exempelvis gamla skulder på kreditkortet så kan du använda ett privatlån för att lösa skulden och flytta den till ett billigare lån. Om du får en lägre ränta på lånet kommer det kosta dig mindre och månadsbeloppet blir lägre.

Samla lån

Har du skulder hos flera olika banker och långivare så är det särskilt förmånligt att lösa hela skulden med ett samlingslån. Du kommer inte bara spara pengar på en lägre ränta, utan även få en översikt över din ekonomi. Du får bara ett förfallodatum varje månad att förhålla dig till, och dessutom färre avgifter, lägre ränta och en lägre månadskostnad.

Så här gör du:

  • Lägg ihop alla dina skulder från ditt kreditkort, dina smålån och liknande.
  • Ansök om ett privatlån som motsvarar summan på dina skulder. I ansökan kryssar du i att du ska lösa befintliga lån.
  • Kort därefter får du ett låneerbjudande.
  • Tackar du ja till låneerbjudandet är det banken som tar sig an jobbet att lösa dina gamla skulder. Det enda du behöver göra är att vänta på att få en ny faktura med posten.

Ansök om att låna 200 000 kr idag

Ansök om att låna 200 000 kronor idag så hör vi av oss kort därefter. Vi hjälper dig att hitta det billigaste lånet så att du kan använda din tid på viktigare saker.

Låna 200000 kr
OK
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu
OK