Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Lån för alla

Axo Finans är en låneförmedlare som är gratis för alla att använda. Ansök om privatlån via Axo Finans, så hjälper vi dig med att jämföra utlånarnas erbjudanden.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

 • Ålder över 20 år
 • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
 • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Money in hand

Kunder fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Bluestep
Brocc
Collector
Euroloan
Forex
Frogtail
Instabank
Komplett
Lendify
Nordax
Norwegian
Nystart Finans
remember
Sevendays
Wasa
coop
Santander
marginalen
resursbank
balanzia
svea
avida

Lån för alla med Axo Finans

Axo Finans hjälper till med att låna pengar enkelt, tryggt och kostnadsfritt. Vi är en låneförmedlare för alla, som låter dig ansöka hos någon av marknadens bästa banker och utlånare samtidigt. Ansök om lån redan idag, så kan du själv se hur enkelt det är.

Med Axo Finans är det enkelt att ansöka om lån för alla. Du sparar både tid och resurser, samtidigt som du får erbjudande om ett lån med bra villkor.

Hela ansökningsprocessen sker elektroniskt, så det är enkelt för alla att ansöka om lån. Du behöver inte möta upp personligen eller skicka brev med posten. Med elektroniskt ID kan du fylla i och signera din ansökan hemma i ditt eget vardagsrum. Om du inte har elektroniskt ID så kan du även skicka din ansökan via post, men då får du räkna med att processen tar lite längre tid. Om du behöver hjälp med att fylla i din ansökan så står våra duktiga medarbetare redo att hjälpa dig.

Läs mer: Beräkna lån

Axo Finans förmedlar ansökningar om privatlån för alla

En man sitter i gräset och beundrar utsikten.

Genom att skicka in en ansökan via Axo Finans, kommer din ansökan behandlas av några av marknadens bästa banker och utlånare. Det är ej bindande och gratis att använda vår tjänst. Genom att vidareförmedla din ansökan till alla våra utlånare samtidigt, ser vi till att utlånarna måste konkurrera om att få dig som kund och inte tvärtom. Utlånarna kommer därför sträcka sig långt för att ge dig ett erbjudande du blir nöjd med.

När ansökan är färdigbehandlad, får du det bästa erbjudandet om privatlån i retur. Du väljer själv om du vill acceptera erbjudandet eller ej.

Axo Finans vill vara den ledande låneförmedlaren för privatlån i Norden, och därför är det nödvändigt att vi samarbetar med de ledande utlånarna i branschen. De olika långivarna vi samarbetar med kan ändras, då vi hela tiden jobbar för att förhandla fram ännu bättre villkor för våra kunder.

Så får du ett lån beviljat

Axo Finans är en trygg och effektiv låneförmedlare som låter dig hämta in erbjudanden om lån med låg ränta från flera olika utlånare samtidigt. Det ökar möjligheten att du får ett erbjudande du blir nöjd med. Det finns goda möjligheter om lån för alla som uppfyller våra villkor. Villkoren är en säkerhet för att de som lånar ut pengar faktiskt får sina pengar tillbaka. För att du ska få en ansökan beviljat via Axo Finans måste du uppfylla våra villkor:

 • Du måste vara över 20 år gammal
 • Du måste ha en fast inkomst på minst 10 000 kronor i månaden
 • Du måste vara fast anställd, vikarie, ha eget företag eller vara pensionär

Det är möjligt att skicka in en ansökan även om du inte uppfyller alla dessa krav, men då är det en stor risk att din ansökan avslås. Har du behov av att öka chanserna, kan du till exempel ansöka tillsammans med en medlåntagare. Annars är du välkommen att söka på nytt vid ett senare tillfälle när din ekonomiska situation har ändrats.

Lån utan UC

Varje gång någon ansöker om lån eller kredit hos en bank eller annan utlånare, tas det en kreditupplysning via Upplysningscentralen (UC). Det finns även andra företag som kontrollerar kreditvärdighet, men det vanligaste är att man använder UC. Alla banker och utlånare är skyldiga att göra det enligt Kreditupplysningslagen. Informationen som framkommer är information om skulder, krediter, inkomst, förmögenhet och betalningsanmärkningar.

Om en person har många kreditupplysningar på sitt namn, bidrar det till att bilda en negativ bild av personens ekonomiska trovärdighet.

Kreditvärdigheten påverkar hur mycket du kan få i lån och hur hög räntan blir. Det gäller för alla som ansöker om lån. Många låntagare är bekymrade över att kreditvärdigheten ska påverkas negativt, och vågar därför inte ansöka om erbjudanden från flera banker. Då kan de gå miste om bra erbjudanden, och det kan sluta med att man tar ett lån med alltför höga räntor.

Vi tar endast en UC

Vi på Axo Finans skickar din ansökan vidare till alla våra samarbetspartners samtidigt, men oavsett hur många som mottar ansökningen så tas det bara en kreditupplysning hos UC. Din ekonomiska profil kommer därmed inte påverkas negativt, trots att du inhämtar erbjudanden hos flera olika utlånare.

Läs mer om snabblån utan UC.

Vi förenklar ansökningsprocessen

Vårt ansökningsformulär online är enkelt och överskådligt att använda. Det enda du behöver göra är att fylla i hur mycket du vill låna, och hur lång avbetalningstid du önskar. Via Axo Finans kan du få så mycket som 20 års avbetalningstid. Du kan använda elektroniskt ID för att signera din ansökan och ett eventuellt låneavtal. Det är tryggt och enkelt för alla att låna via elektroniskt ID.

Tack vare internet och digitala lösningar är det möjligt att ta lån för alla. Man behöver inte längre lära sig bankernas komplicerade terminologi, klä upp sig i kostym och möta upp på ett personligt möte hos utlånaren. Med en låneförmedlare som Axo Finans är det effektivt att ansöka om lån för alla.

Lån för alla med ekonomiska behov

Fyra glada kvinnor är ute i naturen efter att ha hittat lån för alla behov.

Har du behov av extra finansiering? I så fall är det bättre att ansöka om lån än att handla på kredit. Ett kreditkort ger dig kanske flexibilitet, men det gör det även väldigt frestande att använda pengar som man egentligen inte har. Kreditkort har ofta högre räntesatser än ett privatlån samt en strikt avbetalningsplan.

När du betalar av ett privatlån, är det överskådligt och flexibelt.

Låneskydd

En annan fördel med privatlån är att du kan få låneskydd. Det är en försäkring för alla som tar lån, och som hjälper dig vid bland annat sjukdom eller förlorad inkomst. Du behöver därför inte oroa dig för att du inte ska klara avbetalningarna och få förseningsavgifter eller betalningsanmärkningar. Med låneskydd är du täckt i följande situationer:

 • Sjukskrivning i mer än 30 dagar
 • Arbetslöshet
 • Dödsfall

När du ansöker om privatlån behöver du vanligtvis inte uppge någon anledning till varför du ansöker. Pengarna kan med andra ord användas till precis det du vill. Några vanliga anledningar till att folk ansöker om privatlån är till exempel renovering eller oväntade utgifter. En annan orsak är att man har behov av att samla lånen i ett bättre låneavtal. Det är ett bra sätt att sänka sina lånekostnader och månatliga utgifter för alla som betalar av på lån.

Ansök via Axo Finans idag

Det kostar ingenting att använda vår förmedlingstjänst. Om du väljer att acceptera det bästa låneerbjudandet, är det den respektive långivaren som betalar provision till Axo Finans. Vi tjänar endast pengar om vi hittar ett erbjudande som du tycker är tillräckligt bra för att acceptera, och om ansökan resulterar i ett avtal mellan dig och utlånare.

Det är din bästa garanti för att vi alltid arbetar för kundernas bästa.

Låna direkt
Jag förstår
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu
Jag förstår