Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Båtlån

Det är något speciellt med att ta sig från ö till ö med sin helt egna båt. Speciellt under den svenska sommaren då både vädret och naturen är som bäst. Att köpa en båt är dock en stor investering och oftast så krävs det att du tar ett båtlån. Det finns många typer av lån att använda sig av när det kommer till båtfinansiering. Vi samarbetar med flera banker och långivare, vilket betyder att vi kan hjälpa dig hitta ett fördelaktigt båtlån på ett smidigt sätt.

Ansök om båtlån utan kontantinsats

Vi på Axo Finans har gott om erfarenhet när det kommer till båtlån. Genom oss kan du ansöka om båtlån helt utan kontantinsats. Det innebär att du slipper lägga ut en del av kostnaden själv och kan låta ditt båtlån täcka hela båtkostnaden.

  • Sök båtlån med endast en kreditupplysning
  • Tjänsten är helt kostnadsfri
  • Vi jobbar för dig mot bankerna
  • Jämför och hitta båtlånet med bästa lånevillkor

Fyll i formuläret eller ring oss på 0771 323400

Bästa företag i kategorin Bank

Läs här vad våra kunder tycker om oss

Exempel på banker som behandlar din ansökan

Båtfinansiering har aldrig varit enklare

Att äga en helt egen båt är en fullt realistisk möjlighet idag. Använd dig av vår låneförmedlingstjänst och hitta ett båtlån som passar just dig.

Jämför räntor på båtlån enkelt

En av fördelarna med att hitta ett båtlån genom oss är att vi hjälper dig jämföra lånen med varandra. På så sätt kan du snabbt och smidigt se vilket båtlån som har bäst villkor och lägst ränta. Eftersom vi har kontakt med flera banker och låneinstitut så slipper du lägga tid på att kontakta varje enskild aktör, vi ser till att du får svar snabbt.

Ny eller gammal båt

Det spelar ingen roll om det är en begagnad eller ny båt du vill köpa. Så länge du fyller kriterierna och kraven för att få lånet beviljat så kan du använda lånet till att köpa vilken båt du vill.

Låna upp till 500 000

Genom oss på Axo Finans kan du låna upp till 500 000 kronor. Naturligtvis behöver du inte låna hela beloppet för båtfinansiering om du inte vill. När du ansöker om ett lån via oss så får du flera låneerbjudanden och kan enkelt jämföra dessa med varandra.

Vi svarar inom 4 timmar

När du ansöker om ett lån genom oss så ser vi till att du får ett svar inom fyra timmar. Dessutom så utförs endast en kreditupplysning när du söker ett båtlån via oss. Vi finns även tillgängliga att hjälpa dig genom vår support om du skulle ha några funderingar eller frågor.

Ansök och hitta bäst båtlån hos Axo Finans

Gör verklighet av dina drömmar att äga en helt egen båt redan idag. Ansök om ett båtlån här på hemsidan genom att använda dig av formuläret. Vi hjälper dig hitta båtfinansiering som kan täcka just den båt som du vill ha.
Frågor och svar om båtfinansiering

Kan jag söka båtlån tillsammans med en medsökande?
Ja, du kan söka ett båtlån med en medsökande. Detta ökar sannolikheten att lånet beviljas.

Kan jag lösa mitt båtlån när som helst?
Ja, du kan lösa ditt båtlån när som helst.

Jag har ett mindre befintligt lån - kan jag söka nytt lån hos er för att betala av detta och använda resterade summa för att köpa båt?
Ja, du kan söka ett nytt lån genom oss för att lösa ditt gamla lån. Vad du gör med det resterande lånet är upp till dig.

Båtlån
Snabb låneansökan - Upp till 500 000 kr Låna nu