Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Låna direkt upp till 600 000 kr

Vi skickar ut din ansökan till flera banker och långivare samtidigt. Om du ansöker vi oss kan du låna upp till 600 000 kr på en gång. Du bestämmer själv vad pengarna ska användas till.

  • Din ansökan är inte bindande
  • Få besked om ditt lån idag
  • Hög poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

TrustScore 9.1|872 omdömen

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Låna pengar – vi hjälper dig!

En professionell handläggare är med dig hela vägen från att du tar kontakt med oss tills vi får ett besked om ditt lån blir godkänt eller ej. Det kan dyka upp många frågor under vägen och då kan det vara tryggt att någon finns där som kan svara på frågorna. Låna mellan 10 000 kr upp till 600 000 kr, du får besked samma dag.

Varför är det enklare att låna via er än vanliga banker?

Vi på Axo Finans är ingen bank, men vi är en låneförmedlare. Det blir enklare eftersom du genom oss fyller i en ansökan som går ut till flera banker och långivare samtidigt. Bankerna konkurrerar sedan om dig som kund, därför får du oftast en lägre ränta än om du hade gått till bankerna en och en.

Det finns många olika anledningar till att ta ett lån, den allra vanligast anledningen är att låntagaren vill samla sina existerande lån och krediter under ett och samma lån. Det är ett effektivt sätt att få en bättre överblick över sin ekonomi samtidigt som chansen är stor att du sänker både räntan och månadskostnaden.

Vi jämför långivarnas villkor och sedan skickar vi det bästa erbjudanden tillbaka till dig.

Måste jag acceptera lånet om jag får ett låneerbjudande?

Nej, din ansökan är ej bindande. Då väljer helt själv om du är nöjd med erbjudandet du får, om du inte skulle vara nöjd så kan du helt enkelt tacka nej. Det kostar dig ingenting att ansöka via oss och din ansökan behandlas precis på samma sätt som om du hade sökt hos bankerna personligen.

Fyll i låneansökan idag och få svar direkt!

Godkända av Finansinspektionen

Vår låneförmedlingstjänst är kontrollerad och godkänd av Finansinspektionen. Det är ett är en trygghet för dig som låntagare, vi är under samma hårda kontroller som bankerna själva. Den enda skillnaden mot att du själv går direkt till bankerna är att vi våra handläggare gör det åt dig och ser till att du får den lägsta räntan utifrån din situation.

TrustScore 9.1|872 omdömen
Låna direkt
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu