Lägsta räntan

Det finns inget gyllene knep för att alltid få den lägsta räntan på ett privatlån. Banken baserar räntan de erbjuder på flera faktorer, som exempelvis hur stor risk de tar och hur din ekonomi ser ut. Detta är faktorer som du kan påverka genom att sköta din ekonomi.

Vi hittar bästa lånet för dig

När banken bestämmer din ränta tar de ett beslut baserat på din ekonomi. Informationen kommer från kreditupplysningen som utförs. Bankerna och långivarna bedömer sedan din ekonomi utifrån kreditupplysningen på olika sätt. För att få den lägsta räntan på ditt lån så är det smart att söka hos flera banker samtidigt. Detta är något vi på Axo Finans kan hjälpa dig med.

  • Endast en kreditupplysning
  • Helt kostnadsfritt
  • Vi jobbar för dig mot bankerna

Fyll i formuläret eller ring oss på 0771 323400

Exempel på banker som behandlar din ansökan

Bästa företag i kategorin Bank

Att tänka på vid låneansökan

När du tar ett privatlån räcker det inte med att du hittat marknadens lägsta ränta – som kund bör du vara säker på att det inte gömmer sig några konstigheter i avtalet.

Många banker och långivare erbjuder bra villkor men tjänar pengar på andra delar av låneavtalet, till exempel dyra uppläggningsavgifter eller andra eventuella dolda kostnader.

Jämför räntor, kostnader och villkor

Axo Finans arbetar bara med seriösa banker. När du skickar in en låneansökan via oss får du tillbaka en tydlig överblick över vilka banker som erbjuder lägst ränta samt vad deras villkor på lån är och eventuella övriga avgifter.

Du kan då enkelt jämföra vilka alternativ som står till buds. Väg de olika konkurrenternas för- och nackdelar mot varandra, gör sen en uträkning och undersök hur lånet skulle påverka din nuvarande ekonomiska situation. Vem erbjuder lägsta räntan på privatlån? Hur mycket skulle du till exempel tjäna på att lägga ihop dina befintliga lån till ett enda, med lägre ränta? Vad bör maxbeloppet ligga på med tanke på avbetalningstid och på räntan du erbjudits?

Fråga oss om lån

Vi har flera års erfarenhet av frågor om lån, räntor, avbetalningstider, avgifter och banker. Du får gärna ta kontakt med vårt kundcenter om du har funderingar eller frågor du vill ha svar på.

Godkända av Finansinspektionen

Vi på Axo Finans erbjuder en kostnadsfri låneförmedlingstjänst. Som låneförmedlare är vi godkända av Finansinspektionen i enlighet med lagen (2014:275) om viss verksamhet med konsumentkrediter. Genom oss kan du helt enkelt hitta ett bra lån med låg ränta på ett enkelt sätt.
Frågor och svar om lån med lägst ränta

Vad är inkomstkravet för att få låna pengar?
Du måste ha en inkomst för att ansöka om ett privatlån.

Vad styr vilken ränta jag får?
Det finns flera faktorer som styr vilken ränta du får från de olika bankerna och långivarna. De bedömer bland annat din ekonomi genom kreditupplysningen.

Kan jag få lägre ränta genom att samla mina lån?
Ja, du kan ofta få en lägre ränta genom att samla dina lån. Genom att hitta ett lån med den lägsta räntan för att betala av dina dyrare lån kan du spara tusentals kronor.

Får jag ännu lägre ränta om jag ansöker om lån med en medsökande?
Chansen att få en lägre ränta ökar när du ansöker om ett lån med en medsökande. Du ökar även chanserna att få lånet beviljat.

Upp till hur mycket pengar kan jag låna?
Genom oss på Axo Finans kan du låna upp till 500 000 kronor.