Låneansökan till flera banker och långivare samtidigt


Vi väljer ut det bästa erbjudandet när alla våra banker och långivare som vi samarbetar med har värderat din ansökan. Det sker vanligtvis inom ett par få timmar. Om du väljer att acceptera ett av bankerna eller långivarnas bud kommer lånet betalas ut inom några dagar.

Privatlån på 100 000

100 000 kr är en av de vanligaste summorna som svenska folket lånar. Vanligtvis kanske det kostar runt den summan att fixa till huset, köpa den där begagnade bilen eller vad nu pengarna ska användas till.

Skulder på 100 000 kr?

Det är även mycket vanligt att personer som har existerande skulder i form av kreditkort och smålån väljer att samla dessa under ett och samma lån. Det är ett garanterat sätt att spara in pengar på i form av lägre ränta och en lägre månadskostnad.

Banker och långivare som behandlar din ansökan


Brocc logo
Credento logo
Euroloan logo
Frogtail logo
Komplett Bank SE logo
Konsumentkredit logo
Lån&Spar Bank logo
Moank logo
Nordax Bank logo
Nordnet logo
Marginalen Bank logo
Avida logo
Bank Norwegian logo
Re:member logo
Wasa Kredit logo
TF Bank logo
Santander Consumer Bank logo
Thorn PrivatFinans logo
Resurs Bank logo
Svea logo

Axo Finans är en låneförmedlare som samarbetar med flera banker och finansinstitut. Vår uppgift är att hjälpa dig som kund att fylla i och skicka din låneansökan till många långivare. Det här är viktigt eftersom räntan varierar från långivare till långivare. Så snart alla våra samarbetande banker och långivare bedömt din låneansökan kommer vi kontakta dig och presentera det bästa erbjudandet.

Räntan som erbjuds är individuell och presenteras tillsammans med låneerbjudandet. Eftersom räntan kan variera är det viktigt att låta alla långivare färdigbehandla ansökan innan vi presenterar ett erbjudande.

Som låneförmedlare kan vi endast få ersättning från banker och långivare vi samarbetar med. Dessutom har långivarna ingen anledning att ge en högre ränta via vår tjänst. Det är därför viktigt för oss att vi alltid samarbetar med de bästa bankerna och långivarna på marknaden. På det sättet sparar våra kunder både tid och pengar.

Ta kontakt med oss idag eller skicka in en låneansökan så ska vi hjälpa dig att hitta det bästa erbjudandet från våra partners.