Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Billigt privatlån

Ta ett billigt privatlån och sänk dina kostnader. Varför kämpa med onödiga utgifter när du kan ta ett snabbt lån och samtidigt spara pengar?

  • Endast en kreditupplysning
  • Helt kostnadsfritt

Fyll i formuläret eller ring oss på 0771 323400

Bästa företag i kategorin Bank

Läs här vad våra kunder tycker om oss

Exempel på banker som behandlar din ansökan

Många dyra smålån kan lätt förvandlas till mycket höga kostnader. Kreditkortsskulder, smslån och andra former av lån med dolda avgifter är bara några exempel på löpande utgifter som riskerar att belasta din ekonomi i onödan. Ett smartare sätt att låna pengar på är att binda samman lånen – med en enda ränta.

Vi pratar med bankerna och tar fram ett billigt lån åt dig

När du lånar pengar via Axo Finans slipper du kontakta bankerna själv. Vi pratar med bankerna och låter dem slåss om dig som kund. Ditt nya lån får en förmånlig ränta och du slipper betala av på smålån som äter upp din plånbok inifrån. Ett enkelt sätt att skapa överblick och ta kontroll över sin ekonomi.

Bättra på din kreditvärdighet – få billigare lån

Hur billigt ditt lån blir beror till viss del på din kreditvärdighet. Det innebär att banken gör en bedömning utifrån din kredithistorik, eventuella betalningsanmärkningar, inkomst och anställning. För att slippa onödiga registreringar hos Upplysningscentralen (UC) är det smart att göra en samlad ansökan hos flera banker samtidigt. Axo Finans ansöker hos bankerna åt dig – med en enda ansökan – vilket minimerar antalet kreditupplysningar.

Billigt privatlån
Snabb låneansökan - Upp till 500 000 kr Låna nu