Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Låna pengar

Din ansökan behandlas av flera banker och långivare samtidigt. Om du ansöker via oss kan du låna mellan 10 000 kr upp till 600 000 kr på en gång. Du bestämmer själv vad pengarna ska användas till.

  • Din ansökan är inte bindande
  • Få besked om ditt lån idag
  • Högt poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

LARS

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

SUSANNE & ERIK
TrustScore 8.9|577 omdömen

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Förändra din situation idag – låna upp till 600 000 kr

Om du behöver ett lån hjälper vi dig på ett tryggt, kostnadsfritt seriöst sätt. Våra handläggare har lång erfarenhet inom bank och finans, de vet hur de ska förhandla med bankerna åt dig. Eftersom vi ställer flera banker och långivare mot varandra är det upp till dom att tävla om dig som kund. När vi har samlat alla erbjudanden är det vi som tillslut väljer det som passar dig bäst utifrån din situation.

Det finns många olika anledningar till att ta ett lån, den allra vanligast anledningen är att låntagaren vill samla sina existerande lån och krediter under ett och samma lån. Det är ett effektivt sätt att få en bättre överblick över sin ekonomi samtidigt som chansen är stor att du sänker både räntan och månadskostnaden.

Det är även vanligt att personer lånar för att förbruka, dvs privatlån som du använder för renovering, bilköp, semester med mera. Oavsett anledning kostar din låneansökan inte någonting, våra handläggare hittar budet med den lägsta räntan för dig.

En medsökare ökar era chanser att gå lånet beviljat. Om ni har två som delar på risken och dessutom kan erbjuda inkomst från två personer istället för en så är det mycket enklare för banken att säga ja. Tänk på det nästa gång du ska söka lån, om ni är två blir är chansen större att det blir ett positivt resultat i slutet.

Godkända av Finansinspektionen

Vår låneförmedlingstjänst är kontrollerad och godkänd av Finansinspektionen. Det är ett är en trygghet för dig som låntagare. Vi är under samma hårda kontroller som bankerna själva. Den enda skillnaden mot att du själv går direkt till bankerna är att vi våra handläggare gör det åt dig och ser till att du får den lägsta räntan utifrån din situation.

Låna pengar
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu