Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Låna pengar snabbt

Lägg inte tid på att jämföra alla långivare och erbjudanden på marknaden. Låt Axo Finans göra jobbet så att du kan låna pengar snabbt.

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom.ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Money in hand

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Money in hand

Kunder fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

bluestep logo
brocc logo
collector logo
credento logo
euroloan logo
forex logo
frogtail logo
instabank logo
komplettse logo
konsumentkredit logo
laansparbank logo
lendify logo
moank logo
nordax logo
nordnet logo
coop logo
marginalen logo
balanzia logo
avida logo
friia logo
norwegian logo
nystart logo
remember logo
sevenday logo
wasa logo
tfbank logo
santander logo
thorn logo
resursbank logo
svea logo

Har du hamnat i en situation där du behöver låna pengar snabbt? Kreditkortet är en lockande lösning, som tyvärr kan bli dyr ifall du inte kan betala tillbaka tillräckligt snabbt. Privatlån är ett bättre alternativ om du behöver längre återbetalningstid. Ansök via Axo Finans i dag, vi förmedlar privatlån till många svenskar. Beviljas du lån har du vanligtvis pengarna på kontot inom ett par dagar.

För oss på Axo Finans är det viktigt att du ska kunna låna pengar enkelt. Och inte nog med det, du ska också ha möjlighet att få lån snabbt. Via vår webbplats kan du ansöka du om lån på bara några minuter. Vi sänder din ansökan vidare till våra samarbetspartners och kontaktar dig så fort vi har hittat deras bästa låneerbjudande för dig. Oftast hör vi av oss samma dag du ansöker. Väljer du att tacka ja till lånet har du vanligtvis pengarna på kontot inom 1-5 dagar.

Låna pengar enkelt via webben

En kvinna använder sin mobil för att låna pengar snabbt.

I låneansökan väljer du först hur mycket du vill låna och fortsätter sedan till formuläret. Meddela om du vill lösa befintliga lån, alltså om du vill samla dina tidigare lån i ett nytt lån för att sänka dina lånekostnader. Välj också önskad återbetalningstid, alltså hur många år du vill ha på dig att betala tillbaka lånesumman. Vi behöver också dina kontaktuppgifter och ett kryss i rutan där du godkänner att Axo Finans får behandla dina personuppgifter.

När du tar ett privatlån, alltså ett lån utan krav på säkerhet, så behöver du inte ha någon pant i form av tillgångar eller egendom. Banker och långivare som beviljar privatlån tar en risk, eftersom de inte ställer krav på säkerhet. Ifall låntagaren inte klarar av att betala tillbaka lånet har långivaren sämre möjligheter att få tillbaka sina pengar. Därför är räntan på ett lån utan säkerhet högre än räntan på ett bolån. Långivare som beviljar privatlån ställer inga krav på vad du får låna pengar till. Du kan alltså ta lån snabbt och använda pengarna till vad du vill. Långivarna måste däremot ställa frågor som säkerställer att syftet med att låna pengar inte är terrorfinansiering eller penningtvätt.

Lån snabbt - det räcker med en kreditupplysning

Vi uppmanar dig att tänka efter noggrant innan du bestämmer dig för att ta ett lån. Tänk igenom dina alternativ innan du bestämmer dig. När du väl bestämt dig är det klokt att jämföra flera långivare via oss, då är du säkrare på att du får ett lån till bra villkor.

Räntan på ett privatlån är individuell och bestäms utifrån en helhetsbedömning av din låneansökan.För att kunna bedöma din betalningsförmåga vill långivarna bland annat veta hur mycket du tjänar varje månad. Om du arbetar som egen företagare och inte har en fast månadsinkomst så går det bra att räkna ut din genomsnittliga månadsinkomst före skatt och fylla i den summan i din ansökan om lån. Långivarna ser gärna att ditt företag ska ha varit verksamt i minst ett år. Det kan också hända att långivarna vill ha en balans- och resultaträkning som bilaga till din ansökan. Om du inte själv har en tillräckligt stor inkomst, kan du fortfarande låna pengar enkelt genom att ansöka tillsammans med en medlåntagare.

När du ansöker om lån tar långivaren en kreditupplysning på dig för att kolla dina möjligheter att betala tillbaka lånet. En kreditupplysning kallas ofta en UC, eftersom de flesta större långivare i Sverige tar den hos företaget Upplysningscentralen AB (UC). För varje låneansökan du gör tas en kreditupplysning, och ju fler sådana du gör i ditt namn, desto sämre lånevillkor kommer du tyvärr att få.

En stor fördel med att ansöka om privatlån via Axo Finans är att bara en UC tas på dig, eftersom vi skickar din ansökan till många olika långivare samtidigt. Det betyder att du med en enda ansökan kan få många olika låneerbjudanden, utan att behöva oroa dig för sämre lånevillkor i framtiden.

Låna pengar snabbt - via Axo Finans

Två personer kramas och är glada.

När vi har fått din ansökan sänder vi den direkt vidare till alla de banker och långivare som vi samarbetar med. Oftast svarar de samma dag, och svaret innehåller ett erbjudande till dig. Vi kontaktar dig för att berätta om det låneerbjudande som vi bedömer att är det bästa med tanke på dina önskemål och din ekonomiska situation.

Men ta det lugnt. Erbjudandet gäller i 30 dagar, så fundera på saken i lugn och ro. Det kostar inget att ansöka via Axo Finans, och du binder dig inte heller till någonting. Det är fritt fram att tacka nej till vårt erbjudande, om du så vill.

Axo Finans är en låneförmedlare, det är alltså inte vi som beviljar lån. Det betyder att vi inte heller kan påverka villkoren för de lån du erbjuds. Det kan hända att du inte får just det belopp, den ränta eller den återbetalningstid som du har önskat. Vårt mål är ändå att hitta ett lån som sätter dig i en bättre ekonomisk situation än den du befinner dig i just nu.

Om du väljer att tacka ja till låneerbjudandet så meddelar vi detta till långivaren. Långivaren skickar oftast en länk till dig där du kan logga in och underteckna låneavtalet. Du behöver också ange vilken din bank är och ditt clearing- och kontonummer dit pengarna ska skickas. Processen går allra snabbast om du väljer elektronisk signering med BankID. När avtalet är undertecknat har du vanligtvis pengarna på ditt konto inom ett par dagar.

Privatlån via Axo Finans

  • Kan jag ansöka? Du som fyllt 18 år och har en månadsinkomst på minst 8 400 kronor kan ansöka om privatlån via Axo Finans.
  • Hur mycket kan jag låna? Via oss kan du ansöka om lån på 5 000-600 000 kronor utan krav på säkerhet för lånet.
  • Hur snabbt får jag pengarna? Snabbast går det om du godkänner låneavtalet med BankID, då har du pengarna på kontot inom ett par dagar.
  • Hur länge får jag låna pengarna? Du kan ansöka om att betala tillbaka lånet på 1-20 år. Du kan när som helst betala av mer på lånet, eller betala hela lånesumman i förtid.
  • Vågar jag låna via nätet? Du kan tryggt låna pengar via oss. Finansinspektionen har godkänt Axo Finans som låneförmedlare och vi samarbetar endast med godkända långivare.
Låna pengar enkelt
OK
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu
OK