Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Låna pengar

Genom oss kan du ansöka om privatlån på upp till 600 000 kr. Dessa pengar kan du använda för att finansiera precis vad du vill.

  • Endast en kreditupplysning
  • Helt kostnadsfritt

Bästa företag i kategorin Bank

Läs här vad våra kunder tycker om oss

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr

Renovera ett rum? Införskaffa en ny bil? Finansiera ett nytt badrum? Då kommer du att behöva pengar. Det är inte många som har tillräckligt med pengar för att kunna betala dessa stora kostnader direkt. För att lösa detta så behöver du låna pengar. Det är något som vi på Axo Finans kan hjälpa dig med. Vi ger dig möjligheten att låna pengar snabbt.

Genom oss kan du ansöka om privatlån på upp till 600 000 kr. Dessa pengar kan du använda för att finansiera precis vad du vill. Vi samarbetar med flera banker och långivare för att hitta ett privatlån som passar just dig. Det kostar ingenting att använda vår tjänst. Fyll i en ansökan och låna pengar snabbt du också.

Godkända av Finansinspektionen

Vår kostnadsfria låneförmedlingstjänst är godkänd av Finansinspektionen. Det innebär att du lugnt kan låna pengar via oss. När du ansöker om ett lån så tar vi kontakt med alla långivare och banker som vi samarbetar med. Det innebär att du snabbt kan få ett låneerbjudande från en eller flera banker.

En fördel att låna tillsammans

Vi rekommenderar er som är gifta eller sambos att ansöka tillsammans, då ökar chansen till beviljat privatlån och bättre villkor. Att låna ut pengar innebär alltid en risk för banken och långivaren. För att öka chansen att få ett privatlån beviljat med bra villkor och låg ränta så måste du sänka denna risk åt banken. Det kan du göra genom att ansöka om ett lån tillsammans med din gifta partner eller sambo. Det är med andra ord oftast till er fördel att låna pengar tillsammans. Genom endast en ansökan söker vi hos flera banker för att hitta det lån som passar er bäst, helt kostnadsfritt.

Låna pengar snabbt till vad du vill

Oavsett vad du vill använda pengarna till kan vi på Axo Finans hjälpa dig att hitta ett privatlån med bra villkor. Vi tar kontakt med flera banker och långivare, på så sätt kan vi presentera det bästa låneerbjudandet till dig snabbt. Du behöver inte lämna någon säkerhet och du bestämmer själv vad du ska använda pengarna till. Genom oss på Axo Finans har du möjligheten att ansöka om privatlån upp till 600 000 kr. Ta ett bra lån på ett snabbt och enkelt sätt du också.

Låna pengar genom Axo Finans! Vi gör allt vi kan för att hitta ett riktigt bra låneerbjudande till dig.
Vanliga frågor och svar

Hur snabbt kan jag få ett lån beviljat?
Du får svar på din låneansökan inom fyra timmar när du ansöker om att låna pengar.

Hur mycket kostar det att använda er tjänst?
Det kostar ingenting att låna pengar via oss. Vår låneförmedlingstjänst är helt kostnadsfri.

Jag har betalningsanmärkningar - kan jag låna pengar hos er?
Nej. Du får inte ha några betalningsanmärkningar hos Kronofogden om du vill låna pengar genom oss

Vad är fördelen med att låna pengar via Axo Finans?
När du ansöker om att låna pengar via oss så kan du snabbt få in bra låneerbjudanden från en eller flera banker. Dessutom så registreras endast en kreditupplysning på ditt namn.

Kan jag lösa lånet när som helst?
Om du vill låna pengar genom oss kan du ansöka om ett privatlån. Detta lån kan du lösa in när du vill.

Låna pengar
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu