Låna 100000 kr

Att låna 100000 kronor är inte ovanligt men det är något du bör göra på ett smart sätt eftersom du sannolikt kommer att behöva betala av lånet under flera år. Vi på Axo Finans kan hjälpa dig låna 100000 kronor genom att samla ihop flera låneerbjudanden åt dig. Du behöver inte betala något för vår låneförmedlingstjänst, den är helt kostnadsfri.

  • Ansökan om lån skickas till flera banker
  • Endast en kreditupplysning
  • Vår tjänst är helt kostnadsfri

Fyll i formuläret eller ring oss på 0771 323400

Exempel på banker som behandlar din ansökan

Bästa företag i kategorin Bank

Låneansökan till flera banker samtidigt

Vi kan hjälpa dig låna förmånligt genom att göra det lätt för dig att jämföra lån. Vi samarbetar nämligen med flera långivare och kan på så sätt skicka ut din låneansökan till allihop samtidigt. Om du vill låna 100 000 kronor snabbt så kan det även vara bra att veta att du oftast får svar om din låneansökan efter bara några timmar. Genom att du jämför lån kan du hitta det privatlån på 100 000 kronor som ger lägst ränta för dig.

Privatlån på 100 000 ger dig flera möjligheter

Ett privatlån kan du använda till vad du vill. En del lånar 100000 kronor för att köpa en begagnad bil, för att bekosta ett större bröllop eller för att täcka en badrumsrenovering. Ett annat smart sätt att använda ett privatlån på 100000 kronor är för att betala av andra lån med dyrare ränta och höga avgifter. Detta kallas för att samla lån eller lösa lån.

Skulder på 100 000 kr? Lös in dina lån!

Att lösa lån och att samla lån har ofta samma betydelse, att du betalar av flera mindre lån direkt med hjälp av ett större övergripande lån. Genom att det nya lånet kan ha bättre ränta och villkor kan du spara flera tusenlappar i längden. Vi på Axo Finans kan hjälpa dig lösa dina lån och krediter på ett smidigt sätt. Ansök om att låna 100 000 kronor genom att fylla i formuläret på hemsidan. Har du frågor om hur vår låneförmedlingstjänst fungerar eller hur du gör för att lösa dina lån, ta kontakt med oss så hjälper vi dig igenom hela processen.
Frågor och svar

Om er låneförmedlingstjänst är kostnadsfri, hur tjänar ni pengar?
Bra fråga, vi får betalt ifrån våra samarbetspartners när en kund accepterar ett låneerbjudande genom oss.

Vad krävs för att kunna låna 100000 kronor?
Först och främst behöver du ha en fast inkomst när du ansöker om ett lån genom oss. Vi vill att du har en årsinkomst på minst 120000 kronor. Du måste även vara minst 18 år gammal och du får helst inte ha några betalningsanmärkningar.

Jag har lån och dyra krediter på cirka 80000 kronor, kan jag låna 100000 ändå?
Ja, du får naturligtvis ansöka om att låna 100000 kronor för att betala av dina dyrare lån och krediter. Vi rekommenderar dock alltid att du inte tar ett för stort lån, även om det kan verka lockande.