Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Bästa Företaget i Kategorin Bank

Lita på våra kunder och deras omdömen när du ska välja en låneförmedlare. Axo Finans har bäst Trustscore bland Sveriges låneförmedlare och banker, vilket innebär att du kan lita på oss om du ska ansöka om ett privatlån. Det är viktigt att känna sig trygg när man ska låna pengar och vi jobbar ständigt för att våra kunder ska känna att de gör rätt val och får den hjälp de behöver när de ska navigera genom den finansiella djungel av låneförmedlare, jämförelsesajter och banker som finns att välja bland.

Bästa företag i kategorin Bank

Läs här vad våra kunder tycker om oss

Företag med det bästa kundbetyget i Kategorin Bank, rangordnade efter TrustScore

Bäst kategori bank

Se till att du väljer bästa låneförmedlare när du ska ha ett privatlån. Hos oss får du snabbt reda på dina möjligheter att ta ett privatlån och vilka villkor du kan få av alla de banker vi samarbetar med.

Det enda du behöver göra är att skicka in en ansökan (som inte är bindande) så får du svar senast inom ett par timmar på vardagar.

  • Tjänsten är helt kostnadsfri
  • Ansök om lån med endast en kreditupplysning
  • Hitta bästa räntan - Vi jobbar för dig mot bankerna

Fyll i formuläret eller ring oss på 0771 323400

Exempel på banker som behandlar din ansökan
Vanliga frågor och svar

Varför ska jag välja Axo Finans som låneförmedlare?
Bra fråga. Det finns flera bra låneförmedlare i Sverige, och en del som är mindre bra, så det är viktigt att välja den bästa. Det enda vi kan göra är att hänvisa till alla de fina omdömen våra kunder ger oss. Vi får höra att vi är snabba, trevliga och bra på att informera kunder om privatlån, räntor, villkor och allt annat man ska tänka på när man ska ansöka om lån.

Är det inte bättre att gå direkt till en bank istället för att ansökan hos en mellanhand som Axo Finans?
Vi jämför bankerna för dig så att du kan få bästa möjliga ränta och villkor, plus att du endast får en kreditupplysning registrerad på dig istället för flera om du skulle gått till alla banker och ansökt själv. Vi tar inget betalt för tjänsten så du har mycket att tjäna på att använda oss som mellanhand och låneförmedlare – enkelt, snabbt, effektivt och ett smart sätt att se till att du får bäst ränta och villkor.

Hur länge har Axo Finans funnits?
Axo Finans startade sin verksamhet i Norge 2008, där vi nu är en av Norges största låneförmedlare. I Sverige har vi funnits sen 2013 och är nu en väl etablerad och en av de mest populära låneförmedlare i landet.

Kan jag låna pengar direkt av Axo Finans?
Nej, vi samarbetar med de många långivare på privatlånemarknaden i Sverige och förmedlar lån för dessa samarbetspartners. Vi samarbetar bland annat med: Swedbank, Marginalen Bank, Santander Consumer Bank, Bluestep, Collector Bank, Nordax, Spring Finans, Sevenday och Frogtail. Vi ser kontinuerligt över vår lista av samarbetspartners för att du som kund ska kunna få ett så bra erbjudande som möjligt.

Snabb låneansökan - Upp till 500 000 kr Låna nu