Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Ansökan om lån

Axo Finans skickar din ansökan om lån till alla våra samarbetspartners och presenterar det bästa erbjudandet för dig. Därmed sparar du både tid och pengar.

 • Få besked om ditt lån idag
 • Ansökan är inte bindande
 • Hög poäng på Trustpilot
BankID

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Vi skickar erbjudande

Nästa

Medsökandes personuppgifter:

Individuell ränta från 2,95% - 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan

 • Ålder över 20 år
 • Fast inkomst över 10 000 kr/mnd
 • Fast anställd, vikariat, egen företagare, pensionär

Med denna ansökan godkänner jag användaravtalet.

(Detta är kostnadsfritt och ej bindande)

0

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

Teller

Antal ansökningar
behandlade förra månaden

0

Money in hand

Antal kunder som fick hjälp förra månaden

0

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Därför bör du skicka in ansökan om lån via Axo Finans

Axo Finans är en låneförmedlare som förmedlar låneansökningar mellan sökande och långivare. När du skickar in en ansökan om lån hos oss, skickar vi den vidare till samtliga av våra samarbetspartners. Så snart alla banker och långivare har behandlat din låneansökan, kommer vi presentera det bästa låneerbjudandet för dig.

Fördelar med att använda en låneförmedlare:

 • Konkurrenskraftiga låneerbjudanden
 • Snabb ansökningsprocess
 • Trygga ramar och bra villkor

Bästa ränta

Eftersom låneräntan varierar hela tiden, är det här både ett lönsamt och effektivt sätt att ansöka om lån på. Under processens gång kommer du dessutom få värdefull rådgivning och vägledning om du behöver det.

Endast en kreditupplysning

Trots att vi skickar in låneansökan till flera långivare, tar vi endast en UC av dig. Därmed slipper du bekymra dig för att belasta din kreditvärdighet mer än nödvändigt. Genom våra banker och långivare kan du låna från 5 000 till 600 000 kronor. Lånen vi erbjuder är så kallade privatlån, vilket innebär att du inte behöver tillhandahålla långivaren med någon säkerhet i form av insats eller tillgångar.

Vad är ett lån utan säkerhet?

En grupp människor diskuterar ansökan om lån.

Ett lån utan säkerhet, även kallat privatlån, innebär att långivaren inte kräver säkerhet i form av insats eller andra egendomar, såsom bil eller hus. För dig som kund innebär det att lånet kan användas till precis det du själv önskar, utan att du behöver uppge någon särskild anledning.

Har du behov av ett lån för att täcka oväntade utgifter, kan ett lån utan säkerhet vara den bästa lösningen.

Friheten att använda pengarna fritt innebär dock en ökad risk för banken eller långivaren: om du inte återbetalar lånet, har inte långivaren andra värden att inhämta pengarna från. Det är anledningen till att lån utan säkerhet har en något högre ränta än ett vanligt bolån. Ett privatlån har dock en betydligt lägre ränta än smålån och krediter.

Läs mer: Låna utan säkerhet

Vad ska jag tänka på när jag ska ansöka om lån?

Innan du skickar in en ansökan om lån, är det smart att jämföra låneerbjudanden på marknaden för att hitta den lägsta effektiva räntan för dig. Det är nämligen den effektiva räntan som avgör hur dyrt lånet blir. Den varierar även från långivare till långivare, därför kan du spara mycket pengar om du hittar den lägsta räntan.

Andra saker du bör tänka på:

 • Bedöm behovet
 • Bedöm behovet
 • Läs villkor och avtal

Bedöm behovet

När man ska ta ett lån, bör man alltid bedöma behovet först. Vissa köp har större värde än andra. I synnerhet när du ska skicka in en ansökan om privatlån, bör du vara säker på att lånet används till något du faktiskt har användning för. Det är lätt hänt att man låter sig frestas av något här och nu, men som inte nödvändigtvis ger dig så mycket glädje i längden.

Vid andra tillfällen kan ett privatlån vara nödvändigt för att finansiera viktiga vardagsprodukter.

Gör en budget

Innan man skickar in en ansökan om lån är det viktigt att räkna på om man faktiskt har råd att hantera lånet på ett bra sätt. Kom ihåg att du fortfarande ska ha råd att betala nödvändiga utgifter såsom el, bostadshyra och mat. Gör därför en budget över alla månatliga inkomster och utgifter. När du har full översikt över ekonomin, kan du räkna ut hur stort spelrum du har i förhållande till ett lån.

Ta utgångspunkt i en period på 2-3 månader, så att du får en genomsnittlig översikt över ekonomin.

Läs avtal och villkor

Se till att du läser igenom alla avtal och villkor noggrant innan du skickar in en ansökan om lån. Även om det kanske inte är den mest spännande lektyren, så är det viktigt att veta vad du eventuellt åtar dig. Villkoren ger dig även översikt över kostnaderna kopplade till lånet, så du kan jämföra erbjudandena och hitta det billigaste alternativet.

Det kan även vara en fördel att ha en viss översikt över dina rättigheter som låntagare. Då vet du vad du kan förvänta dig av långivaren, och har möjlighet att undvika mindre seriösa aktörer. Axo Finans verksamhet regleras av Finansinspektionens riktlinjer, vilket försäkrar dig om bra ramar för våra lån.

Skicka in en ansökan om lån till Axo Finans idag

En kvinna kör en sportbil.

Att ansöka om lån via Axo Finans är enkelt. När du skickar in en låneansökan till oss, skickar vi den vidare till samtliga av våra samarbetspartners. Det gör vi för att försäkra dig om en konkurrenskraftig ränta och det bästa låneerbjudandet.

Du behöver inte tillhandahålla någon säkerhet eller insats för att ansöka, men för att få lånet beviljat måste du uppfylla följande kriterier:

 • Du måste vara över 20 år gammal
 • Du måste ha en fast inkomst på minst 10 000 kronor i månaden
 • Du måste vara fast anställd, ha vikariat, eget företag eller vara pensionär

För att säkerställa att du är kapabel att hantera lånet, tar vi en kreditkontroll av dig. Den utgör grunden för lånets storlek och ränta.

Långivarna tar då en kreditbedömning av dig, och på bakgrund av den, kommer du erbjudas ett individuellt låneerbjudande.

Kreditkort
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu