Låna 350000 kr

Det finns många som drömmer om att renovera sitt hem, köpa en bättre bil eller göra någon annat som kan kosta en hel del. Då kan det vara aktuellt att låna 350 000 kronor i form av ett privatlån. Detta är ett stort lån som kräver betänketid. Dessutom är det bra att veta att ränta, avgifter och andra kostnader kommer att påverka slutpriser en hel del, speciellt eftersom det sannolikt kommer att ta flera år att återbetala lånet. Vi kan hjälpa dig hitta bästa lån med lägsta räntan.

  • Ansökan om lån skickas till flera banker
  • Endast en kreditupplysning
  • Vår tjänst är helt kostnadsfri

Fyll i formuläret eller ring oss på 0771 323400

Exempel på banker som behandlar din ansökan

Bästa företag i kategorin Bank

Låneförmedling helt kostnadsfritt

Ingen vill betala mer än nödvändigt på sitt lån. Det finns dock flera faktorer som påverkar hur mycket du i slutändan kommer att behöva betala. Bland dessa har du återbetalningstiden, lånebeloppet, räntan och eventuella avgifter. Ju längre återbetalningstid och ju högre lånebelopp desto viktigare blir det att hitta ett lån med låg ränta och låga avgifter. Vi på Axo Finans tillhandahåller en låneförmedlingstjänst där du kan jämföra lån mellan flera långivare helt kostnadsfritt.

Jämför lån på 350 000

Ange att du vill låna 350 000 kr (vi förmedlar lån upp till 500000 kr), återbetalningstid och annan information på formuläret så återkommer vi med låneerbjudanden från flera banker och långivare. Du kan därefter jämföra lån och se vem som erbjuder lån på 350 000 kr med den lägsta räntan. Eftersom det handlar om privatlån kan du använda pengarna till vad du vill. Många använder lånet för att lösa sina andra lån som har dyrare ränta och avgifter.

Har du flera smålån? Lös in lånen och spara pengar!

Att lösa lån innebär att du betalar av lånet direkt. Har du flera mindre lån och kreditskulder? Dessa typer av lån har ofta med hög ränta och dyra avgifter. Via Axo Finans kan du spara en hel del genom att betala av dessa med ett lån på 350 000 kr med bättre lånevillkor och lägre ränta. Låt oss hjälpa dig att hitta ett bra privatlån - använd tjänsten redan idag, det är helt kostnadsfritt.
Frågor och svar

Hur kan det vara kostnadsfritt att låna pengar genom er?
Vi samarbetar med flera banker och långivare och ger dig möjlighet att jämföra deras låneerbjudanden. När en besökare väljer ett av våra förmedlade låneerbjudande och tar ett lån så får vi betalt av den valda långivaren.

Finns det några krav för att ansöka om ett lån på 350 000 kr?
Ja, vi ställer flera grundkrav som du måste uppfylla för att kunna ansöka genom oss. Du måste vara minst 20 år gammal, inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden och ha en årsinkomst på minst 120000 kronor. Vi ser gärna att du ansöker om ett lån tillsammans med en medsökande, exempelvis din äktenskapspartner eller sambo, eftersom det ökar chansen att lånet blir beviljat.

Vilka banker och långivare samarbetar ni med?
Vi samarbetar med bland annat Swedbank, Sevenday Finans, Santander Consumer Bank, Frogtail och Marginalen Bank för att nämna några.