Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Låna 100000

Låna pengar till det du behöver. Vi skickar din ansökan till 29 olika långivare samtidigt och ger dig det bästa erbjudandet.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom.ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Money in hand

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Money in hand

Kunder fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

bluestep logo
brocc logo
collector logo
credento logo
euroloan logo
forex logo
frogtail logo
instabank logo
komplettse logo
konsumentkredit logo
laansparbank logo
lendify logo
moank logo
nordax logo
nordnet logo
coop logo
marginalen logo
balanzia logo
avida logo
friia logo
norwegian logo
nystart logo
remember logo
sevenday logo
wasa logo
tfbank logo
santander logo
thorn logo
resursbank logo
svea logo

Låna 100 000 kr utan säkerhet och få råd till det du behöver. Vi hjälper dig att hitta det billigaste lånet.

En ansökan går till flera banker samtidigt

Slösa inte din tid på att kontakta varje långivare var för sig. Via vår jämförelsetjänst behöver du bara fylla i en ansökan så löser vi resten. Vi samarbetar med några av Sveriges främsta banker och långivare och därmed kan du vara säker på att få ett av marknadens bästa låneerbjudande.

Ansök om att låna 100 000 kr idag så löser vi resten

Vi väljer ut det bästa erbjudandet när alla banker och långivare behandlat din ansökan. Det sker vanligtvis inom ett par timmar. Om du väljer att acceptera ett av erbjudandena så kommer lånet betalas ut till dig inom ett par dagar.

Låna 100 000 kronor

100 000 kronor är ett av de vanligaste beloppen som svenskar lånar. Det är vanligtvis vad det kostar att fixa huset, köpa en begagnad bil eller arrangera ett bröllop. Vad just du behöver 100 000 kr till är helt upp till dig.

Ett lån utan säkerhet kan nämligen användas till det du själv vill. Därför väljer många ett privatlån när de ska renovera, resa på semester eller göra ett stort inköp.

Att lånet är utan säkerhet innebär att du inte behöver tillhandahålla banken med någon garanti för att få låna pengar. Det måste man vanligtvis göra om man ska ta andra lån, som exempelvis ett billån. Då är det bilen som står som säkerhet för lånet, något som ger banken rättigheter över fordonet.

 • Lär dig mer om privatlån

  Ett privatlån är ett lån som långivarna kan ge dig utan att du behöver någon säkerhet. Det gör att lånet skiljer sig från exempelvis ett bolån där själva bostaden tas som säkerhet. Om du inte klarar av att betala tillbaka bolånet kan banken kräva att bostaden ska säljas. I värsta fall kan hela bostaden övertas av banken. Vid ett privatlån behöver du varken lämna bostad, egendom eller andra värdeföremål som säkerhet.

 • Lär dig mer om räntor

  Eftersom det inte ställs något krav på säkerhet, innebär det att banken tar en större risk när de erbjuder privatlån. Därför har ett privatlån högre ränta än ett bolån, men det är trots det billigare än att ta smålån eller att använda dyra kreditkort.

  Nominell ränta är den årliga räntan på ett lån. Den effektiva räntan är den nominella räntan på lånet plus alla avgifter och kostnader på lånet. Om du vill veta vad lånet faktiskt kommer att kosta så är det den effektiva räntan du ska titta på.

Skuld på 100 000?

Har du redan tagit ett privatlån eller kreditkortsskulder? Det är vanligt att personer med skulder väljer att samla skulden i ett och samma lån. Det är ett bra sätt att spara pengar i form av färre avgifter, lägre ränta och lägre månadskostnad.

Har du många lån innebär det att du har olika räntesatser med olika förfallodatum. Kreditkort och smålån har dessutom en högre ränta än ett genomsnittligt privatlån då de anses vara kortsiktiga lån. Om du endast betalar minimibeloppet varje månad kommer den höga räntan att stå dig dyrt i längden.

Om du väljer att lösa skulden och samla den i ett samlingslån kan du därför spara mycket pengar på att räntekostnaderna minskas. Dessutom får du färre avgifter när du endast har ett lån och bättre villkor.

Ansök om att låna 100 000 kronor idag

Ansök om att låna 100 000 kronor idag för att få din ansökan behandlad av 29 olika banker och långivare. Vi ser till att långivarna måste konkurrera om att få dig som kund och inte tvärtom. På så sätt får du ett bra lån med en låg ränta som du blir nöjd med.

Alla ansökningar är kostnadsfria och helt utan förpliktelser. Erbjudandet du får är giltigt i 30 dagar och således har du gott om tid på dig att avgöra om lånet är bra eller ej.

Låna 100000 kr
OK
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu
OK