Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Vi förmedlar ditt lån

Vi hjälper dig att förmedla din ansökan om lån till flera banker och långivare samtidigt. Det innebär att du redan samma dag får svar från samtliga våra samarbetspartners. Nu kan du låna upp till 600 000 kr på en gång.

  • Din ansökan är inte bindande
  • Få besked om ditt lån idag
  • Hög poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

TrustScore 9.3|1057 omdömen

Banker och långivare som vi förmedlar din låneansökan till

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Hur arbetar ni som låneförmedlare?

Vår låneförmedling innebär att din ansökan om lån skickas till flera banker och långivare samtidigt. Vi lånar inte ut några pengar själva utan det gör bankerna och långivarna, men vi hjälper dig med att förhandla fram den lägsta räntan som du kan få utifrån dina behov. Våra handläggare jobbar med personlig kontakt och utifrån dina behov väljer ni tillsammans det erbjudande som passar dig bäst. Du får oftast svar redan samma dag, om lånet blir beviljat kan du få pengarna utbetalda inom ett par dagar.

Vad menas med UC och varför är det bra att bara ta en?

Bankerna och långivarna kräver att det görs en kreditupplysning på den som ansöker om lån, det materialet ligger till grund för om de ska godkänna ansökan eller ej. Det många inte vet om är att många kreditupplysningar hos UC(Upplysningscentralen) påverkar din kreditvärdighet negativt. Därför är det en fördel att ansöka via oss då vi bara tar en kreditupplysning via UC men förmedlar din ansökan till flera samtidigt.

Binder jag mig till någonting eller kostar en ansökan vi er pengar?

Vår tjänst är helt kostnadsfri och ej bindande, du kan på ett tryggt och seriöst sätt ansöka om lån hos flera banker och långivare samtidigt och på så sätt hitta den lägsta räntan för dig. Du väljer själv om du vill acceptera budet du har fått eller ej. Eftersom vi är noggrant kontrollerade av Finansinspektionen kan du vara trygg med att vi följer både lagar och regler som gäller för låneförmedling.

TrustScore 9.3|1057 omdömen
Låneförmedlare
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu