Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Lån till kontantinsats

Många typer av lån kräver att du lägger en kontantinsats själv. För exempelvis ett huslån så täcks inte hela husköpet av lånet, en viss del måste du lägga själv. Syftet med att ha en kontantinsats är att fördela den eventuella risken mellan parterna. Ibland kan dock insatsen vara lite för hög och då kan det vara aktuellt att ta ett lån till kontantinsats. Det är något vi på Axo Finans kan hjälpa dig med.

Jämför lån till kontantinsats kostnadsfritt

Genom vår låneförmedlingstjänst kan du jämföra lån till kontantinsats utan någon kostnad. Vi samarbetar med flera låneinstitut och banker, vilket innebär att du snabbt kan få ett bra låneerbjudande via oss.

  • Lån till kontantinsats med endast en kreditupplysning
  • Vi jobbar för dig mot bankerna
  • Du söker lån för kontantinsats helt kostnadsfritt

Fyll i formuläret eller ring oss på 0771 323400

Läs här vad våra kunder tycker om oss

Bästa företag i kategorin Bank

Exempel på banker som behandlar din ansökan

När krävs kontantinsats?

Köp av bostad

När du ska köpa en bostad, oavsett om det är en villa, lägenhet eller sommarstuga, så behöver du oftast ta ett bolån. Reglerna kring bolån har blivit strängare och idag kräver de flesta att du själv står för minst 15 % av köpeskillingen genom en kontantinsats. Om bostadslånet ligger på 1 miljon så hamnar din kontantinsats på 150 000 kronor. Om du inte har sparat ihop till kontantinsatsen så kan vi hjälpa dig hitta ett bra lån som täcker hela eller delar av denna kostnad.

Köp av fordon

En del banker och låneinstitut kräver att du betalar en viss del av bilköpet själv. Det kan handla om upp till 20 % av bilens värde. Denna kontantinsats fungerar som säkerhet för långivaren eftersom de slipper stå för hela lånrisken själva. Många långivare kräver kontantinsats oavsett om det handlar om billån, mc-lån eller husvagnslån.

Hitta låneerbjudande till kontantinsats med bästa ränta

Om du vill hitta ett bra lån till kontantinsats så har du kommit rätt. Vi ger dig möjligheten att snabbt och enkelt få in flera låneerbjudanden från olika banker och låneinstitut. På så sätt kan du jämföra de olika lånen och välja den som har bäst villkor och ränta.

Godkända av finansinspektionen

Vi på Axo Finans är godkända av finansinspektionen. Du kan med andra ord känna dig trygg när du söker efter ett lån för kontantinsats genom oss.

Fördel att söka lån tillsammans

När du ansöker om ett lån till kontantinsats har du även möjlighet att söka lånet med en medsökande. Eftersom risken för långivaren minskar när det finns flera medsökande så kan detta ge dig bättre förutsättningar för att få lånet beviljat.

Skicka din låneansökan idag!

Använd formuläret här på hemsidan för att skicka en låneansökan. Vi ser till att du får svar inom fyra timmar. Ansök om ett lån till kontantinsats genom oss så hjälper vi dig hitta lånet med den bästa räntan.
Frågor och svar om lån till kontantinsats

Hur snabbt får jag svar på min ansökan?
Du får svar inom fyra timmar.

Jag har befintliga skulder - kan jag ta ett lån, lösa skulderna och använda resterande summa till min kontantinsats?
Ja, du kan ta ett lån för att lösa dina skulder och sedan använda resten av lånet för att täcka din kontantinsats.

Spelar det någon roll vilken typ av kontantinsats jag lånar till?
Nej, det spelar ingen roll. Du får använda lånet till vilken typ av kontantinsats du vill.

Vad är det för skillnad på kontantinsats och handpenning?
Handpenningen är en säkerhet för säljaren och används för att se till att köpet genomförs. Kontantinsatsen är en säkerhet för långivaren och används för att inte stå för hela lånrisken själva.

Lån till kontantinsats
Snabb låneansökan - Upp till 500 000 kr Låna nu