Det här är Enklare


Enklare är en låneförmedlare som hjälper den som vill ansöka om lån med att hitta det bästa erbjudandet. Det betyder att Enklare letar efter ett erbjudande med bra villkor som även passar kunden. Det gör de genom att jämföra olika lån.

Hos Enklare kan kunder låna pengar som de kan använda till precis vad de vill. Det är helt kostnadsfritt att ansöka. Beloppet man kan få låna via Enklare är från 5 000 till 600 000 kr.

Vilken ränta du får och hur mycket du behöver betala tillbaka per månad beror på din ekonomiska situation. Det innebär att den effektiva räntan skiljer sig åt, och det beror även på bankens bedömningar. Därför är det en bra idé att jämföra långivare via en låneförmedlare.

Jämför lån hos Axo Finans

Hos Axo Finans kan du jämföra privatlån från 5 000 till 600 000 kr. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet, alltså ett lån där det inte krävs någon säkerhet i till exempel bostad.

Du kan använda pengarna till exakt det du vill. Ett privatlån kan göra drömmen om renovering eller bil verklig. Det kan även vara bra i situationer där något oväntat har inträffat.

Prova vår lånekalkylator!

Funderar du på hur mycket du kan låna? Eller på hur mycket du behöver betala tillbaka per månad? Då kan du ta en titt på vår lånekalkylator. Du hittar den högst upp på vår hemsida.

Använd reglaget för att välja ett lånebelopp. Du kommer se att månadsbeloppet ändrar sig samtidigt. Ett högre lån ger ett högre månadsbelopp. Det beror även på vilken ränta du får.

Hur fastställs räntan?

Bankerna och långivarna bestämmer räntan utifrån din ekonomiska situation. Det är exempelvis den information du uppger i din låneansökan och din betalningshistorik. Privatlån har som regel rörlig ränta. Det är en ränta som ändras i takt med förändringarna på räntemarknaden.

Det här kan inte Axo Finans påverka, men vi jämför olika lån så att du ska få det bästa erbjudandet för din ekonomiska situation. Därför kan vi hitta den lägsta räntan och de bästa villkoren för dig.

Vilka långivare samarbetar Axo Finans med?

Axo Finans samarbetar med ledande banker och långivare för att du ska få det bästa erbjudandet. Vi samarbetar med 31 aktörer som är bäst i sin bransch.

Du får gärna läsa mer om våra samarbetspartners. Dessa aktörer behandlar din låneansökan samtidigt, och konkurrerar om att få dig som kund.

Hur får jag utbetalningen?

Det är inte nödvändigt att du loggar in på ”Min sida” eller liknande. Hos Axo Finans behöver du bara fylla i låneansökan, och vänta på svar. Om du får ett låneerbjudande som du accepterar, kan du logga in hos långivaren och få kontakt med dem.

Samla lån och kredit hos Axo Finans

Du kan även samla dyra lån och krediter hos Axo Finans. Då kommer du samla allt i ett och samma lån, och på så sätt kunna få bättre villkor och en lägre ränta. Det kommer även bli enklare för dig att få en översikt över dina betalningar och din ekonomi.

Vad tycker våra kunder?

Vill du läsa andra kunders erfarenheter av Axo Finans? Ta gärna en sväng inom vår sida på Trustpilot. Här har tidigare kunder gett oss utmärkta omdömen. Det är vi stolta över.

Funderar du på något? Tveka inte att ta kontakt!

Du kan ringa vår kundservice på vardag och söndagar på telefon 0771 323400. Du kan alltid skicka ett e-postmeddelande till oss på kundservice@axofinans.se om du tycker att det är lättare.

Banker och långivare som behandlar din ansökan


Brocc logo
Credento logo
Euroloan logo
Frogtail logo
Komplett Bank SE logo
Konsumentkredit logo
Lån&Spar Bank logo
Moank logo
Nordax Bank logo
Nordnet logo
Marginalen Bank logo
Avida logo
Bank Norwegian logo
Re:member logo
Wasa Kredit logo
TF Bank logo
Santander Consumer Bank logo
Thorn PrivatFinans logo
Resurs Bank logo
Svea logo

Axo Finans är en låneförmedlare som samarbetar med flera banker och finansinstitut. Vår uppgift är att hjälpa dig som kund att fylla i och skicka din låneansökan till många långivare. Det här är viktigt eftersom räntan varierar från långivare till långivare. Så snart alla våra samarbetande banker och långivare bedömt din låneansökan kommer vi kontakta dig och presentera det bästa erbjudandet.

Räntan som erbjuds är individuell och presenteras tillsammans med låneerbjudandet. Eftersom räntan kan variera är det viktigt att låta alla långivare färdigbehandla ansökan innan vi presenterar ett erbjudande.

Som låneförmedlare kan vi endast få ersättning från banker och långivare vi samarbetar med. Dessutom har långivarna ingen anledning att ge en högre ränta via vår tjänst. Det är därför viktigt för oss att vi alltid samarbetar med de bästa bankerna och långivarna på marknaden. På det sättet sparar våra kunder både tid och pengar.

Ta kontakt med oss idag eller skicka in en låneansökan så ska vi hjälpa dig att hitta det bästa erbjudandet från våra partners.