Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Billån

När du ansöker om billån hos Axo Finans kan du få låneerbjudanden där det inte krävs någon kontantinsats. Låt oss hjälpa dig med din bilfinansiering redan idag.

  • Billån med en kreditupplysning
  • Sök billån helt kostnadsfritt
  • Vi jobbar för dig mot bankerna

Fyll i formuläret eller ring oss på 0771 323400

Bästa företag i kategorin Bank

Läs här vad våra kunder tycker om oss

Exempel på banker som behandlar din ansökan

Att låna till bil har aldrig varit enklare

Drömmer du om att köpa din första bil eller behöver du en för att kunna pendla till jobbet? Kanske vill du byta upp dig till en större så att din familj kan färdas tryggt på vägarna. Att köpa bil är för många det roligaste som finns, medan andra ser billån som en orsak till oro och bekymmer. Den goda nyheten är att vi har lång erfarenhet av billån och kan hjälpa dig.

Axo Finans jämför räntorna åt dig

Tack vare vårt samarbete med andra banker kan vi förenkla för dig som kund att låna till bil. Det enda du behöver göra är att lämna in en ansökan, sen jämför vi bankernas räntor på billån åt dig – kostnadsfritt. Därigenom ökar vi dina chanser till ett billån med lägre ränta än vad du skulle fått om du kontaktat en bank på egen hand. Dessutom sparar du tid på att hitta en bilfinansiering som passar dig.

Billån med en enda kreditupplysning

Eftersom Axo Finans bakar ihop dina ansökningar om billån till en, behövs bara en enda kreditupplysning hos Upplysningscentralen. Ett förmånligt avtal kan i slutändan innebära flera tusenlappars skillnad i din plånbok. Så varför göra jobbet på egen hand när vi kan låta bankerna tävla om att ge dig det bästa erbjudandet för din bilfinansiering?

Bilfinansiering utan bilen som säkerhet

När du lånar pengar till bil via Axo Finans slipper du använda bilen som säkerhet. Banken fastställer räntan efter din betalningsförmåga och avbetalningstakten sker efter överenskommelse.
Frågor och svar om billån

Kan jag amortera extra eller hela billånet om jag har möjlighet att göra det?
Ja, du kan amortera extra eller betala av hela billånet precis när du vill.

Spelar det någon roll vem jag köper bilen av?
Du kan köpa din bil genom vem som helst, det spelar ingen roll om det sker genom auktoriserade bilsäljare eller en privatperson. Du kan även åka utomlands och köpa din bil för pengarna du lånar till bil av oss.

Hur stor kontantinsats måste jag betala?
Du behöver ingen kontantinsats när du ansöker om bilfinansiering genom oss.

Måste bilen stå som säkerhet i lånet?
Nej, bilen måste inte stå som säkerhet när du ansöker om ett billån.

Kan jag låna till bil trots betalningsanmärkningar?
Det är möjligt att få ett billån trots att du har betalningsanmärkningar, med det är inte säkert att banken eller långivaren beviljar lånet.

Billån
Snabb låneansökan - Upp till 500 000 kr Låna nu