Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Hitta bästa privatlånet

För att hitta det bästa privatlånet bör du jämföra flera faktorer utöver räntan. Återbetalningstid på lånet, aviavgifter och andra eventuella avgifter bör granskas. På Axo Finans hjälper vi dig att se över alla dina lånekostnader och ser till att du får det privatlån som passar dig bäst.

  • Endast en kreditupplysning
  • Helt kostnadsfritt

Fyll i formuläret eller ring oss på 0771 323400

Bästa företag i kategorin Bank

Läs här vad våra kunder tycker om oss

Exempel på banker som behandlar din ansökan

Ta med alla kostnader i din kalkyl

När du lånar pengar är det många saker du bör tänka på. Ett vanligt önskemål är att det ska gå fort. Ett annat är att lånet ska vara billigt. När du skickat in din ansökan återkommer vi oftast till dig redan samma dag och presenterar eventuella beviljade lån från bankerna.

Det brukar vara klart och tydligt vilket lån som passar dig bäst, men det är inte alltid lånet med lägst ränta som är det bästa. Ibland kan det vara privatlånet med lite längre avbetalningstid som passar dig bättre.

Hitta det bästa privatlånet – som inte kostar dig pengar i onödan

Den sammanlagda lånekostnaden bestäms av alla de kostnader som hänger ihop med ett lån. Många lån har till exempel både en uppläggningsavgift och en aviavgift varje månad.

När du ansöker om privatlån genom Axo Finans hjälper vi dig att ta fram ett lån som är anpassat efter just din plånbok. Genom vårt banksamarbete kan vi jämföra bankernas erbjudande åt dig, helt kostnadsfritt. Vi hjälper dig med privatlån upp till 500 000 kr.

Bästa privatlånet
Snabb låneansökan - Upp till 500 000 kr Låna nu