Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Jämföra banker

Att jämföra banker innan man tar ett banklån är lika viktigt som att titta under huven innan man köper en bil. Vid en affär gäller det att väga olika alternativ mot varandra – för att ta reda på vad som passar just din plånbok.

  • Endast en kreditupplysning
  • Helt kostnadsfritt

Fyll i formuläret eller ring oss på 0771 323400

Bästa företag i kategorin Bank

Läs här vad våra kunder tycker om oss

Exempel på banker som behandlar din ansökan

Att leta bland olika bankalternativ kan vara en djungel, speciellt när man inte vet vad man ska titta efter. Ett gott råd: gå inte på första bästa erbjudande; ta god tid på dig och läs på ordentligt om bankernas olika erbjudanden.

På Axo Finans hjälper vi gärna till att besvara dina frågor. Vi står i kontakt med flera olika banker samtidigt och fungerar som ett mellanled mellan dig och dem. Bankernas budgivning innebär också att du enkelt hittar den bank vi samarbetar med som kan erbjuda dig lägst ränta. Eftersom endast en ansökan behövs registreras inte onödigt många kreditupplysningar i Upplysningscentralens (UC) register.

Här är några saker som du bör ha koll på när du ska jämföra banker:

Erbjudanden

Vad erbjuder banken dig som kund? På vilket sätt motsvarar dessa erbjudanden dina önskemål? Oavsett om ditt huvudsakliga mål är en snabb affär eller en riktigt låg ränta, kan det vara en god idé att be en låneförmedlare om hjälp.

Räntor och avgifter

Om du redan sitter på flera gamla dyra smålån är det smart att slå samman dessa till ett nytt – med billigare ränta. Men se upp för dyra avgifter!

Axo Finans är ingen bank. Vi är en låneförmedlare hjälper spara tid, och därmed pengar. Att hålla koll på alla olika bankers räntenivåer, riskbedömning, lånebelopp och löptider är inte det enklaste. Så varför göra det svårt, när det kan vara enkelt? Vi hjälper dig hitta rätt bank och rätt lån.

Service och personlig kontakt

Blir du bra bemött när du kontaktar banken? Den personliga kontakten säger en del om hur banken ser på dig som kund – och ett dåligt bemötande inger ingen trygghet.

Axo Finans sköter stor del av dialogen med bankerna åt dig. Vi har flera års erfarenhet på området och hjälper dig att jämföra deras räntor och villkor.

Jämföra banker
Snabb låneansökan - Upp till 500 000 kr Låna nu