Privatlån för dig som vill låna pengar utan inkomst


När du lånar med medlåntagare räknas villkoren för privatlånet på er gemensamma månadsinkomst. Via Axo Finans kan ni ansöka om privatlån på upp till 600 000 kronor, utan krav på säkerhet för lånet.

När du ansöker om lån kommer långivaren att bedöma din kreditvärdighet, alltså dina möjligheter att betala tillbaka lånet. För varje låneansökan du gör tas en kreditupplysning på dig, där det syns om du har betalningsanmärkningar eller skulder. Upplysningen visar också hur din inkomst ser ut i förhållande till dina utgifter. Långivaren behöver den här informationen för att kunna bedöma din betalningsförmåga. Om du har sparat pengar så kan det öka din kreditvärdighet, men dina löpande inkomster är ändå en av de viktigaste faktorerna för långivaren.

Via Axo Finans kan du ansöka om privatlån tillsammans med en medlåntagare, och därmed öka chansen att beviljas lån. Långivarna har lite olika krav på medlåntagare, men oftast behöver du inte ens bo tillsammans med din medlåntagare. Ju bättre ekonomi medlåntagaren har, desto bättre. Glöm inte att medlåntagaren också måste underteckna villkoren för lånet. Det vanligaste är ändå att en närstående blir medlåntagare. Det kan vara en förälder, en sambo eller make, bror eller syster.

Om du ska låna pengar utan inkomst, så behöver du först ha en plan för hur du ska betala tillbaka lånet. Det är inte gratis att låna pengar, du kommer att behöva betala både ränta och avgifter under en lång tid. Det är riskfyllt att låna pengar utan inkomst, så tänk efter både en och två gånger innan du tar på dig en skuld.

Ifall du har bestämt dig för att låna pengar och söker ett lån utan krav på säkerhet är privatlån ett bra alternativ. När du tar ett privatlån så behöver du inte ha någon pant i form av tillgångar eller egendom. Långivare kan inte heller ställa krav på vad du får låna pengar till. Du kan alltså använda pengarna till det du själv vill. När du ansöker om lån måste långivare däremot ställa frågor som säkerställer att syftet med att låna pengar inte är terroristfinansiering eller penningtvätt.

Ett privatlån betalar du tillbaka varje månad i form av amortering plus ränta. Amortering är den summa du betalar tillbaka på själva lånet. Räntan är en procentsats på lånet som långivare tar ut som avgift för att du får låna pengar. Ofta behöver du också betala olika avgifter, såsom uppläggningsavgift och aviavgifter. Dessa kan variera från långivare till långivare.

Låna utan inkomst via Axo Finans

Det lönar sig att jämföra olika banker och långivare eftersom de har olika villkor för sina privatlån. Om du söker ett bra privatlån, men varken har tid eller lust att jämföra långivare, kan du låta en låneförmedlare göra jobbet åt dig. På Axo Finans jämför vi långivarnas olika erbjudanden till dig, för att hitta den bästa lösningen utifrån dina önskemål och din ekonomiska situation.

Via vår webbplats kan du enkelt skicka in din ansökan. Det tar bara några minuter att fylla i den. Vi skickar din ansökan vidare till de banker och långivare som vi samarbetar med, och får oftast svar av dem samma dag. När vi har jämfört deras låneerbjudanden kontaktar vi dig för att berätta vilket privatlån som vi bedömer är det bästa alternativet för dig. Det kostar inget att ansöka, och du binder dig inte heller till någonting. Erbjudandet om lån gäller i 30 dagar och om du väljer att tacka ja till det har du vanligtvis pengarna på ditt konto inom ett par dagar.

Det är alltså inte vi på Axo Finans som beviljar och betalar ut lånet, därmed kan vi inte heller påverka de lånevillkor som du erbjuds. Det kan hända att du inte får just det belopp, den ränta eller den återbetalningstid som du har önskat. Vårt mål är ändå att hitta ett lån som sätter dig i en bättre ekonomisk situation än den du befinner dig i just nu.

Många ansökningar med en kreditupplysning

När du ansöker om lån utan säkerhet tar långivaren en kreditupplysning på dig för att kolla dina möjligheter att betala tillbaka lånet. En kreditupplysning kallas ofta en UC, eftersom de flesta större långivare i Sverige tar den hos företaget Upplysningscentralen AB (UC).

För varje låneansökan du gör tas en kreditupplysning, och ju fler sådana du gör i ditt namn, desto sämre lånevillkor kommer du tyvärr att få. En stor fördel med att ansöka om privatlån via Axo Finans är att bara en UC tas på dig, eftersom vi skickar din ansökan till många olika långivare samtidigt. Det betyder att du med en enda ansökan kan få många olika låneerbjudanden, utan att behöva oroa dig för sämre lånevillkor i framtiden.

Privatlån via Axo Finans

  • Kan jag ansöka? Du som fyllt 18 år och har en månadsinkomst på minst 8 400 kronor kan ansöka om privatlån via Axo Finans.
  • Hur mycket kan jag låna? Via oss kan du ansöka om lån på 5 000-600 000 kronor utan krav på säkerhet för lånet.
  • Hur snabbt får jag pengarna? Snabbast går det om du godkänner låneavtalet med BankID, då har du pengarna på kontot inom ett par dagar.
  • Hur länge får jag låna pengarna? Du kan ansöka om att betala tillbaka lånet på 1-20 år. Du kan när som helst betala av mer på lånet, eller betala hela lånesumman i förtid.
  • Vågar jag låna via nätet? Du kan tryggt låna pengar via oss. Finansinspektionen har godkänt Axo Finans som låneförmedlare och vi samarbetar endast med godkända långivare.

Banker och långivare som behandlar din ansökan


Brocc logo
Credento logo
Euroloan logo
Frogtail logo
Komplett Bank SE logo
Konsumentkredit logo
Lån&Spar Bank logo
Moank logo
Nordax Bank logo
Nordnet logo
Marginalen Bank logo
Avida logo
Bank Norwegian logo
Re:member logo
Wasa Kredit logo
TF Bank logo
Santander Consumer Bank logo
Thorn PrivatFinans logo
Resurs Bank logo
Svea logo

Axo Finans är en låneförmedlare som samarbetar med flera banker och finansinstitut. Vår uppgift är att hjälpa dig som kund att fylla i och skicka din låneansökan till många långivare. Det här är viktigt eftersom räntan varierar från långivare till långivare. Så snart alla våra samarbetande banker och långivare bedömt din låneansökan kommer vi kontakta dig och presentera det bästa erbjudandet.

Räntan som erbjuds är individuell och presenteras tillsammans med låneerbjudandet. Eftersom räntan kan variera är det viktigt att låta alla långivare färdigbehandla ansökan innan vi presenterar ett erbjudande.

Som låneförmedlare kan vi endast få ersättning från banker och långivare vi samarbetar med. Dessutom har långivarna ingen anledning att ge en högre ränta via vår tjänst. Det är därför viktigt för oss att vi alltid samarbetar med de bästa bankerna och långivarna på marknaden. På det sättet sparar våra kunder både tid och pengar.

Ta kontakt med oss idag eller skicka in en låneansökan så ska vi hjälpa dig att hitta det bästa erbjudandet från våra partners.