Så kan du låna pengar snabbt


Har du hamnat i en situation där du behöver låna pengar snabbt? Kreditkortet är en lockande lösning, som tyvärr kan bli dyr ifall du inte kan betala tillbaka tillräckligt snabbt. Privatlån är ett bättre alternativ om du behöver längre återbetalningstid. Ansök via Axo Finans i dag, vi förmedlar privatlån till många svenskar. Beviljas du lån har du vanligtvis pengarna på kontot inom ett par dagar.

För oss på Axo Finans är det viktigt att du ska kunna låna pengar enkelt. Och inte nog med det, du ska också ha möjlighet att låna pengar snabbt. Via vår webbplats kan du ansöka du om lån på bara några minuter. Vi sänder din ansökan vidare till våra samarbetspartners och kontaktar dig så fort vi har hittat deras bästa låneerbjudande för dig. Oftast hör vi av oss samma dag du ansöker.

Väljer du att tacka ja till lånet har du vanligtvis pengarna på kontot inom 1-2 dagar.

Låna pengar snabbt - via Axo Finans

I låneansökan väljer du först hur mycket du vill låna och fortsätter sedan till formuläret. Meddela om du vill lösa befintliga lån, alltså om du vill samla dina tidigare lån i ett nytt lån för att sänka dina lånekostnader. Välj också önskad återbetalningstid, alltså hur många år du vill ha på dig att betala tillbaka lånesumman. Vi behöver också dina kontaktuppgifter och ett kryss i rutan där du godkänner att Axo Finans får behandla dina personuppgifter.

Vi erbjuder lån utan säkerhet

När du tar ett privatlån, alltså ett lån utan krav på säkerhet, så behöver du inte ha någon pant i form av tillgångar eller egendom. Banker och långivare som beviljar privatlån tar en risk, eftersom de inte ställer krav på säkerhet. Ifall låntagaren inte klarar av att betala tillbaka lånet har långivaren sämre möjligheter att få tillbaka sina pengar. Därför är räntan på ett lån utan säkerhet högre än räntan på ett bolån.

Långivare som beviljar privatlån ställer inga krav på vad du får låna pengar till. Du kan alltså ta lån snabbt och använda pengarna till vad du vill. Långivarna måste däremot ställa frågor som säkerställer att syftet med att låna pengar inte är terrorfinansiering eller penningtvätt.

Så beräknas räntan

En kvinna använder sin mobil för att låna pengar snabbt.

Vi uppmanar dig att tänka efter noggrant innan du bestämmer dig för att ta ett lån. Tänk igenom dina alternativ innan du bestämmer dig. När du väl bestämt dig är det klokt att jämföra flera långivare via oss, då är du säkrare på att du får ett lån till bra villkor.

Individuell ränta

Räntan på ett privatlån är individuell och bestäms utifrån en helhetsbedömning av din låneansökan. För att kunna bedöma din betalningsförmåga vill långivarna bland annat veta hur mycket du tjänar varje månad.

Om du arbetar som egen företagare och inte har en fast månadsinkomst så går det bra att räkna ut din genomsnittliga månadsinkomst före skatt och fylla i den summan i din ansökan om lån. Långivarna ser gärna att ditt företag ska ha varit verksamt i minst ett år. Det kan också hända att långivarna vill ha en balans- och resultaträkning som bilaga till din ansökan.

Ansök med en medlånetagare

Om du inte själv har en tillräckligt stor inkomst, kan du fortfarande låna pengar enkelt genom att ansöka tillsammans med en medlåntagare, också kallat medsökande.

Kreditupplysning og UC

När du ansöker om lån tar långivaren en kreditupplysning på dig för att kolla dina möjligheter att betala tillbaka lånet. En kreditupplysning kallas ofta en UC, eftersom de flesta större långivare i Sverige tar den hos företaget Upplysningscentralen AB (UC). För varje låneansökan du gör tas en kreditupplysning, och ju fler sådana du gör i ditt namn, desto sämre lånevillkor kommer du tyvärr att få.

En stor fördel med att ansöka om privatlån via Axo Finans är att bara en kreditupplysning hos UC tas på dig, eftersom vi skickar din ansökan till många olika långivare samtidigt. Det betyder att du med en enda ansökan kan få många olika låneerbjudanden, utan att behöva oroa dig för sämre lånevillkor i framtiden.

Ekonomisk flexibilitet när du behöver att låna pengar snabbt

Behovet av ekonomisk flexibilitet uppstår ofta med kort varsel, och därför kan det finnas behov av att låna pengar snabbt. Om du till exempel är mitt i ett projekt, kan det tänkas att du behöver finansiering för att projektet inte ska behöva pausas. Detta sker vanligtvis vid exempelvis renovering.

Andra väljer att ta ett privatlån när de ska köpa något, men inte har tid att spara pengar till det och därför behöver låna pengar snabbt. De vanligaste orsakerna till att ansöka om privatlån hos Axo Finans är:

  • Renovering
  • Oväntade utgifter
  • Samla lån och gamla skulder

Det finns många bra anledningar till att ta ett privatlån, och så länge du har kontroll över din ekonomi så behöver det inte kännas otryggt att låna pengar. Tvärtom, kan det ge dig den ekonomiska flexibiliteten du behöver precis när du behöver det, så att du slipper bekymra dig.

Vad gör du till exempel om din frys går sönder mitt i sommaren, precis när du fyllt den med all god grillmat? Eller om din PC går sönder precis före din examen? Vid sådana tillfällen behöver man låna pengar snabbt. Ansök om lån via Axo Finans och få det bästa lånet bland 31 banker och långivare.

Lös dina smålån och krediter

Två personer kramas och är glada.

En av de vanligaste anledningarna till att personer ansöker om privatlån, är för att de vill lösa gamla lån. Har du tidigare tagit SMS-lån, snabblån eller dyra krediter? Då har du säkert höga månadskostnader och utgifter. Det snabbaste sättet att sänka dina månadskostnader på, är att lösa dyra smålån i ett och samma lån.

Med ett samlingslån får du en mycket bättre översikt över ekonomin och du kan få en mycket lägre ränta än du hade tidigare.

Bara en ränta och en avgift

Att lösa eller samla lån innebär att man tar ett nytt lån för att lösa de gamla skulderna och därefter har man bara ett lån med en ränta att förhålla sig till. Om du är ute efter att sänka dina månatliga kostnader, så måste du se till att du får en lägre ränta än den du hade på de gamla lånen.

Bättre kontroll över ekonomin

Genom att samla gamla snabblån och krediter, kan du sänka dina månadsutgifter och få bättre kontroll över ekonomin. Det kommer göra dig mer avslappnad och glad i sinnet, så du kan få ett bättre liv som du dessutom själv har kontrollen över. Det kommer även göra det möjligt att bli av med skulden snabbare.

Låna pengar snabbt idag

Om du behöver låna snabbt bör du ansöka via en låneförmedlare. När vi har fått din ansökan sänder vi den direkt vidare till alla de banker och långivare som vi samarbetar med. Oftast svarar de samma dag, och svaret innehåller ett erbjudande till dig. Vi kontaktar dig för att berätta om det låneerbjudande som vi bedömer att är det bästa med tanke på dina önskemål och din ekonomiska situation.

Men ta det lugnt. Erbjudandet gäller i 30 dagar, så fundera på saken i lugn och ro. Det kostar inget att ansöka via Axo Finans, och du binder dig inte heller till någonting. Det är fritt fram att tacka nej till vårt erbjudande, om du så vill.

Låna pengar snabbt - frågor och svar


Du som fyllt 18 år och har en månadsinkomst på minst 8 400 kronor kan ansöka om privatlån via Axo Finans.

Via oss kan du ansöka om lån på 5 000-600 000 kronor utan krav på säkerhet för lånet.

Snabbast går det om du godkänner låneavtalet med BankID, då har du pengarna på kontot inom ett par dagar.

Du kan ansöka om att betala tillbaka lånet på 1-20 år. Du kan när som helst betala av mer på lånet, eller betala hela lånesumman i förtid.

Det är ett lån utan säkerhet där du själv bestämmer vad pengarna ska användas till. Ett privatlån betalar du tillbaka varje månad i form av amortering plus ränta. Amortering är den summa du betalar tillbaka på själva lånet. Räntan är en procentsats på lånet som banken eller långivaren tar ut som avgift för att de tillhandahåller dig lånet.

Hos Axo Finans kan du låna pengar snabbt från 5 000 till 600 000 kronor med återbetalningstid på 1-20 år. Ansök direkt genom att fylla i vår låneansökan och få svar inom 4 timmar på vardagar.

Eftersom det är långivarna som bestämmer räntan individuellt för varje person som ansöker om lån, kan vi inte säga vad räntan på lånet blir förrän en ansökan har blivit behandlad. Långivarna vi samarbetar med erbjuder en nominell ränta från 2,95 %.

Den nominella räntan är lånets grundränta och den bestäms av varje enskild bank. Den effektiva räntan är den nominella räntan plus alla avgifter som är knutna till lånet. För att hitta den lägsta räntan på ett lån är det den effektiva räntan du bör jämföra.

Kreditvärdighet är ett mått på en persons betalningsförmåga. Har du hög kreditvärdighet innebär det att du får låna pengar till lägre ränta och har du en låg kreditvärdighet får du betala en högre ränta på lånet.

En låneförmedlare förmedlar lån mellan långivaren och kunden. De betalar således inte ut pengarna själva, utan jämför lån så att kunden ska hitta det bästa lånet bland flera banker och långivare. Att jämföra lån är viktigt för att hitta det lån som passar dig bäst.

Med ett lån utan säkerhet kan du när som helst betala tillbaka hela skulden eller extra på lånet, utan extra kostnader.

Du kan antingen fylla i låneansökan här på hemsidan eller ringa till vår kundtjänst på 0771-32 34 00. Att ansöka tar bara några minuter och inom ett dygn ringer en lånehandläggare upp dig för att presentera det bästa erbjudandet.

Du kan tryggt låna pengar via oss. Finansinspektionen har godkänt Axo Finans som låneförmedlare och vi samarbetar endast med godkända långivare.

Banker och långivare som behandlar din ansökan


Brocc logo
Credento logo
Euroloan logo
Frogtail logo
Komplett Bank SE logo
Konsumentkredit logo
Lån&Spar Bank logo
Moank logo
Nordax Bank logo
Nordnet logo
Marginalen Bank logo
Avida logo
Bank Norwegian logo
Re:member logo
Wasa Kredit logo
TF Bank logo
Santander Consumer Bank logo
Thorn PrivatFinans logo
Resurs Bank logo
Svea logo

Axo Finans är en låneförmedlare som samarbetar med flera banker och finansinstitut. Vår uppgift är att hjälpa dig som kund att fylla i och skicka din låneansökan till många långivare. Det här är viktigt eftersom räntan varierar från långivare till långivare. Så snart alla våra samarbetande banker och långivare bedömt din låneansökan kommer vi kontakta dig och presentera det bästa erbjudandet.

Räntan som erbjuds är individuell och presenteras tillsammans med låneerbjudandet. Eftersom räntan kan variera är det viktigt att låta alla långivare färdigbehandla ansökan innan vi presenterar ett erbjudande.

Som låneförmedlare kan vi endast få ersättning från banker och långivare vi samarbetar med. Dessutom har långivarna ingen anledning att ge en högre ränta via vår tjänst. Det är därför viktigt för oss att vi alltid samarbetar med de bästa bankerna och långivarna på marknaden. På det sättet sparar våra kunder både tid och pengar.

Ta kontakt med oss idag eller skicka in en låneansökan så ska vi hjälpa dig att hitta det bästa erbjudandet från våra partners.