Låna från 10 000 till 600 000 kronor hos Axo Finans


Vi hittar rätta lånet för dig som bor i Stockholm med omnejd. Låt bankerna och långivarna vi samarbetar med konkurrera om dig som kund och ta det bästa erbjudandet som presenteras. Ansökan tar någon minut, kostar inget och du får svar inom några timmar. Våra lånehandläggare är effektiva och ger dig bästa möjliga service – och ser framförallt till att du sparar pengar.

Har du kreditkort, smålån och krediter kan du spara tusenlappar om du samlar allt i ett lån utan säkerhet – du sänker dina räntekostnader och avgifter genom att göra dig av med flera dyra lån och krediter. Det blir dessutom enklare att betala av ett lån istället för att hålla reda på alla små betalningar i slutet av varje månad.

Vill du betala in extra på ditt Privatlån eller lösa hela lånet kan du göra det när som helst – utan kostnader.

Ansök om lån utan säkerhet nu och få det bästa erbjudandet i Stockholmsområdet.

Banker och långivare som behandlar din ansökan


Brocc logo
Credento logo
Euroloan logo
Frogtail logo
Komplett Bank SE logo
Konsumentkredit logo
Lån&Spar Bank logo
Moank logo
Nordax Bank logo
Nordnet logo
Marginalen Bank logo
Avida logo
Bank Norwegian logo
Re:member logo
Wasa Kredit logo
TF Bank logo
Santander Consumer Bank logo
Thorn PrivatFinans logo
Resurs Bank logo
Svea logo

Axo Finans är en låneförmedlare som samarbetar med flera banker och finansinstitut. Vår uppgift är att hjälpa dig som kund att fylla i och skicka din låneansökan till många långivare. Det här är viktigt eftersom räntan varierar från långivare till långivare. Så snart alla våra samarbetande banker och långivare bedömt din låneansökan kommer vi kontakta dig och presentera det bästa erbjudandet.

Räntan som erbjuds är individuell och presenteras tillsammans med låneerbjudandet. Eftersom räntan kan variera är det viktigt att låta alla långivare färdigbehandla ansökan innan vi presenterar ett erbjudande.

Som låneförmedlare kan vi endast få ersättning från banker och långivare vi samarbetar med. Dessutom har långivarna ingen anledning att ge en högre ränta via vår tjänst. Det är därför viktigt för oss att vi alltid samarbetar med de bästa bankerna och långivarna på marknaden. På det sättet sparar våra kunder både tid och pengar.

Ta kontakt med oss idag eller skicka in en låneansökan så ska vi hjälpa dig att hitta det bästa erbjudandet från våra partners.