Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Beräkna lån

Genom att fylla i vårt ansökningsformulär, kan du enkelt använda vår lånekalkylator och beräkna vad ett lån kan kosta i månaden.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

 • Ålder över 20 år
 • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
 • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Via Axo Finans kan du ansöka om att låna mellan 5 000 och 600 000 kronor. Vår låneförmedlingstjänst är helt gratis, ej bindande och säker att använda. Vi skickar din ansökan vidare till alla våra samarbetspartners, och på det sättet jämför vi låneerbjudandena åt dig.

Vill du veta mer? Läs vidare!

Beräkna dina lån och månadskostnader – se hur mycket du kan spara

En man använder sin laptop för att beräkna lån.

Har du många dyra smålån och oöverskådliga kreditskulder? Visste du att du kan spara mycket på att samla alla dina lån i ett och samma lån? Många förvånas när de räknar ut kostnaderna på sina lån.

Summan av alla extra kostnader, såsom höga räntor, fördröjningsräntor, månadsavgifter, årsavgifter och fakturaavgifter, kan ofta bli högre än väntat. Räkna ut alla dina lånekostnader och upptäck därefter hur mycket du kan spara på att samla alla lån i ett större lån.

När du ansöker om lån via Axo Finans, hjälper vi dig med att samla alla dina lån samt beräkna hur mycket du kan spara på att samla alla skulder i ett och samma lån. Genom att fylla i vårt ansökningsformulär kan du enkelt kryssa för om du vill lösa dyra smålån och bli av med gamla skulder.

När du betalar på dyra smålån var för sig, innebär det att du betalar:

 • Onödiga avgifter 
 • Flera olika räntesatser 
 • Höga räntesatser, då mindre lån ofta har en högre ränta

Genom att enbart ha ett lån att förhålla dig till, kommer även kostnaderna att vara begränsade. Om du beräknar kostnaderna du har på alla lån idag, kommer du med största sannolikhet upptäcka att du betalar för mycket. 

Att samla alla lån i ett samlat lån, kommer dessutom att ge dig en bättre ränta. Ett högre lånebelopp kommer nästan alltid ge en bättre ränta än ett mindre belopp. Då dyra smålån ofta är avsedda för en kortare avbetalningstid, kommer du potentiellt förlora mycket på om du behöver längre avbetalningstid än avtalat.

Om du ansöker om lån via Axo Finans, kommer du däremot kunna bestämma avbetalningstid själv. Om du vill återbetala tidigare än avtalat kan du göra det utan problem och utan extra kostnader. 

Därför bör du ha en översikt samt beräkna lån 

Du kan enkelt se hur mycket ett vanligt privatlån via Axo Finans kommer kosta i månaden, genom att beräkna lån i vår lånekalkylator. Här kan du justera hur mycket du vill låna samt avbetalningstid, och därefter se exempel på månadskostnader. 

Se till att även du får en översikt över din egen ekonomi, så att du enklare kan bli av med gamla skulder och lån.

Beräkna lån – få en lägre ränta

Få en lägre ränta

Undrar du hur räntan sätts? Och visste du att det finns två sorters räntor du måste titta på när du ska jämföra låneerbjudanden? När du fått ett låneerbjudande presenterat, kommer du även se att låneerbjudandet anges med en nominell och en effektiv ränta.

Den nominella räntan är grundräntan på lånet, och den ränta som fastställts efter en individuell bedömning av dig som låntagare. Den effektiva räntan är den nominella räntan plus alla extra kostnader som kopplas till lånet – såsom uppläggnings- och avbetalningsavgifter.

Så ansöker du

För att ansöka om lån via Axo Finans, fyller du i ett ansökningsformulär på vår hemsida. I samma ansökningsformulär kan du även beräkna vad ett lån via Axo Finans kan komma att kosta. När ansökan mottagits, skickar vi den vidare till alla våra samarbetspartners. Du får svar inom kort tid, och vi kommer då presentera det bästa låneerbjudandet för dig. Behöver du längre tid på att bestämma dig, så har du 30 dagar på dig att godkänna erbjudandet.

Vi påminner om att vår tjänst är helt gratis och ej bindande, om du skulle ändra dig.

Du måste uppfylla följande minimikrav

Alla är välkomna att ansöka, men för att kunna få ett låneerbjudande beviljat, har vi några minimikrav du måste uppfylla. Du måste:

 • Ha fyllt 20 år  
 • Ha en lägsta inkomst på 10 000 kr i månaden
 • Vara fast anställd, ha ett vikariat eller vara pensionerad

Välj Axo Finans när du vill beräkna lån

En man och en kvinna på en cykel.

Vi är en av de ledande låneförmedlarna i Sverige. Våra höga poäng på Trustpilot, visar en del om hur långt vi går för våra kunder. Vi vill att våra kunder ska få en bra och positiv upplevelse när de använder sig av oss, samt att de ska få just den hjälp de behöver.

Vi har ett samarbete med flera ledande banker och långivare i Norden, och på så vis ser vi till att du får det bästa låneerbjudandet för dig bland de bästa långivarna på marknaden. Om du vill veta mer om vilka vi samarbetar med, kan du läsa mer här.

Vi är godkända av Finansinspektionen, och du kan tryggt ansöka om lån via oss.

Så fort kommer lånet finnas tillgängligt på ditt konto

Har du kommit fram till att våra lån passar dig, och undrar hur snabbt du kan få lånet beviljat?

De flesta långivare accepterar idag BankID, vilket gör det väldigt enkelt att signera ett låneavtal. Om du har hittat ett låneerbjudande som passar dig, kommer du kunna få det lånade beloppet tillgängligt på ditt konto inom ett par dagar. På så vis passar ett privatlån via oss dig som har behov av snabba pengar.

Ta kontakt med oss för eventuella frågor

Har du frågor om våra tjänster eller hur du kan beräkna lån, kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär eller via telefon.

Ansök om lån
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu