refinansiering med sikkerhet i bolig

Vem kan ansöka om ett lån via Axo Finans?


Kraven för att kunna ansökan om ett lån bestäms av våra respektive samarbetspartners. Deras krav varierar och därför kanske du inte får erbjudanden från alla, men dina chanser att få ett lån beviljat ökar ju fler långivare som får din ansökan. För att kunna ansöka om ett lån via Axo Finans är grundkraven att du är minst 18 år och har en fast inkomst på minst 8 400 kronor i månaden.

Vilken ränta kommer jag få?

Räntan sätts av våra banker och långivare som var och en gör en individuell bedömning av dig baserat på deras egna kriterier och dina förutsättningar. Räntan du blir erbjuden kan variera mycket från långivare till långivare och vi redovisar vilken ränta du blir erbjuden av varje aktör. Det är alltså inte Axo Finans som sätter räntan, utan de banker och långivare vi arbetar tillsammans med.

Alltså, det är först efter att vi har mottagit din ansökan och den har skickats till våra partners som vi vet vilken ränta du får.

Varför får jag olika räntor?

Axo Finans samarbetar med 30 olika banker och långivare som alla gör en individuell bedömning av din ansökan. Alla långivare har sina egna kriterier för utlåning vilket betyder att räntan kan variera mellan olika långivare.

Hur mycket kan jag låna?

Via Axo Finans kan du låna upp till 600 000 kronor utan något krav på säkerhet för lånet med en löptid på upp till 20 år.

Varför får jag olika räntor?

När du ansöker om ett lån via Axo Finans skickas din ansökan till våra 30 banker och långivare. När du har fått ett eller flera erbjudande hör vi oss och visar hur mycket du kan låna och till vilken månadskostnad. Ansökan är inte bindande och du väljer själv om du vill acceptera något av långivarnas erbjudande eller ej.

Det är viktigt att vara mån om sin kreditvärdighet. Därför tas endast en (1) kreditupplysning, vilket betyder att du behåller din kreditvärdighet – även om du får låneerbjudanden från flera olika långivare samtidigt.

Gå till låneansökan

Brocc logo
Credento logo
Euroloan logo
Frogtail logo
Komplett Bank SE logo
Konsumentkredit logo
Lån&Spar Bank logo
Moank logo
Nordax Bank logo
Nordnet logo
Marginalen Bank logo
Avida logo
Bank Norwegian logo
Re:member logo
Wasa Kredit logo
TF Bank logo
Santander Consumer Bank logo
Thorn PrivatFinans logo
Resurs Bank logo
Svea logo