Låna 200000 kr

Ett lån på 200000 kronor tar oftast lång tid att betala tillbaka. Det innebär att ränta och avgifter har stor påverkan när det kommer till hur mycket du i slutändan får betala för lånet. Det finns flera sätt att hitta bästa lån med lägsta räntan. Ett av dessa sätt är genom att jämföra lån, något som vi på Axo Finans kan hjälpa dig med.

  • Ansökan om lån skickas till flera banker
  • Endast en kreditupplysning
  • Vår tjänst är helt kostnadsfri

Fyll i formuläret eller ring oss på 0771 323400

Exempel på banker som behandlar din ansökan

Bästa företag i kategorin Bank

Hitta privatlån på 200 000 kronor med låg ränta

Oavsett hur mycket du ska låna så lönar det sig alltid att jämföra vad de olika långivarna erbjuder. Vi på Axo Finans kan hjälpa dig genom att göra det enkelt att jämföra lånen med varandra. Du fyller helt enkelt i vårt formulär, anger hur mycket du vill låna och vilken återbetalningstid du vill ha så ser vi till att du får svar på din ansökan så fort som möjligt. Med största säkerhet får du svar redan samma dag ifrån oss.

Fördelar med att låna via Axo Finans

Vi tillhandahåller en låneförmedlartjänst som är helt kostnadsfri för privatpersoner. Det innebär att du kan ansöka om ett lån på 200 000 kronor, upp till 500 000 kr, genom oss och få flera låneerbjudanden tillbaka eftersom vi samarbetar med många långivare. Dessutom så behöver du inte oroa dig för att flera kreditkontroller utförs, när du använder vår tjänst så utförs endast en kreditkontroll.

Krav för att kunna låna 200000

När du använder dig av vår förmedlingstjänst så har vi vissa grundkrav som du måste uppfylla, oavsett hur mycket du vill låna. Vi vill att du är minst 20 år gammal, har ett fast jobb med en lön på minst 120000 kronor om året. Dessutom så får du helst inte ha några betalningsanmärkningar och inga skulder hos Kronofogden. Så länge du uppfyller dessa krav så kan du utan problem ansöka om att låna 200 000 kronor genom oss.




Frågor och svar

Jag har lån och kreditkortsskulder, kan jag ansöka om ett lån trots detta?
Ja. Lån och kreditkortsskulder är inte samma sak som att ha en skuld hos Kronofogden. Många söker privatlån genom oss för att lösa sina äldre, dyrare lån.

Vad innebär det att lösa sina lån?
Det innebär att du betalar av dina dyrare lån med hög ränta och kostsamma avgifter med hjälp av ett lån på exempelvis 200 000 kr som har bättre villkor och lägre ränta. Genom att göra detta kan du spara in tusentals kronor i längden.

Hur lång tid tar det innan jag får ett svar?
Det beror på när du skickade in din förfrågan. Skickar du innan kl. 14:00 på vardagar så får du svar samma dag via mejl eller på sms/telefon. Ibland kan svar dröja från en eller flera banker och då får du besked om detta. Vi strävar efter att ge dig bästa möjliga erbjudanden så fort det bara går.