Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Kredit

Så fungerar det att handla på kredit

Krediter är ett snabbt och flexibelt sätt att täcka oförutsedda avgifter men det kan också snabbt bli en dyr affär på grund av den höga räntan. Ett alternativ som du bör överväga är att istället ta ett privatlån. Dessa lån har oftast bättre villkor, högre kreditgräns och precis som krediter kan du använda pengarna till vad du vill, från oförutsedda avgifter till en ny TV eller semesterresa.

Istället för kredit

Det är många som är lockade av tanken att köpa saker på kredit eftersom du inte behöver betala hela summan direkt. Krediten är dessutom tillgänglig direkt, vilket gör det lättare för dig att impulsköpa på kredit. Dina kreditkostnader kan då snabbt skjuta i höjden, något som blir extra kostsamt eftersom kreditkort ofta har hög ränta. Ett bättre alternativ är använda sig av privatlån när du behöver använda mer pengar än vad du har just nu.

  • Endast en kreditupplysning
  • Helt kostnadsfritt
  • Vi jobbar för dig mot bankerna

Fyll i formuläret eller ring oss på 0771 323400

Bästa företag i kategorin Bank

Läs här vad våra kunder tycker om oss

Exempel på banker som behandlar din ansökan

Höga räntor

Att köpa saker på kredit kan vara ett smidigt sätt att handla och att skjuta betalningen på framtiden kan verka både lockande och smart. Problemet är att kostnaderna på krediter ofta kan springa iväg – då räntan ofta blir mycket hög. Det är alltid smart att undvika höga kreditskulder, speciellt med tanke på att du faktiskt kan få tag på pengar snabbt genom andra alternativ.

Lägre räntor

Med ett privatlån hos Axo Finans slipper du spendera pengar på för höga räntor i onödan. Våra banker kan erbjuda fördelaktiga lånevillkor som gör att du kan ha bättre kontroll över dina utgifter. Även om ett privatlån inte är tillgängligt direkt på samma sätt som krediter så tar det inte lång tid att få ett privatlån beviljat och pengarna på kontot. Genom att vänta lite extra kan du få bättre ränta. Kanske du redan har gamla lån eller dyra kreditskulder? Då kan vi slå ihop dem i ett nytt lån med lägre ränta.

Kontakta oss

Det är mycket att hålla reda på när det kommer till lån, ränta och krediter. Vi på Axo Finans har full förståelse för detta och vi är redo att besvara alla dina frågor och funderingar angående krediter, kreditupplysningar, privatlån eller räntor. Vi har lång expertis inom dessa områden och gör alltid vårt yttersta för att hjälpa våra kunder få svar på sina frågor.

Ta ett lån med bra ränta – smartare än massa små krediter.
Frågor och svar om kredit och lån

Vad finns det för risker att handla på kredit?
Riskerna med att handla på kredit är att du har hög ränta som ska betalas samt att det är lättare för dig att göra impulsköp.

Hur lång tid tar det att samla krediterna till ett lån?
Det tar inte alls lång tid att samla dina krediter och lösa dessa med hjälp ett lån. Bankerna behandlar i regel din låneansökan inom ett par timmar.

Kan jag ansöka om att handla på kredit via Axofinans?
Nej, du kan inte ansöka om att handla på kredit via oss. Vi kan däremot hjälpa dig hitta ett privatlån med bättre villkor och ränta än de flesta kreditkort.

Hur stort lån kan jag ta?
Genom oss på Axo Finans kan du låna upp till 500 000 kronor.

Kredit
Snabb låneansökan - Upp till 500 000 kr Låna nu