Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Låna pengar direkt

Behöver du att låna pengar direkt? Hos Axo Finans jämför vi banker och långivare åt dig så att du får det bästa erbjudandet anpassat din ekonomi.

  • Få besked om ditt lån idag
  • Ansökan är inte bindande
  • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

  • Ålder över 20 år
  • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
  • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Vad är ett konsumtionslån?

En man sitter i gräset och beundrar utsikten. title=

Ett konsumtionslån är ett lån utan säkerhet. Utlånaren kräver ingen pant och du behöver inte ge någon säkerhet i form av ägodelar. Här är det istället inkomst och tidigare betalningshistorik som avgör hur mycket du kan låna. Därmed kan du fritt bestämma vad pengarna används till, oavsett om det är renovering av ett badrum, ny bil eller en reparation av tvättmaskinen.

Denna frihet innebär en risk för långivaren. Då de inte kräver någon pant, har de inga värden att ta pengar från om låntagaren inte återbetalar lånet. Därför är räntan på ett lån utan säkerhet högre än räntan på ett bolån.

Räntan sätts individuellt utifrån en helhetsbedömning av din låneansökan.

Samtidigt är det värt att ha i åtanke att ett konsumtionslån via oss har betydligt lägre ränta än dyra kreditkort, vilket nu för tiden är det vanligaste sättet för konsumenter att låna pengar direkt på. Ju högre summa du vill låna, desto bättre är det att låna pengar via ett konsumtionslån.

Fördelen med att låna pengar direkt

De flesta av oss kan känna igen sig i att spara till ett konkret mål, som känns som en evighet. Oavsett om det är en efterlängtad semester eller ett renoveringsprojekt så tar det tid att spara pengar och ibland kan drömmen kännas nästan omöjlig. För många blir ett konsumtionslån räddningen.

Fördelen med att låna pengar direkt med ett konsumtionslån är först och främst att det är ett snabbt lån när du behöver det. Räntan på ett konsumtionslån är betydligt lägre än dyra kreditkortsräntor, vilket gör konsumtionslån till ett bra alternativ om du behöver låna pengar till ett renoveringsprojekt. Ansökningsprocessen går snabbt och du behöver inte vänta länge innan pengarna finns på ditt konto. Kom dock ihåg att ett konsumtionslån har högre ränta än vanliga bolån.

Via Axo Finans får du även erbjudanden från de bästa långivarna på marknaden, vilket ger bra räntor samt ett låneerbjudande som är anpassat till din ekonomiska situation.

Konsumtionslån på nätet

En familj står vid havet.

Idag blir det allt vanligare att ta ett konsumtionslån på nätet. Det görs ofta via så kallade låneförmedlare, som arbetar med att förmedla information mellan lånsökare och långivare. Det har gjort ansökningsprocessen väldigt snabb och enkel. Du behöver bara skicka in en ansökan till din låneförmedlare, så skickar de den vidare till sina samarbetspartners.

Tack vare online signering via BankID kan låneförmedlare ge lånsökaren snabba svar.

När du skickar in en ansökan via en låneförmedlare måste du fylla i personuppgifter och önskat lånebelopp. Denna information skickas vidare till låneförmedlarens samarbetspartners. På så vis jämför vi långivarna åt dig som låntagare, och du får det bästa erbjudandet på marknaden anpassat dig. Det innebär att det aldrig tidigare varit lättare att låna pengar direkt med ett konsumtionslån.

Ska du renovera?

En av de vanligaste orsakerna till att ta låna pengar direkt med ett konsumtionslån är för att renovera där hemma. Ofta är renovering även ett oändligt projekt. När det ena rummet är klart går man vidare till nästa. Många väljer att renovera för att öka trivseln när de har köpt ny bostad.

Andra gånger är renovering en investering som ska göra bostaden mer attraktiv för försäljning och öka värdet på bostaden.

Oavsett vilken anledning du har till att renovera där hemma, kan det snabbt kosta mer än summan sparpengarna täcker. Bara ett badrum kommer snabbt upp i över 100 000 kronor. Att låna pengar direkt genom ett konsumtionslån ger dig möjlighet att göra verklighet av drömboendet, utan att du behöver vänta i flera år.

Samla gamla skulder?

En annan vanlig orsak till att folk vill låna pengar direkt med ett konsumtionslån, är för att samla gamla eller dyra kreditkortsskulder. Du kan spara tusentals kronor varje månad på att samla alla skulder i ett sammanställt lån med lägre ränta. Alla känner vi till den skyhöga räntan som medföljer ett kreditkortslån om lånet inte betalas inom den räntefria perioden.

Erfarenhet visar att det är en bra lösning att samla gamla lån och krediter. Det finns flera anledningar till att man kan ha behov av att samla gamla skulder i ett nytt lån. Kanske har du samlat på dig många dyra smålån som var för sig löper hejdlöst? Kanske har du tappat översikten över privatekonomin? En del har även betalningsanmärkningar som gör det svårt att få bolån i vanlig bank, trots tillräcklig säkerhet i fast egendom.

Vid sådana tillfällen kan ett konsumtionslån ge dig både lägre ränta och en bättre översikt över din ekonomiska situation.

Oväntade utgifter och tom plånbok?

Alla känner vi igen den oväntade räkningen som kommer vid sämsta tänkbara tidpunkt. Extra tråkigt är det när en av husets viktigaste maskiner, såsom kylskåpet eller tvättmaskinen, samtidigt väljer att tacka för sig. Det är utrustning som vi förlitar oss på i vår vardag, men som snabbt kostar mer pengar än man har tillgängligt.

Man kan välja att låna pengar direkt till ett nytt kylskåp med kreditkort, men om sannolikheten för att skulden avbetalas inom två månader är liten, blir det snabbt en dyr affär. Via Axo Finans får du ett konsumtionslån med betydligt lägre ränta. Vi samarbetar även med de bästa bankerna och långivarna i Sverige och Skandinavien, något som ger dig de bästa räntorna på marknaden anpassat din ekonomi.

Vem kan ansöka om lån via Axo Finans?

Två personer kramas och är glada.

Via Axo Finans kan du på ett enkelt sätt ansöka om att låna pengar direkt med ett konsumtionslån. För att få lånet beviljat ställs det dock några krav på dig som ansöker:

  • Du måste vara över 20 år gammal
  • Du måste ha en fast inkomst på minst 10 000 kronor i månaden
  • Du måste vara fast anställd, ha vikariat, eget företag eller vara pensionär

Om du uppfyller dessa krav är du hjärtligt välkommen att ansöka om lån. Om inte, så kan du prova igen vid ett senare tillfälle, om din livssituation skulle ändra sig. Ett alternativ är att låna via oss med en medlåntagare. Det ökar vanligtvis chanserna för att lånet beviljas.

Vad kostar ett konsumtionslån?

Idag finns det flertalet lånemöjligheter och räntan avgör vilket lån du bör välja. Alla låneansökningar behandlas individuellt och baseras på din betalningsförmåga och ekonomi. När du skickar in en låneansökan via oss på Axo Finans kommer vi ta en kreditkontroll på dig. Så fort långivarna har behandlat din ansökan kommer du få ett ej bindande erbjudande från oss. Här får du även räntesats och månatliga kostnader specificerade.

Tillsammans med våra bankpartners kan vi på Axo Finans erbjuda lån från 5 000 till 600 000 kronor, utan krav på säkerhet eller pant.

Använd vår lånekalkylator och se hur mycket ditt lån kommer kosta. Här specificerar du hur mycket du vill låna samt önskad avbetalningstid. Från lånekalkylatorn kan du enkelt gå vidare till ansökningsformuläret. Vi erbjuder lån med en avbetalningstid på 1-18 år. Hela skuldbeloppet kan givetvis betalas av snabbare om du önskar det.

Hur ansöker jag om att låna pengar direkt med konsumtionslån?

Att ansöka lån via Axo Finans är enkelt.

Du fyller bara i vårt ansökningsformulär på internet. Därefter tar vi en kreditkontroll på dig som vi skickar vidare till alla våra samarbetspartners. Därmed kan du vara säker på att du får det absolut bästa låneerbjudandet på marknaden.

För att få en så snabb process som möjligt rekommenderar vi att du har nödvändiga dokument och BankID redo. Genom att välja elektronisk signering via BankID kommer du även att minska väntetiden från tidpunkten du ansöker tills pengarna finns på ditt konto. Vanligtvis svarar vi på ansökan inom två timmar.

Om din låneansökan beviljas, tar det upp till 1-3 arbetsdagar innan pengarna finns på ditt konto. Det är därmed en snabb process att låna pengar via Axo Finans.

Varför välja Axo Finans?

Två kvinnor i ett möte om att låna pengar direkt.

Axo Finans är en låneförmedlare som förmedlar privatlån. Genom våra samarbetspartners kan du ansöka om att låna pengar direkt, från 5 000 kronor till 600 000 kronor, utan krav på säkerhet eller pant. Vi samarbetar med flera stora norska, nordiska och internationella banker och långivare som har lång erfarenhet av konsumtionslån.

Vi på Axo Finans vill på ett säkert och effektivt sätt hjälpa dig i låneprocessen. Därför erbjuder vi personlig uppföljning genom hela processen!

Genom att välja Axo Finans som din låneförmedlare får du flera fördelar. Du behöver endast skicka in en enda ansökan och därmed spara mycket tid på låneprocessen. Vi tar på oss jobbet med att jämföra långivarna åt dig. Genom att ta ett konsumtionslån direkt via oss, får du även det bästa erbjudandet för dig från flera av landets största och bästa banker och långivare. Låneerbjudandet är ej bindande och tjänsten är gratis. Som lånemäklare får vi provision från långivarna vi arbetar med.

Är det säkert att låna pengar direkt på internet?

Även om de flesta idag är vana vid att använda internet som en daglig plattform och köpportal för de saker de behöver, så är det fortfarande en del som är skeptiska till att dela känslig information på internet. Särskilt när man ska ta ett konsumtionslån.

Det finns oseriösa aktörer överallt. I synnerhet när man ska låna pengar direkt bör man vara lite skeptisk och säkerställa att låneförmedlaren är en säker aktör. Läs därför noggrant igenom regler och villkor. Se även till att få bra information om låneförmedlaren. Seriösa aktörer har som regel klar och tydlig information på sina hemsidor.

Sök lån idag

Vi på Axo Finans erbjuder våra kunder konsumtionslån under trygga ramar, och vi har bland annat blivit korade till “bäst i test” av Trustpilot. Vår önskan är att hjälpa folk efter bästa förmåga när de ska låna pengar. Därför följer våra handläggare dig tätt genom hela processen.

Funderar du på hur du kan låna pengar direkt? Då kan du när som helst ta kontakt med vårt kundcenter via e-post eller telefon 0071 323400.

Låna direkt
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu