Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Låna pengar snabbt

Lägg inte tid på att jämföra banker och långivare själv. Låt oss göra jobbet så att du kan låna pengar snabbt till bra villkor.

 • Din ansökan är inte bindande
 • Få besked om ditt lån idag
 • Hög poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

TrustScore 9.3|1057 omdömen

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Så kan du låna pengar snabbt

Vi gör ansökningsprocessen enkel för dig. Hos Axo Finans använder vi oss av BankID, vilket förenklar ansökningsprocessen både för dig som kund och för institutionerna som ska behandla din ansökan. På så sätt kan du låna pengar snabbt. Allt du behöver göra är att fylla i ansökningsformuläret hur mycket du behöver låna, och hur lång avbetalningstid du vill ha. Du kan få en avbetalningstid på upp till 15 år. För att du ska få din ansökan beviljad via Axo Finans, måste du uppfylla följande villkor:

 • Du måste vara över 20 år gammal
 • Du måste ha en lägsta inkomst på minst 10 000 kronor i månaden
 • Du måste vara fast anställd, vara vikarie, äga eget företag eller vara pensionär
 • <<<<<<< HEAD
  • Du måste vara över 20 år gammal   
  • Du måste ha en lägsta inkomst på minst 10 000 kronor i månaden  
  • Du måste vara fast anställd, vara vikarie, äga eget företag eller vara pensionär   

  Du kan skicka in en ansökan även om du inte uppfyller alla villkor, men det är stor risk att den avslås. Detta får du vanligtvis ett snabbt besked om. Om du väljer att ansöka om lån tillsammans med en medlåntagare, så ökar chanserna att din ansökan beviljas. 

  =======

  Om du väljer att ansöka om lån tillsammans med en medlåntagare, så ökar chanserna att din ansökan beviljas.

  >>>>>>> f224a49... updates articles

  Vad händer därpå?

  Låna pengar

  Efter att du skickat in din ansökan om lån via Axo Finans, skickar vi din ansökan vidare till flera banker och långivare samtidigt. Trots att vi skickar din ansökan till flera långivare, så tar vi bara en kreditupplysning hos UC. På så sätt slipper du bekymra dig över din kreditvärdighet. Vårt mål är att göra ansökningsprocessen enkel för dig så att du kan hitta det bästa låneerbjudandet och låna pengar snabbt när du behöver det. Det är upp till dig att avgöra om du vill acceptera erbjudandet eller inte.

  Om du behöver hjälp med att ansöka om lån, är du välkommen att kontakta vår kundservice. Alla våra kundservicemedarbetare kan svara på alla dina frågor och funderingar om lån. Du kan antingen ringa, maila eller chatta med oss. Kontakta oss redan nu och få svar på det du undrar över, så du kan låna pengar snabbt och säkert.

  Vi hjälper dig att hitta det bästa privatlånet

  När du ansöker om privatlån innebär det att du inte behöver tillhandahålla långivaren med någon form av säkerhet eller garanti. Det är det som skiljer ett privatlån från till exempel ett bolån, där du sätter bostaden som säkerhet i det fall du inte klarar av att betala tillbaka lånet.

  För långivaren innebär ett privatlån en större risk att inte få tillbaka pengarna och därför kräver utlånaren en högre riskpremie på lånet. Detta är anledningen till att det är dyrare att ta ett privatlån än ett bolån. I gengäld är ett privatlån billigare än att ta ett SMS-lån, snabblån eller dyra krediter.

  Läs mer: Låna pengar enkelt

  Lånet betalas snabbt ut

  Om du behöver låna pengar snabbt, kan det vara smart att använda en låneförmedlare. Hos Axo Finans garanteras du en snabb, säker och effektiv lånprocess då vi låter de som ansöker signera sin låneansökan och sina lånedokument via BankID. Detta är ett säkert och enkelt sätt att bekräfta sin identitet på. Om du inte har möjlighet att använda BankID så kan du skicka dokumenten via post istället, men då kommer det ta längre tid att låna pengar. Vi rekommenderar därför användning av BankID om du har behov av att låna pengar snabbt. Efter du accepterat låneerbjudandet, kommer pengarna finnas tillgängliga på ditt konto inom ett par dagar.

  Ekonomisk flexibilitet när du behöver det

  Axo

  Behovet av ekonomisk flexibilitet uppstår ofta med kort varsel, och därför kan det finnas behov av att låna pengar snabbt. Om du till exempel är mitt i ett projekt, kan det tänkas att du behöver finansiering för att projektet inte ska behöva pausas. Detta sker vanligtvis vid exempelvis renovering. Andra väljer att ta ett privatlån när de ska köpa något, men inte har tid att spara pengar till det och därför behöver låna pengar snabbt. De vanligaste orsakerna till att ansöka om privatlån hos Axo Finans är:

 • Renovering
 • Oväntade utgifter
 • Samla lån och gamla skulder
 • Det finns många bra anledningar till att ta ett privatlån, och så länge du har kontroll över din ekonomi så behöver det inte kännas otryggt att låna pengar. Tvärtom, kan det ge dig den ekonomiska flexibiliteten du behöver precis när du behöver det, så att du slipper bekymra dig. Vad gör du till exempel om din frys går sönder mitt i sommaren, precis när du fyllt den med all god grillmat? Eller om din PC går sönder precis före din examen? Vid sådana tillfällen kan det vara en bra lösning att ansöka om privatlån och då är det bra att ha möjlighet att låna pengar snabbt via Axo Finans.

  Du behöver vanligtvis inte uppge någon anledning till varför du behöver låna pengar snabbt. En del ansöker till exempel om privatlån när de ska på semester, medan andra behöver ett renoveringslån. Vad pengarna ska användas till har ingen inverkan på om du får lånet beviljat eller ej. Det är därför fritt att använda pengarna till precis det du önskar. Fördelen med ett privatlån är att du kan låna pengar snabbt och får den ekonomiska flexibiliteten du behöver, oavsett varför du behöver det.

  Vi tar bara en kreditupplysning hos UC

  När man ansöker om lån eller krediter, gör de flesta banker och låneinstitutioner en kreditupplysning via https://www.uc.se/ (UC). Det innebär att långivaren kontrollerar kreditvärdigheten hos den som ansöker för att bedöma risk och sannolikhet för att den som ansöker faktiskt kan betala tillbaka pengarna. Det finns även andra företag som gör kreditupplysningar, men det vanligaste är att använda sig av UC. Enligt Kreditupplysningslagen är alla banker och låneinstitutioner skyldiga att göra detta. Den information som framkommer av en kreditupplysning är information om krediter, lån, skulder, inkomst, förmögenhet och betalningsanmärkningar. Informationen hämtas från Skatteverket och Kronofogden.

  Varje gång det tas en kreditupplysning, påverkas kreditvärdigheten negativt. Om en person har många kreditupplysningar på sig, bidrar det till att bilda en negativ bild av personens ekonomiska situation. Därför är det en stor fördel att använda en låneförmedlare som Axo Finans när du behöver låna pengar snabbt. Oavsett hur många banker och långivare som tar emot din låneansökan, så tar vi endast en kreditupplysning på dig. Du behöver därför inte oroa dig för att din kreditvärdighet ska påverkas negativt, även om du får erbjudanden från en rad olika banker och långivare.

  Du kan ansöka om lån från 5 000 kronor och upp till 600 000 kronor via Axo Finans. Vi är en låneförmedlare som hjälper dig på ett säkert, enkelt och kostnadsfritt sätt. Genom att ansöka om lån via Axo Finans kommer långivarna konkurrera om att få dig som kund, istället för tvärtom.

  Läs mer: Sänk dina lånekostnader

  Lös dina smålån och krediter

  Axo

  En av de vanligaste anledningarna till att personer ansöker om privatlån, är för att de vill lösa gamla lån. Har du tidigare tagit SMS-lån, snabblån eller dyra krediter? Då har du säkert höga månadskostnader och utgifter. Det snabbaste sättet att sänka dina månadskostnader på, är att lösa dyra smålån i ett och samma lån. Då får du en mycket bättre översikt över ekonomin och du kan få en mycket lägre ränta än du hade tidigare.

  Att lösa eller samla lån innebär att man tar ett nytt lån för att lösa de gamla skulderna och därefter har man bara ett lån med en ränta att förhålla sig till. Om du är ute efter att sänka dina månatliga kostnader, så måste du se till att du får en lägre ränta än den du hade på de gamla lånen. Via Axo Finans är det enkelt att jämföra låneerbjudanden och hitta den bästa räntan så att du kan låna pengar snabbt och tryggt. Vi skickar din ansökan till flera banker och långivare samtidigt, så att de måste konkurrera om dig och ge dig den bästa räntan för dig. Du får snabbt svar på din låneansökan och kan därefter snabbt se om det lönar sig att samla lånen eller inte.

  Genom att samla gamla snabblån och krediter, kan du sänka dina månadsutgifter och få bättre kontroll över ekonomin. Det kommer göra dig mer avslappnad och glad i sinnet, så du kan få ett bättre liv som du dessutom själv har kontrollen över. Det kommer även göra det möjligt att bli av med skulden snabbare.

  Du kan låna pengar snabbt och säkert via Axo Finans

  Axo Finans låter dig låna pengar snabbt, enkelt och säkert, till bra villkor. En översiktlig avbetalningsplan är inte bara smidigt och enkelt, det blir även tryggare för dig som kund då du får en bättre översikt över utgifterna och de löpande kostnaderna. Hos oss slipper du bli överraskad av dolda avgifter.

  Om du skickar en låneansökan före klockan 16.00, får du svar samma dag. Då kan du låna pengar snabbt, om du har ett brådskande behov. Vi kontaktar långivarna åt dig och återkommer med svaret. Erbjudandet gäller i 30 dagar så du har gott om betänketid, och erbjudandet är ej bindande. Det är alltså helt upp till dig om du ångrar dig.

  Du behöver varken uppsöka långivarna själv eller jämföra långivarnas ränta på egen hand. Du kan sitta där hemma och skicka in en ansökan online, och sedan låta oss göra jobbet åt dig. Enklare än så blir det inte. Om du har behov av att låna pengar snabbt, är det därför smart att använda en låneförmedlare som Axo Finans.

  Har du frågor om hur du kan samla lån? Då kan du kontakta oss per telefon 0771 323 400 eller ta kontakt via vårt kontaktformulär idag.

  TrustScore 9.3|1057 omdömen
  Låna pengar enkelt
  Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu