Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Ansökan om lån

Ska du göra en ansökan om lån? Axo Finans skickar din ansökan till alla våra samarbetspartners och presenterar det bästa erbjudandet för dig.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom.ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

Money in hand

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Money in hand

Kunder fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

bluestep logo
brocc logo
collector logo
credento logo
euroloan logo
forex logo
frogtail logo
instabank logo
komplettse logo
konsumentkredit logo
laansparbank logo
lendify logo
moank logo
nordax logo
nordnet logo
coop logo
marginalen logo
balanzia logo
avida logo
friia logo
norwegian logo
nystart logo
remember logo
sevenday logo
wasa logo
tfbank logo
santander logo
thorn logo
resursbank logo
svea logo

Eftersom olika långivare lånar ut pengar med olika villkor lönar det sig oftast att söka lån från flera ställen och sedan jämföra erbjudanden för att hitta det bästa lånet för dig. Ansök om lån via Axo Finans, så gör vi det jobbet åt dig.

Ansök om lån hos 29 långivare samtidigt

Vi tycker att det ska vara enkelt att låna pengar. Och inte nog med det, det ska också vara enkelt att få ett bra låneerbjudande. Via vår webbplats kan du söka lån på bara några minuter. När vi fått din ansökan om lån sänder vi den vidare till våra samarbetspartners. Vi jämför deras förslag och kontaktar dig så fort vi har hittat det erbjudande som vi bedömer att är det bästa med tanke på dina önskemål och din ekonomiska situation.

Oftast hör vi av oss samma dag du ansöker. Väljer du att tacka ja till lånet har du vanligtvis pengarna på kontot inom 1-5 dagar.

I ansökan om lån väljer du först hur mycket du vill låna, sedan går du vidare till formuläret. Meddela om du vill lösa befintliga lån, alltså om du vill samla dina tidigare lån i ett nytt lån för att sänka dina lånekostnader. Välj också önskad återbetalningstid, alltså hur många år du vill ha på dig att betala tillbaka lånet. Vi behöver också dina kontaktuppgifter och ett kryss i rutan där du godkänner att Axo Finans får behandla dina personuppgifter.

Gör ansökan om lån själv eller tillsammans

När du tar ett privatlån, alltså ett lån utan krav på säkerhet för lånet, så behöver du inte ha någon pant i form av tillgångar eller egendom. Långivarna ställer heller inga krav på vad du får låna pengar till. Du kan alltså använda pengarna till det du själv vill. När du ansöker om lån måste långivare däremot ställa frågor som säkerställer att syftet med att låna pengar inte är terroristfinansiering eller penningtvätt.

För att kunna bedöma din betalningsförmåga vill långivarna bland annat veta din månadsinkomst. Om du arbetar som företagare och inte har en fast månadsinkomst så går det bra att räkna ut din genomsnittliga månadsinkomst före skatt och fylla i den summan i din låneansökan. Långivarna ser gärna att ditt företag ska ha varit verksamt i minst ett år.

Det kan också hända att långivarna vill ha en balans- och resultaträkning som bilaga till din ansökan. Om du inte själv har en tillräckligt stor inkomst, kan du fortfarande låna pengar genom att söka lån tillsammans med en medlåntagare.

Det räcker med en kreditupplysning

När du ansöker om att låna pengar tar långivaren en kreditupplysning på dig för att kolla dina möjligheter att betala tillbaka lånet. En kreditupplysning kallas ofta en UC, eftersom de flesta större långivare i Sverige tar den hos företaget Upplysningscentralen AB (UC).

För varje ansökan om lån du gör tas en kreditupplysning, och ju fler sådana du gör i ditt namn, desto sämre lånevillkor kommer du tyvärr att få. En stor fördel med att ansöka om privatlån via Axo Finans är att endast en kreditupplysning tas på dig, eftersom vi skickar din ansökan till många olika långivare samtidigt. Ansök om lån via oss, så kan du med en enda ansökan få flera låneerbjudanden utan att behöva oroa dig för sämre lånevillkor i framtiden.

För dig som vill låna pengar finns det otaliga lån att välja mellan, och då blir räntan ofta en avgörande faktor. Ingen vill ju betala mer än de måste. Banker och långivare som beviljar privatlån tar en risk, eftersom de inte ställer krav på säkerhet. Ifall låntagaren inte klarar av att betala tillbaka lånet har långivaren ingen reservplan för att få tillbaka sina pengar. Därför är räntan på ett lån utan säkerhet högre än räntan på ett bolån.

Hur bestäms räntan?

Många väljer att använda sitt kreditkort, ifall de hamnar i en situation där de behöver låna pengar genast. Det är helt okej ifall du vet att du kan betala tillbaka summan inom kort, men om du behöver mer tid på dig kan det snabbt bli en dyr affär. Räntan för privatlån är oftast lägre än den ränta du betalar på en kreditkortsskuld. Sök lån hellre än att använda kreditkortet, det lönar sig i längden.

När du lånar pengar kan ditt lån antingen ha en rörlig eller bunden ränta. Till skillnad från bunden ränta, som betyder att du vet vad du ska betala varje månad, justeras rörlig ränta ständigt efter vilken ränta som råder på marknaden. De privatlån som Axo Finans förmedlar har i stort sett alltid rörlig ränta. Räntan på ett privatlån är individuell och bestäms utifrån dina ekonomiska förutsättningar och livssituation.

På Axo Finans jämför vi långivarnas olika erbjudanden till dig, för att hitta den bästa lösningen utifrån din ekonomiska situation. Det är alltså inte vi som beviljar och betalar ut lånet, därför kan vi inte heller påverka villkoren. Det kan hända att du inte får just det belopp, den ränta eller den återbetalningstid som du har önskat. Vårt mål är att hitta ett lån som sätter dig i en bättre ekonomisk situation än den du befinner dig i nu.

Ansök om lån via Axo Finans

När du lämnar in en ansökan om lån via Axo Finans, får du ett erbjudande som är giltigt i 30 dagar. Vi kontaktar dig för att berätta om det låneerbjudande som vi bedömer att är det bästa med tanke på dina önskemål och din ekonomiska situation. Om du väljer att tacka ja till erbjudandet så meddelar vi detta till långivaren.

Förbered dig gärna genom att ta fram information om din bank, ditt clearingnummer och kontonummer. Långivaren skickar oftast en länk till dig där du kan logga in och underteckna låneavtalet och uppge på vilket bankkonto du vill ha pengarna insatta. Processen går allra snabbast om du väljer elektronisk signering med BankID. När avtalet är undertecknat har du vanligtvis pengarna på ditt konto inom ett par dagar.

Ansök om lån via Axo Finans idag och få det bästa lånet bland 29 banker och långivare.

Ansökan om lån - Vanliga frågor

 • Kan jag ansöka?

  Du som fyllt 18 år och har en månadsinkomst på minst 8 400 kronor kan ansöka om privatlån via Axo Finans.

 • Hur mycket kan jag låna?

  Via oss kan du låna pengar med låg ränta på 5 000 - 600 000 kr utan krav på säkerhet för lånet.

 • Hur snabbt får jag pengarna?

  Snabbast går det om du godkänner låneavtalet med BankID, då har du pengarna på kontot inom ett par dagar.

 • Hur länge får jag låna pengarna?

  Du kan ansöka om att betala tillbaka lånet på 1-20 år. Du kan när som helst betala av mer på lånet, eller betala hela lånesumman i förtid.

 • Kan jag samla lån?

  När du ansöker om lån via Axo Finans, kan du använda lånet till att samla dina lån och krediter i ett samlat lån. Det enda du behöver göra i din låneansökan är att ange att du vill samla lån. Om du får lånet beviljat kommer banken du får lån hos att ta på sig arbetet med att betala de gamla lånen.

 • Vågar jag låna via nätet?

  Du kan tryggt låna pengar via oss. Finansinspektionen har godkänt Axo Finans som låneförmedlare och vi samarbetar endast med godkända långivare.

Kreditkort
OK
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu
OK