Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Låna pengar med låg ränta

Att hitta den lägsta ränta kan vara både tidsödande och svårt. Genom oss får du möjlighet att ansöka hos flera banker och långivare samtidigt

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

  • Ålder över 20 år
  • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
  • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Hur man lånar pengar med låg ränta?

För att man ska förstå hur man kan få låg ränta på ett lån, måste man förstå hur ett privatlån fungerar och hur räntan sätts.

Ett privatlån är oftast ett lån du får utan säkerhet. Det innebär att långivarna inte kan sätta pant i någon form av värde i din egendom. Om du inte äger något, är detta ett lån som även du kan ansöka om. Därmed behöver du bara uppfylla minimikraven för att ansöka om att låna pengar med låg ränta genom oss.

Räntan på privatlån kan vara något högre än vid till exempel ett traditionellt bolån, där utlånaren kan ta säkerhet i din bostad. Långivare och marknaden gör detta för att försäkra sig mot eventuella förluster om en kund inte betalar tillbaka, detta genomför långivarna genom att ha en något högre ränta. Räntan sätts ändå individuellt utifrån en kreditbedömning som utförts av banken du får låneerbjudandet av.

Effektiv och nominell ränta

En kvinna och en man med glasögon diskuterar.

När vi tittar på räntan på privatlån, ser vi på den nominella och den effektiva räntan:

Den årliga nominella räntan…

...är grundräntan på lånet. Den omfattar inte alla kostnader vid ett lån. Denna ränta är marknadsbaserad samtidigt som den fastslås utifrån en individuell kreditbedömning som gjorts av bankerna, som bedömer din situation samt ser över dina kreditupplysningar. Det vill säga att vi inte kan uttala oss om vilken ränta du blir erbjuden innan du har skickat in din låneansökan.

Den effektiva räntan…

...består av den nominella räntan tillsammans med alla övriga avgifter som till exempel avbetalningsavgifter. Det är på grund av den effektiva räntan som du kan komma billigare undan genom att överföra hela kreditskulden till ett samlat lån. På sikt kommer du kunna spara genom att samla dina lån eftersom du undviker dyra och onödiga avgifter och får en bättre nominell och effektiv ränta.

När banken eller långivaren ska ge dig som kund en ränta, gör de detta baserat på marknaden och din individuella kreditbedömning. Det vill säga att de bland annat tittar på inkomsten och eventuella betalningsanmärkningar. Du kan få en lägre ränta när du lånar pengar genom att ha en hög inkomst och en låg total skuld samt en bra kreditbedömning. Har du inte detta, så kan en medlåntagare vara lösningen. På detta sätt kan ni få en högre total inkomst och en bättre kreditvärdighet.

Ansök via Axo Finans

Är du osäker på vilka långivare som kan ge dig lägst ränta, så kan du genom att skicka en ansökan via Axo Finans få flera olika erbjudanden. Vi jämför låneerbjudanden från våra samarbetspartners och eftersom alla konkurrerar om att få just dig som kund, kommer du även kunna få en lägre ränta än om du hade gjort en enskild ansökan för varje långivare.

Bankerna sätter räntan

Söker du efter att låna pengar med låg ränta genom Axo Finans, kan det vara viktigt att nämna att det inte är Axo Finans som bestämmer räntan, utan långivarna själva. Detta gör de genom att se över kreditupplysningarna de har fått. I tillägg är räntan marknadsstyrd. Det kan även vara bra att veta att vi bara företar en UC av dig, men skickar en kopia av alla upplysningar till våra samarbetspartners. På detta sätt slipper du bekymra dig över att de olika låneerbjudandena ska påverka din kreditvärdighet.

Ett privatlån är ett lån du kan använda till vad du vill.

Det vill säga att när du ansöker genom oss, behöver du inte uppge någon anledning till varför du vill låna pengar med låg ränta. Undantaget är om du önskar samla gamla skulder under ett lån. Då kan du kryssa av att du önskar lösa gamla lån så att vi kan hjälpa dig med resten.

Axo Finans kan hjälpa dig med låg ränta

Du kan ansöka om lån mellan 5 000 och 600 000 på en gång. Du bestämmer helt själv vad pengarna ska gå till. Men om lånet ska användas till att samla befintliga lån, kan du bocka av detta i ansökan, så hjälper vi dig med att betala av gamla skulder. Vår låneförmedlingstjänst kostar ingenting och tjänsten fungerar på samma sätt som om du skulle ha kontaktat alla långivare och banker själv.

Du kan välja en amorteringsperiod på upp till 18 år, men du kan när som helst betala tillbaka utan extra kostnader.

Genom att söka hos flera banker och långivare samtidigt kommer vi kunna jämföra många låneerbjudanden så att du kan välja det som passar dig bäst för att samla dina lån. Våra samarbetspartners konkurrerar om att få just dig som kund och detta resulterar i en lägre ränta. Därmed kommer du kunna låna pengar med låg ränta genom att ansöka genom oss.

Bara en UC

Vi tar bara en kreditupplysning från UC. Fördelen med detta är att om en person har många kreditkontroller på sig, så kommer detta påverka framtida ansökningar negativt. Här är fördelen att vi kan skicka en låneansökan till många olika banker och långivare med bara en kreditupplysning.

Du behöver inte uppge någon anledning

När du skickar in en låneansökan genom Axo Finans behöver du inte uppge någon särskild anledning till att du vill ha lånet.

Har du behov av ett privatlån med låg ränta nu så tar det kort tid från det att du har fyllt i ansökan tills du får svar. När du har skickat in din ansökan, skickar vi den till alla våra samarbetspartners. När vi har fått svar från alla, kommer vi återkomma till dig med låneerbjudandet.

Vilka är Axo Finans?

En kvinna använder sin mobil för att låna pengar med låg ränta.

Det kan vara viktigt att påpeka att vi inte är en bank. Vi är en av Sveriges bästa låneförmedlare och hos oss kan du låna pengar med låg ränta mellan 5 000 och upp till 600 000 kronor utan säkerhet. Vi presenterar din låneansökan för flera banker och långivare samtidigt, utan att det företas mer än en UC av dig. Du slipper att själv förhandla med långivarna. Detta jobb gör vi åt dig. På detta sätt försäkrar du dig om det bästa låneerbjudandet utan att du behöver göra något mer än att fylla i ansökan.

Ansökan är kostnadsfri och inte heller bindande. Låna pengar med låg ränta via Axo Finans!

När banken har godkänt din ansökan om lån sker utbetalning oftast inom ett par dagar. Det beror på vilken möjlighet du har att signera och godkänna deras erbjudande. Om du kan signera med BankID betalas lånet ut fortare än om du t.ex. signerar dokumenten via post och returnerar.

Vårt fokus ligger på att göra ansökningsprocessen enkel för dig. Det innebär att du genom vårt ansökningsformulär skickar din ansökan till flera banker och långivare samtidigt. Samtliga behandlar din låneansökan samma dag och besked sker oftast samma dag.

Har du behov av att låna pengar med låg ränta, men vill även få det bästa låneerbjudandet för dig? Axo Finans gör det enkelt för dig. Vi jämför låneerbjudanden från många olika banker och långivare.

Låna pengar med låg ränta via Axo Finans. Du kommer få svar idag, och signerar du med BankID kommer pengarna finnas på ditt konto inom loppet av ett par dagar.

Låna pengar enkelt
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu