Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Jämföra banker

Det är viktigt att jämföra bankers villkor och räntor innan du tar upp ett lån. Alla erbjuder olika bra villkor till dig som kund och vi på Axo Finans hjälper dig att hitta rätt. Genom oss går din ansökan ut till flera banker och långivare samtidigt – tar endast en kreditupplysning.

  • Din ansökan är inte bindande
  • Få besked om ditt lån idag
  • Högt poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Fördelen med att jämföra olika banker

Eftersom alla banker och långivare erbjuder olika räntor, nedbetalningstid och liknande så kan det vara svårt för dig som privatperson att hitta det erbjudandet som passar dig bäst. Genom att skicka in en kostnadsfri ansökan genom oss når du ut till hela 15 banker och långivare samtidigt. På så sätt kan du vara säker på att det erbjudandet som vi skickar till dig är det som passar dig bäst, du slipper lägga tid på att kontakta varje bank själv.

Besked om ditt lån får du oftast samma dag!

Räntor och avgifter

Räntan du får på ditt lån varierar mellan olika banker, om du betalar av på kreditkort så är du säkert medveten om att ränta ligger på över 24% i många fall. Det som privatpersoner sparar in allra mest på är just när de samlar sina existerande smålån och krediter de betalar av på under ett och samma lån. Banken ger dig med all säkerhet en bättre ränta än den du har idag och du får en bättre översikt på din ekonomi med endast en faktura i månaden.

Axo Finans är med dig hela vägen

Våra handläggare är kunniga vana förhandlare, du behöver inte prata med bankerna utan det gör vi åt dig. När vi har ett erbjudande som vi tycker passar dig bäst kontaktar vi dig, eftersom din ansökan är helt bindningsfri väljer du själv om du vill acceptera bankens erbjudande eller ej.

Förändra din ekonomiska situation idag!

TrustScore 9|639 omdömen
Jämföra banker
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu